- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Allah icimizdeki inanci daim etsin.Arkadasim bu oyle bir ozlem oyle bir mucadeleki malesef her dusmeye sicramayla kalkip vede tekrar yeni umutlarla basliyorsun.allaha inanniyor umut ediyorsun.
teşekkür ederim. allah hepimiz için hayırlısını nasip etsinCok sukur bebegin olacak.
Benimde sukurler olsun bi kizim var.
pıhtılaşma için iğne kullanıyormusun ? bende de var pıhtılaşma cnm. senin pıhtılşama türün nevalla canım ne yalan söyliyim hiç hatırlamıyorum. ama her ay en fazla 3 yumurtam oluyodu tedavide. benim kan pıhtılaşması sorunumda vardı zor oldu yani. tutunmada sorun çıktı bu yüzden
canım sende kalp atışlarını görüşmüşsün en güzel Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..benimde zar zorr bir yumoşum büyüdü canım cuma opu var dualarını bekliyorum canım hamişlerin duası kabul olurmuş..Hastaneden yeni geldim kızlar...rabbime şükürler olsun kesemizi ve kalp atımını gördük..daha önceki düşüklerden dolayı riskli grupdaymışım..iki hafta sonra tekrar bakalım dedi..kötü tecrübelerden dolayı çok korkuyoruz..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım sende kalp atışlarını görüşmüşsün en güzel Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..benimde zar zorr bir yumoşum büyüdü canım cuma opu var dualarını bekliyorum canım hamişlerin duası kabul olurmuş..
Hastaneden yeni geldim kızlar...rabbime şükürler olsun kesemizi ve kalp atımını gördük..daha önceki düşüklerden dolayı riskli grupdaymışım..iki hafta sonra tekrar bakalım dedi..kötü tecrübelerden dolayı çok korkuyoruz..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum...Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canımcığım sağolasın..aslında doğal sayılır klomenle büyüdü bunlarda az dozla yumoş büyütüyor serphone veya klomen..bizim gibi az yumurtası olanlar için çok etkili klomen bende etkili oluyor şahsen..az yumoş büyüsede hep transfer aşamasına kadar gelebilmiştim..Canim insallah güzel haberler alirsin yumosun seninle olur insallah.
Yumosun ilaclarlami büüdü dogal mi? Benim ilaclarla hic büyümedigi icin burdaki doktorum belki ilacsiz deneriz dedi ama ben ümitliyim birkez daha denemek istoiyorum ilaclarla
Canim çok güzel ya inşallah bu sefer olacak, tüm dualarim seninle. Hadi bakalim nete çok giremiyorum ama sonucu lütfeennnnn bana özelden mesaj at inşallah Rabbim yardimcin olacakcanımcığım sağolasın..aslında doğal sayılır klomenle büyüdü bunlarda az dozla yumoş büyütüyor serphone veya klomen..bizim gibi az yumurtası olanlar için çok etkili klomen bende etkili oluyor şahsen..az yumoş büyüsede hep transfer aşamasına kadar gelebilmiştim..
iğne kullanıyorum coraspirin kullanıyorum bu ayın 12 sinde hastaneye gidicem detaylı ultrasona ,orda belli olacak doğuma kadar mı kullanılıcak yoksa bitecekmi karnım mosmor oldu geçmiyodapıhtılaşma için iğne kullanıyormusun ? bende de var pıhtılaşma cnm. senin pıhtılşama türün ne
canımcığım sağolasın..aslında doğal sayılır klomenle büyüdü bunlarda az dozla yumoş büyütüyor serphone veya klomen..bizim gibi az yumurtası olanlar için çok etkili klomen bende etkili oluyor şahsen..az yumoş büyüsede hep transfer aşamasına kadar gelebilmiştim..
Allah bagislasin. Insallah kolaylikla atlatir evladini alirsin kucaginaBu arada sali günü doğum var sabahtan hastaneye yatiyorum nolur dua edin saglikli olsun bebeğim
inş canım inş son tedavim olsun bende bu tedavimle sağlıklı kavuşayım meleğime..doğum anı geldi çatı ne kadar heycanslısındır şimdi inş hayırlısıyla al meleğini kucağına adımla duamızı unutma canımcığım..dualarımız seninle doğumdan sonra durumu yaz bizede canım..Allahım yar yardımcın olsun..Canim çok güzel ya inşallah bu sefer olacak, tüm dualarim seninle. Hadi bakalim nete çok giremiyorum ama sonucu lütfeennnnn bana özelden mesaj at inşallah Rabbim yardimcin olacak
cnım güzel anne rabbim yardım etsin inşallah sağsalim kucağına alırsın. sen de bizlere dua et olur mu hele ki doğum anında yapılan dua sancı çekerken dualar kabul olurmuş.o güzel duyguları yaşamak inşallah bizlere de naip olur cnm.üzüme güzel olcak inşallah her şey..Bu arada sali günü doğum var sabahtan hastaneye yatiyorum nolur dua edin saglikli olsun bebeğim
anladım cnm bende heterizigot var.tedavi daha başlamadım.sana tedav esnasında coraspirin verdiler mi.ben tedbir amaçlı içiyordum hani olur da kendiliğnden gebe falan kalırsam diye. ama tup bebek aşamasında kullandırmıyoruz dedi doktor.transferden sonra mı başladınn iğne ve hapa? senin pıhtılaşma çeşidin ne?iğne kullanıyorum coraspirin kullanıyorum bu ayın 12 sinde hastaneye gidicem detaylı ultrasona ,orda belli olacak doğuma kadar mı kullanılıcak yoksa bitecekmi karnım mosmor oldu geçmiyoda
evet adımızla et cnm özelden yazayım adımı sanainş canım inş son tedavim olsun bende bu tedavimle sağlıklı kavuşayım meleğime..doğum anı geldi çatı ne kadar heycanslısındır şimdi inş hayırlısıyla al meleğini kucağına adımla duamızı unutma canımcığım..dualarımız seninle doğumdan sonra durumu yaz bizede canım..Allahım yar yardımcın olsun..
tüp bebek tedavisi sonrası başladım. transfer sonrasında başladım ilaçlara hem aspirini hem iğneyi halada kullanıyorum. bebeğe giden kan akışı kontrolünden sonra belli olacak devam olacakmı. oda detaylı ultrasonda çıkacakmış.anladım cnm bende heterizigot var.tedavi daha başlamadım.sana tedav esnasında coraspirin verdiler mi.ben tedbir amaçlı içiyordum hani olur da kendiliğnden gebe falan kalırsam diye. ama tup bebek aşamasında kullandırmıyoruz dedi doktor.transferden sonra mı başladınn iğne ve hapa? senin pıhtılaşma çeşidin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?