Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bilgilendirdigin icin cok tesekkürler. Uniklinige gecmeyi düsünüyordum fakat bunlari okudukdan sonra sanirim vazgeciyorum :) evet cok ilginc :)
Umarim Aysen hanim yakin bir tarihe randevu verir..

cnm yumurta donasyonumu, benimde aklıma yatıyor bu konu bir kaç kez daha deneyeceğim yine olmazsa gidip yumurta donasyonu yaptıracağım.. özel değilse neden kıbrısı secmedin tedavini pragdamı yaptırdın ama donasyon yumurtaya gerek kalmadı kendi yumurtan transfer edildi sanırım anladığım kadarıyla.. sonu güzel gelmişya buna çok sevindim cnm Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın. maşallah.

canim benim evet gerek kalmadi ama inan ki eger donasyon olsaydi da farkli hissetmeyecektim. sonucta önemli olan saglikli bir bebis dünyaya getirmek. genellikle hep takildigimiz konu kac yumi oldu nasil gelistiler ama asil önemli olan kaliteleri. malum zaten hepimizde yumurta rezervi problemi var ve kalan yumilerimiz de pek kalite gösteremiyorlar. evet arada cikiyor altin vuruslar ama nadiren. ben kendimi donasyona kafaca da hazirlamistim. ileride bebegime kardes ister ve kendi dondurulmusum ise yaramazsa gene düsünürüm donasyonu.

Kibrisi secmememizin nedenleri vardi. öncelikle bana cok güven vermediler. mesela kalan embriyolari dondurmak taraftari degiller her seferinde taze kullanmak istiyorlar. peki gercekten ne oluyor bizim embriyolarla Allah bilir. gerci cok cok kisi memnun bununla ilgili forum da var tavsiye ederim. sonra ben ve esim uzun boyluyuz (ben 180 esim de 187) ve esim acik tenli yani biraz Türk kaliplarindan farkliyiz. bize Cek irki uyar diye düsündük. birde araba ile gidebildik Prag'a. bize 500 km civarinda. Kibris olsaydi bu kadar esnek davranamayabilirdik.

sana ve bebisine cok cok üzüldüm. Allahin taktiri. sabretmek cok zor tahmin edebilirim. sayet embriyolarda ve yumurtalarda problem varsa kendini daha fazla yipratma canim. bir arastir kafana yatarsa da neden olmasin. donasyon forumunu okurken gözyaslarimi cogu zaman tutamiyordum. dogan bebislerin annelerine getirdikleri sevincler mutluluklar. inanki kimse donasyonun adini bile anmiyor.

Merh canim bende de rezerve azligi var fsh ve amh sonucun kacti.
valla canım ne yalan söyliyim hiç hatırlamıyorum. ama her ay en fazla 3 yumurtam oluyodu tedavide. benim kan pıhtılaşması sorunumda vardı zor oldu yani. tutunmada sorun çıktı bu yüzden

aslında bende kafa olarak yumurta donasyonuna hazırım, ben doğuracağım benim karnımdan çıkacak, benim hormonlarımla kanımla canımla gelişecek eşimin yani sevdiğim insanın spermi ile olacak o yüzden gerisini çokda takmıyorun, önemsemiyorum.. o topiği zaman buldukça okuyorum cnm..
kendi yumoşlarıma bir iki denemelik daha şans verdim cnm aralıkta memorialda tekrar tedavi olacağım 9. tedavim olacak.. baktım 11-12 denemeye doğru gidiyorum aklıma yatanı yaparım artık..

benimde aklıma takıldı bu geri kalanlar ne oluyor konusu... 8 tane yumurta döllense en fazla 3 tane bana transfer etseler geri kalan 5 taneyi çöpe atarlarmı o konuda kafama takılmıştı o yüzden haklısın cnm güvenilir bir yer bulmak şart.. gerçi bizde asıl sorun olarak erkek faktörü varya ileri derecede benim eşimin spermi ile asla 8-10 tane yumurta döllenmez oda donasyon için artı bir faktör olur belki aklım geride kalmaz..

sağol cnm desteğin için diğer topikteki yazınıda okumuştum.. en azından 11. haftaya kadar gidebildim buda iyi bir gelişme yıllar sonra.. kötüden çıkabilecek tek iyi sonuç bu oldu cnm.. şimdi aralık ayını bekliyorum..
sende bebişine çok iyi bak canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın.. bukadar emekler çekmişsin evladın uğurun olsun ömür boyu mutlu bir aile olun.. öptüm cnm

canim benim cok sag olasin. emin ol ki senin bebisin ugurun da gelecek. kopkocaman bir aile olacaksiniz. azmine gayretine gercekten hayranim. ben 9 kez deneme cesareti bulurmuydum kendimde bilemiyorum. mücadelen güzel sonuclar verecek eminim. sevgiyle öpüyorum

valla canım ne yalan söyliyim hiç hatırlamıyorum. ama her ay en fazla 3 yumurtam oluyodu tedavide. benim kan pıhtılaşması sorunumda vardı zor oldu yani. tutunmada sorun çıktı bu yüzden
Cok sukur bebegin olacak.
Benimde sukurler olsun bi kizim var.

E
Ensu cvp okudum bidaha okudum canim sen hamilesin niye boyle yaziyorsun.
Bebegini mi kaybettin anlamadim.
Bi cevap yazarsan merak ettim.

E

Ensu cvp okudum bidaha okudum canim sen hamilesin niye boyle yaziyorsun.
Bebegini mi kaybettin anlamadim.
Bi cevap yazarsan merak ettim.

evet cnm on gün önce 11 haftalıkken..
seninde kızınmı var hiç bilmiyordum ne güzel Allah bağışlasın canım.
ikinci bebiş içinmi tedavi görüyorsun.

C
evet cnm on gün önce 11 haftalıkken..
seninde kızınmı var hiç bilmiyordum ne güzel Allah bağışlasın canım.
ikinci bebiş içinmi tedavi görüyorsun.
Canim yaaa cok uzuldum.
Benim 6 yasinda bi zeynepim var. Bunu cok belirttim demek ki gozune carpmamis
Istedim Allahima sukurler olsun hemen dunyama geldi.
Sonra 3 yil once bi gun elma buyuklugunde cikolata kistim ve ayni gun diger yumurtamda bebek oldugunu soylediler.
Onun kesesini goremediler dis gebelik dediler filan ve kanama ile dusuk.
Kagida gebelik ile uyumlu kurtaj yaziyordu o kismi hic anlamadim sezeryan ile aldilar, kizim 3 yasindaydi.
Simdi ise ileriye donuk pisman olmamak icin 3 yildir kendimle savasiyorum herseyi denedim olmadi diyorum.
Tek olmasiyla ilgili cok zorluklarimiz var.

3 catlatma ignesi
1 asilama
1 tup denemem oldu.
Halbu ki dr sen bu kistle hamile kalmissin hemen cocugun olur dediler.
Tedaviye bile cevap vermedim, neredeyse erken menopoza girecem ameliyat bedenimi alak bullak etti.

cnm kusura bakma gozumden kacmis benim son uc ay oyle karisik gectiki ne arkadaslari takip edebildim nede yazilanlari aklimda tutabildim.. ikinci cocuk fikri cok guzel birsey cnm kardesinin olmasini istemen kizin icin ne buyuk bir sans.. bende ilk evlendigimde cocugum olsaydi bu yillardada ikinciyi yapardim sanirim..
sende zor gunler gecirmissin cnm insallah bunlar gececek ikinci bebegine kavusacaksin.. sadece rezerv azligi sorununuz varsa bebek heran gelebilir sana cnm..

C
Canimsin insallah o bebegi bi daha hissedeceksin

Arkadasim bu oyle bir ozlem oyle bir mucadeleki malesef her dusmeye sicramayla kalkip vede tekrar yeni umutlarla basliyorsun.allaha inanniyor umut ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…