canım senin yaş kaçtı gitiğin merkez umut bahcecimiydi..canım folükül sayın iyimiş benim en fazla üç olmuştu en son denememde hata iki tanesi dolu çıkmıştı işleme alınmıştı biri dölenmişti sen bekleme aşamasında bişey kullandınmı canım bitkisel takviye hap gibi..Canım sakın umudunu yitirme benimkilerde büyümüyordu ama dozu hiç arttirmadi üstelik 4-5 follikül sayiyordu sadece 1-2 tanesi istenilen seviyede büyüyor du 1 tanesi hariç geri kalan hep boş çıkıyorduve bu hep böyle devam etti yinede yılmadım çok üzüldüm ama çoğu zaman burdakilerin destekleriyle toparlandim sakın pes etme ben bu aşamaya gelebilecegime bile şaşırıyorum düşün artık nasıl mutluyum umarım test sonucumda güzel olur sana daha çok umut olurum çünkü insan en çok buna ihtiyaç duyuyor canım
Bahçeci umuttayim evet canım 31 yaşındayım benim 1 tane hariç hiç toplanamadi malesef canım biliyorsunuz bir kere 2 dendi ama yine 1 tanesi döllenmisti genelde iptallerde ensu nun bir karışımı vardı balla karistirilan bir kaşık ondan yiyordum ama çok agir geldiği için çok yiyemedim ve çok fazla yaptirmisim istersen gonderebilirim bide biesteron kullandım onu zaten doktor kullan demişti başka bisey yapmadım canım tedavi sırasında etkilenmesin diye hiçbişey kullanmadımcanım senin yaş kaçtı gitiğin merkez umut bahcecimiydi..canım folükül sayın iyimiş benim en fazla üç olmuştu en son denememde hata iki tanesi dolu çıkmıştı işleme alınmıştı biri dölenmişti sen bekleme aşamasında bişey kullandınmı canım bitkisel takviye hap gibi..
canım encu bana arı sütünü tavsiye etti onu kullanıyorum şuan ..canım biesteron kullanırken bendede yumoş oluyordu ama biesteronu bıraktım yumoşlar çıkmıyor 5 aydan beri bieteron kullanmayada korkar oldum kimse tavsiye etmiyor..bakalım adet 3 günü tahlilerim var onların içinde deha tahlilide var düşük çkarsa değer doktorun tavsiyesiyle kullanıcam galiba yeniden..Bahçeci umuttayim evet canım 31 yaşındayım benim 1 tane hariç hiç toplanamadi malesef canım biliyorsunuz bir kere 2 dendi ama yine 1 tanesi döllenmisti genelde iptallerde ensu nun bir karışımı vardı balla karistirilan bir kaşık ondan yiyordum ama çok agir geldiği için çok yiyemedim ve çok fazla yaptirmisim istersen gonderebilirim bide biesteron kullandım onu zaten doktor kullan demişti başka bisey yapmadım canım tedavi sırasında etkilenmesin diye hiçbişey kullanmadım
öncede bahçeci umutu çok takmıştı hatta erbilbeyin çok metnini duymuştum..sennin rahim filmindemi tüpte sorun çıktıı bahçecidemi gördüler tüpteki sorunu laproskopimi olmuştun canım ordaki fayatlar nasıl..çook spru sordum kafanı şişridm canım ya..Bahçeci umuttayim evet canım 31 yaşındayım benim 1 tane hariç hiç toplanamadi malesef canım biliyorsunuz bir kere 2 dendi ama yine 1 tanesi döllenmisti genelde iptallerde ensu nun bir karışımı vardı balla karistirilan bir kaşık ondan yiyordum ama çok agir geldiği için çok yiyemedim ve çok fazla yaptirmisim istersen gonderebilirim bide biesteron kullandım onu zaten doktor kullan demişti başka bisey yapmadım canım tedavi sırasında etkilenmesin diye hiçbişey kullanmadım
Evet canım tüp teki sorunu ulun bey gördü daha doğrusu bende bir film vardı 1 aylık bir film ulun bey tekrar istedi elimdeki filmde her iki tüpüm de kapali görünüyordu tekrar çekilen de her ikiside açık ve sol tarafta hidrosalpenks vardi sivi akışı yoksa kimbilir kacinciyi deniyordum bu bile başlı başına bir sorun ulun bey bu yüzden transfer etmedi havuz olusturalim dedi gerisini biliyorsun zaten iptaller arada kist olusuyordu arada kendi iptal ediyordu verimsiz diye ameliyatla kistide alacakti ama yapışıklık cok dedi yumurtalık zarar görmesin diye dokunmadi çünkü sadece sağ yumurtaligimdan yumurta çıkıyordu oda 1 tane sol tarafta hic yoktu ve kist sağ taraftaydi ne talih değilmi nasıl üzülmüştüm offf şimdi düşününce bile fena oluyorum umarım test sonucum herseyi unutturcak bana tamda yardım almayı düşündüğüm bir dönemdi çift çizgi umut olduöncede bahçeci umutu çok takmıştı hatta erbilbeyin çok metnini duymuştum..sennin rahim filmindemi tüpte sorun çıktıı bahçecidemi gördüler tüpteki sorunu laproskopimi olmuştun canım ordaki fayatlar nasıl..çook spru sordum kafanı şişridm canım ya..
herşeyin bir zamanı var demeki canım zmanı gelince oluyor bak..çok şükür canım ya sende hamişsin sayfada hamiş kalmayan çook az kaldı darısı başımıza olsun..canım kan testine gitmeyi düşünüyormusun bugün ben senin yerinde olsam çatlardım duramazdım vallahi..Evet canım tüp teki sorunu ulun bey gördü daha doğrusu bende bir film vardı 1 aylık bir film ulun bey tekrar istedi elimdeki filmde her iki tüpüm de kapali görünüyordu tekrar çekilen de her ikiside açık ve sol tarafta hidrosalpenks vardi sivi akışı yoksa kimbilir kacinciyi deniyordum bu bile başlı başına bir sorun ulun bey bu yüzden transfer etmedi havuz olusturalim dedi gerisini biliyorsun zaten iptaller arada kist olusuyordu arada kendi iptal ediyordu verimsiz diye ameliyatla kistide alacakti ama yapışıklık cok dedi yumurtalık zarar görmesin diye dokunmadi çünkü sadece sağ yumurtaligimdan yumurta çıkıyordu oda 1 tane sol tarafta hic yoktu ve kist sağ taraftaydi ne talih değilmi nasıl üzülmüştüm offf şimdi düşününce bile fena oluyorum umarım test sonucum herseyi unutturcak bana tamda yardım almayı düşündüğüm bir dönemdi çift çizgi umut oldu
Inanırmısın hala çok korkuyorum esimle birlikte gideriz diye düşünüyorum ama o 12. Günden önce olmaz diyor galiba bende bekliycem canım belki ikna okursa mutlaka haber veririm zaten burdaki herkesin bir gün hamile olacağına hep inandım ama kendime hala inanamıyorumherşeyin bir zamanı var demeki canım zmanı gelince oluyor bak..çok şükür canım ya sende hamişsin sayfada hamiş kalmayan çook az kaldı darısı başımıza olsun..canım kan testine gitmeyi düşünüyormusun bugün ben senin yerinde olsam çatlardım duramazdım vallahi..
neden bekliyorsunki canımcığım ya normal yolada hamiş olsak çift çizgiyi gördünmü gidilir kan testine..bişeyler yolunda gitmez Allah korusun düşünemk bile istemiyoruz yinede o çift çizgiyi gördün sevindin herhangi olumsuz bişeyde yine üzülcen kan testine gitmesende..bence eşini kandır gitt. acilde yaparlar testini..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcığım..Inanırmısın hala çok korkuyorum esimle birlikte gideriz diye düşünüyorum ama o 12. Günden önce olmaz diyor galiba bende bekliycem canım belki ikna okursa mutlaka haber veririm zaten burdaki herkesin bir gün hamile olacağına hep inandım ama kendime hala inanamıyorum
Evet canım çok şükür gördüm inşallah test sonucunada yansır sırayla hamiş kalcaz inşallah bakalım herşeyin hayırlısı
canım hakında hayırlısı olsun inş güzel bir değer görürsün sonrası kese ve pı pıtları görmen ve 8 ay 10 gün sonrada çok sağlıklı bir kız ve bir erkek bebek doğurman dileği ile inşş aminnnnnnnnnnn....gelince hemen yaz bizede canım biliyorsun çatlarız sonraaaaaaKan vermeye gidiyorum kızlar bana çok dua edin olur mu
Kan vermeye gidiyorum kızlar bana çok dua edin olur mu
Kan vermeye gidiyorum kızlar bana çok dua edin olur mu[/QUOTE
inşallah güzel haberlerle gelirsin..o küçük embriyolar 9 ay hep anneleriyle olurlar..
kızlar benden haberler vereyim..yumiler birazdaha büyümüş..bugün yada yarın çatlatma verebiliriz dediler..merkezden haber bekliyorum..inşallah herşey yolunda gider...
onlar ne yapar eder büyütür cnm bak negüzel büyüme olmuş.. bendede geç büyümüştü..
norm
normale göre uzadı tedavi..semra hanım muayene ederken geç büyümesi kalitesinde sorun olabileceğini düşündürüyor dedi..
yapacak birşey yok..rabbimden ümidimi kesmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?