- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Zeynepcim Allah çocuguna uzun saglıklı ömurler versin.Sen sanslısın bize gore en azından bir cocuk sahibi olabilmişsin. Ne diyim darısı bizlerin de basına. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum?Canim benim 6 yasinda kizim var 3 yil evel tekrar bebegimiz olsun dedik bi sabsh sancili kalktim hem kisthem bebek var dediler ameliyat oldum hayatim karardi. 3 catlatma, 1 asilama 1 tup dededim olmadi. Halbuki normal yolla hamile kaldim..
Ankara tip fak. Cem beye gittim.
Simdi ise 4 aydir ise baskent hastanesi gogsen beye gidiyorum reglimle tupe basliyacagiz kismetse bakalim.
amiiin hepimiz insallah. benim tüplerimimin ikiside kapali. FSH normal dedi doktorum, AMH yasima göre cok düsük (0,1 ild 0,8 arasi). Ilk denememiz gecen hafta yarida kaldi hic yumosum olmadigi icin. Dua ediyorum, sabrediyorum.
Ben ilk denememden önce incir kürüne basladim. Fakat hal böyle olunca biraktim acaba oda bende negatif etki yaptimi diye. Ama cok faydasini görenlerde var tabii. Birde benim migdemi cok fazla kaynatiyordu..
Polipi bildigim kadariyla kolaylikla alabiliyorlar..
Ah canim ben de bilmiyordum..bilseydim bunca zaman beklemezdim. Neden bekledigimde ben de anlam veremiyorum. Kendimi bildim bileli cocuklari cok severim, esim de öyle. Demekki bunlari cekecegimiz varmis diyorum.
Yok gezelim, yok isimiz olsun vs. derken heba oldu 3 senemiz..
Canim benim cok sukur yarin bana haber verZeynepcim Allah çocuguna uzun saglıklı ömurler versin.Sen sanslısın bize gore en azından bir cocuk sahibi olabilmişsin. Ne diyim darısı bizlerin de basına. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum?
ensucum selam canim. amh Mart ayinda ilk kez ölcüldü 0,1 cikti. Doktorum Vitamin D cok düsük onun da etkisi olur 6 ay kullan tekrar ölcelim dedi. Eylül de 0,8 cikti. ben almanyada yasiyorum burada basladik tedaviye. Canim döllenme olmadi cünki yumosum olusmadi hic. Var olanlar bile kaybolducnm merhaba amh de tam olarak oranin kacti 0.1 ile 0.8 arasinda okadar buyuk fark varki tam rakam kacmis sende.. neden dollenme olmadigina dair doktorun birsey dedimi nerede tedavi goruyorsun. kac tane yumurtan toplanmisti.. incir kuru prolaktini cok yukseltebiliyor bazi bunyelerde yada yumurtalarin erkenden gelisip opudan once catlamasinada sebep olabiliyor ama tabi faydasini gordum diyenlerde var.. aylarca yapmadiysan o etkilememistir..insallah bu yasadigin son olumsuzluk olur.
ensucum selam canim. amh Mart ayinda ilk kez ölcüldü 0,1 cikti. Doktorum Vitamin D cok düsük onun da etkisi olur 6 ay kullan tekrar ölcelim dedi. Eylül de 0,8 cikti. ben almanyada yasiyorum burada basladik tedaviye. Canim döllenme olmadi cünki yumosum olusmadi hic. Var olanlar bile kayboldu
Amin canim insallah allah herkesin gönlüne göre versin.
Simdi yeni merkez arastiriyorum..ya istanbul yada antalya..bakalim
amiiin canim hepimize insallahhhanladım canım tekrar çok geçmiş olsun.. türkiyeye gelirsen memorial şişliyi öneririm benimde rezervim çok az hatta hiç yok geçmişte tedavi iptallerimde olmuştu yumurta kaynaklı sorunlardan.. bende amh 0.09 olmasına rağmen bu son tedavimde 3 tane yumurtayı geliştirip 4. güne kadar götürmüşlerdi 11 haftalıkken kaybettim..
doktor protokolü çok önemli oluyor rezervi az olanlar için. inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun.
Picasssooo özledik arkadaşım seni..nasılsın??bebekler nasıllar??Ensu canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey gönlünce oluruzun zaman oldu takip etmeye çalışıyorum ama baya zor geçiriyorum bulantilarim yüzünden bide çalışıyorum beter oldum Ama şükür etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Gulneva canım seni merak ediyorum nasılsın sakın mücadeleden vazgeçme
Umutluyumben senin nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadir hepinizi öpüyorum kızlar Allah tez zamanda gobislerinizi doldursun
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum bulantılarla bogusuyorum sanırım hiç bitmiycek hiç bir şey yiyemiyorum simdiden 2 kilo verdim kokular beni altüst ediyor cikarmadigim tekbir gunum bike yokPicasssooo özledik arkadaşım seni..nasılsın??bebekler nasıllar??
Bende kese ve kalp atımını gördük..20 kasıma kontrole çağırdı..daha önceki düşüklerden dolayı riskli gruptayım farkındayım..ama rabbimden umut kesmiyorum..inşallahrabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..
Ensu canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey gönlünce oluruzun zaman oldu takip etmeye çalışıyorum ama baya zor geçiriyorum bulantilarim yüzünden bide çalışıyorum beter oldum Ama şükür etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Gulneva canım seni merak ediyorum nasılsın sakın mücadeleden vazgeçme
Umutluyumben senin nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadir hepinizi öpüyorum kızlar Allah tez zamanda gobislerinizi doldursun
Sağol canım idare ediyorum sizin güzel haberlerinizi alırsam dahada mutlu olcam uzulmemek elde değil dualarimdasiniz canımcanım seni çok iyi anlıyorum ilk aylar çok o yüzden takip etmemen normal.. sağol hayatım sen şimdi olumsuz şeylerle hiç üzme kendini pozitif ol canım benim..
nasılsın iyisin dimi hayatım..
Sağol canım idare ediyorum sizin güzel haberlerinizi alırsam dahada mutlu olcam uzulmemek elde değil dualarimdasiniz canımsen tanıdığım en güçlü kadinsin ve inanıyorum kazanacaksin herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?