Bilemedim ki canım ne yapsam bugün fena korktum adet oluyorum sandım neyseki su gibi akintiymis sabaha karşı ödüm koptu ilk günler fenaydı şimdi daha iyi ara ara kasiklarim ağrıyor başka belirtim yok gibi ayakta kalırsam belim ağrıyor vücut ısım yükseldi sanki inşallah olumlu sonuçlanır gerçekten çok zormuş beklemekcanım kandan ne zaman bakıcan ağrı bişey varmı belirti olarak..gerçi belirtisi olmayanlarda hamiş çıkıyor..
canım bunlar hep hamileleik belirtileri bence hadi bakalım hayılısı olsun hakında 10 gün kanda baktırabilirsin canım varsa kanda çıkar kesin yarın idrar testi al bakiyim belki çıkar..ben 9 günden itibaren başlardım idrardan bakmaya..Bilemedim ki canım ne yapsam bugün fena korktum adet oluyorum sandım neyseki su gibi akintiymis sabaha karşı ödüm koptu ilk günler fenaydı şimdi daha iyi ara ara kasiklarim ağrıyor başka belirtim yok gibi ayakta kalırsam belim ağrıyor vücut ısım yükseldi sanki inşallah olumlu sonuçlanır gerçekten çok zormuş beklemek
Çok şükür silikte olsa hayalet çizgimi bende gördüm Allah inşallah tamamına erdirir nasıl mutlu oldum anlatamamcanım bunlar hep hamileleik belirtileri bence hadi bakalım hayılısı olsun hakında 10 gün kanda baktırabilirsin canım varsa kanda çıkar kesin yarın idrar testi al bakiyim belki çıkar..ben 9 günden itibaren başlardım idrardan bakmaya..
Çok şükür silikte olsa hayalet çizgimi bende gördüm Allah inşallah tamamına erdirir nasıl mutlu oldum anlatamamyalnız foto yukleyemedim telden giriyorum ben ondan mi acaba
Gerçekten mi inşallah sağlıkla kucağıma alayım da inanamıyorum gerçekten bugün de rapor alayım bari cumaya kadar sanırım tutunuyorlar kandada çıkar degil mi canım o kadar alismistim ki tek çizgiye aklımı kullanamıyorum resetlendicnm maşallah bukadar erken hayalet çizgiyi gördüysen ikiz bile olabilir.. harika bir haberr aman dikkat et kendine..
Gerçekten mi inşallah sağlıkla kucağıma alayım da inanamıyorum gerçekten bugün de rapor alayım bari cumaya kadar sanırım tutunuyorlar kandada çıkar degil mi canım o kadar alismistim ki tek çizgiye aklımı kullanamıyorum resetlendigününü bekleyim en iyisi test için heycan yaptim
Evet canım çok haklısın raporumu aldım bayramdan sonra başlarım işe artık inşallah güzel sonuçlanır çizgiyi de gördüm ya çok şükür bakalım nasıl geçecek zaman sen nasılsın nasıl hissediyorsun takviminde yok takip edemiyorumcnm ikiz olmadığı sürece 8. 9. 10. günde kolay kolay çıkmıyor.. yada tek olsa bile maşallah değerin çok yüksektir.. o yüzden hiçbişey yapmadan evde zaman geçir cnm..
tüp bebekte bazıları işe güce gittim hayatıma devam ettim hiçbirşey olmuyor diyor ama bunun olumsuz örneklerinide öyle çok duyuyoruzki.. herkezin bünyesi farklı.. en iyisi garantici olup evde bol dinlenmeli az yürüyüşlü zaman geçirmek..
Evet canım çok haklısın raporumu aldım bayramdan sonra başlarım işe artık inşallah güzel sonuçlanır çizgiyi de gördüm ya çok şükür bakalım nasıl geçecek zaman sen nasılsın nasıl hissediyorsun takviminde yok takip edemiyorum
canım çook sevindim senin adına inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin seninde tutu bebişin yaşasın sayfamızda hamiş iki kişi oldu..canım kan testine gitmiycenmi bugün..ben o çift çizgiyi görsem koşa koşa kan tahliline giderdim kesin..darısı başımıza inş..Evet canım çok haklısın raporumu aldım bayramdan sonra başlarım işe artık inşallah güzel sonuçlanır çizgiyi de gördüm ya çok şükür bakalım nasıl geçecek zaman sen nasılsın nasıl hissediyorsun takviminde yok takip edemiyorum
canım sende memroriale başlamıştın dimi büyümeleri bile bir umut hiç belli olmaz canım kaliteleri Allahım kan can versin yumoşlarına..sana ilk görüşmeden rahim filmi istedilermi yada incelendimi filmin..canım herhamgi bir operasyon yapıldımı tedavi öncesi..bugün yine kontrolüm vardı..yumilerde biraz büyüme var dediler..ilaca devam edecekmişim..yumurtaların yavaş büyümesi kalitesinin düşüklüğünden olabilirmiş...kısmet artık..rabbimden ümidimi kesmiyorum ben
canım sende memroriale başlamıştın dimi büyümeleri bile bir umut hiç belli olmaz canım kaliteleri Allahım kan can versin yumoşlarına..sana ilk görüşmeden rahim filmi istedilermi yada incelendimi filmin..canım herhamgi bir operasyon yapıldımı tedavi öncesi..
hakında hayırlısı olsun canı kisti takma yumoşlar büyüsün opu ol transfer olmasan gerekn yapılır dondurulur emriyolar..bak picasonun buz bebeişleri ve çikolata kisti vardı ona ramen tutndu inş bebişi..evet memorialdeyim..daha önceden amerikanda ve 29 mayısda denemelerim olmuştu..kısmet..yumurtalar çok yavaş büyüyomuş..birde üstüne kist eklendi..bakalım artık..bugün semra hoca kendi ultrason yaptı..yarında göreyim dedi..dua etmekden başka çarem yok..o yumurtalara can versin diye rabbim..
ilk muayenede ben hsg mi yaptırıp gitmiştim..ben tesadüfen evime yakın diye fındıkzadede radyomar diye bir yerde çektirmiştim..zaten memorialde oraya yönlendiriyormuş..hoca ilk muayenede iyice baktı,dosyaya koydular..
eşimle bugün konuştukta bu denemede olmasa eğer yine memorialde devam edeceğiz gibi görünüyor..
hakında hayırlısı olsun canı kisti takma yumoşlar büyüsün opu ol transfer olmasan gerekn yapılır dondurulur emriyolar..bak picasonun buz bebeişleri ve çikolata kisti vardı ona ramen tutndu inş bebişi..
canımcığım inş sıradaki gebe sen olucaksın inş..benim için uzak bu aralar canım söktücülere ramen adet olmadım bekliyorum bakalım çarşamba tekrar doktoruma gidicem neden gelmiyor kırmızılar acayip moralim bozuluyor..canı veren Allah..hiç şüphemiz yok..rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..
inşallah sıradaki gebeler senle ben oluruz...
Canım sakın umudunu yitirme benimkilerde büyümüyordu ama dozu hiç arttirmadi üstelik 4-5 follikül sayiyordu sadece 1-2 tanesi istenilen seviyede büyüyor du 1 tanesi hariç geri kalan hep boş çıkıyordubugün yine kontrolüm vardı..yumilerde biraz büyüme var dediler..ilaca devam edecekmişim..yumurtaların yavaş büyümesi kalitesinin düşüklüğünden olabilirmiş...kısmet artık..rabbimden ümidimi kesmiyorum ben
Bugün daha 9. Günüm canım sorma zor duruyorum ve hala çizgiye inanamıyorum kaybolcak diye ödüm kopuyor değer düşük cikarda moralim bozulur diye acaba 12. Gun mu yapsam diyorum zaten benim koca izin vermiyor zamanında yapalım diyor persembeye kadar bekkeyebilcez mi bakalım inşallah bir terslik çıkmaz ensu bu grubun başını çekti inşallah sırayla herkes hamile kalcak çok dua ediyorum herkesecanım çook sevindim senin adına inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin seninde tutu bebişin yaşasın sayfamızda hamiş iki kişi oldu..canım kan testine gitmiycenmi bugün..ben o çift çizgiyi görsem koşa koşa kan tahliline giderdim kesin..darısı başımıza inş..
Canım ben ameliyat oldum ama benim sadece sol tüpüm bağlandı çikolata kisti var hala onuda alacakti yapışıklık fazla olduğu için dokunmadim dedi hala çikolata kistim var ve kaç mm oldu bilmiyorum bile doktor bendeki diger sorunları görünce kist bizim için sorun teşkil etmiyor demişti o kısma çok takilma canım ben o süreçte nasıl kaptirdiysam aklıma bike gelmiyordu artıkevet memorialdeyim..daha önceden amerikanda ve 29 mayısda denemelerim olmuştu..kısmet..yumurtalar çok yavaş büyüyomuş..birde üstüne kist eklendi..bakalım artık..bugün semra hoca kendi ultrason yaptı..yarında göreyim dedi..dua etmekden başka çarem yok..o yumurtalara can versin diye rabbim..
ilk muayenede ben hsg mi yaptırıp gitmiştim..ben tesadüfen evime yakın diye fındıkzadede radyomar diye bir yerde çektirmiştim..zaten memorialde oraya yönlendiriyormuş..hoca ilk muayenede iyice baktı,dosyaya koydular..
eşimle bugün konuştukta bu denemede olmasa eğer yine memorialde devam edeceğiz gibi görünüyor..
canım neden bu stresi çekiyorsun her ihtimale karşı bir git kan değerinide öğren idrada çizgiyi gördüm yaptırdım dersin doktoruna çizgiçıktığına göre değer 20 üstünde bence..canım ikizler yolda galiba çook sevindim senin adıan kan testine gidersen sonucu yaz bizedeBugün daha 9. Günüm canım sorma zor duruyorum ve hala çizgiye inanamıyorum kaybolcak diye ödüm kopuyor değer düşük cikarda moralim bozulur diye acaba 12. Gun mu yapsam diyorum zaten benim koca izin vermiyor zamanında yapalım diyor persembeye kadar bekkeyebilcez mi bakalım inşallah bir terslik çıkmaz ensu bu grubun başını çekti inşallah sırayla herkes hamile kalcak çok dua ediyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?