Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim benim 6 yasinda kizim var 3 yil evel tekrar bebegimiz olsun dedik bi sabsh sancili kalktim hem kisthem bebek var dediler ameliyat oldum hayatim karardi. 3 catlatma, 1 asilama 1 tup dededim olmadi. Halbuki normal yolla hamile kaldim..
Ankara tip fak. Cem beye gittim.
Simdi ise 4 aydir ise baskent hastanesi gogsen beye gidiyorum reglimle tupe basliyacagiz kismetse bakalim.

Zeynepcim Allah çocuguna uzun saglıklı ömurler versin.Sen sanslısın bize gore en azından bir cocuk sahibi olabilmişsin. Ne diyim darısı bizlerin de basına. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum?

cnm merhaba amh de tam olarak oranin kacti 0.1 ile 0.8 arasinda okadar buyuk fark varki tam rakam kacmis sende.. neden dollenme olmadigina dair doktorun birsey dedimi nerede tedavi goruyorsun. kac tane yumurtan toplanmisti.. incir kuru prolaktini cok yukseltebiliyor bazi bunyelerde yada yumurtalarin erkenden gelisip opudan once catlamasinada sebep olabiliyor ama tabi faydasini gordum diyenlerde var.. aylarca yapmadiysan o etkilememistir..insallah bu yasadigin son olumsuzluk olur.

Zeynepcim Allah çocuguna uzun saglıklı ömurler versin.Sen sanslısın bize gore en azından bir cocuk sahibi olabilmişsin. Ne diyim darısı bizlerin de basına. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum?
Canim benim cok sukur yarin bana haber ver

ensucum selam canim. amh Mart ayinda ilk kez ölcüldü 0,1 cikti. Doktorum Vitamin D cok düsük onun da etkisi olur 6 ay kullan tekrar ölcelim dedi. Eylül de 0,8 cikti. ben almanyada yasiyorum burada basladik tedaviye. Canim döllenme olmadi cünki yumosum olusmadi hic. Var olanlar bile kayboldu
Amin canim insallah allah herkesin gönlüne göre versin.
Simdi yeni merkez arastiriyorum..ya istanbul yada antalya..bakalim

anladım canım tekrar çok geçmiş olsun.. türkiyeye gelirsen memorial şişliyi öneririm benimde rezervim çok az hatta hiç yok geçmişte tedavi iptallerimde olmuştu yumurta kaynaklı sorunlardan.. bende amh 0.09 olmasına rağmen bu son tedavimde 3 tane yumurtayı geliştirip 4. güne kadar götürmüşlerdi 11 haftalıkken kaybettim..
doktor protokolü çok önemli oluyor rezervi az olanlar için. inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun.

amiiin canim hepimize insallahhh

Kızlar bugun gittim doktora. İlk olarak polip şüphesi için histereskopi yaptı cok şukur polip yokmuş. Rahim içi bebek tasımaya uygun, tuplerde acık o yuzden gonadotropin ve aşılama deneyelim dedi. Yalnız canım çok yandı neyseki rahim filmini anesteziyle yaptırmışım yoksa hiç dayanamazmışım. Onumundeki ay mens olunca başlayacağız inşallah. Bana şans dileyin. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Bende bekliyorum..haftaya perşembe kontrol var..inşallah herşey yolundadır ve mucizem büyümüştür..daha önceki yaşadığım düşüklerden dolayı o kadar çok korkuyorum ki..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

merhaba arkadaşlar,ben 30 yaşındayım amh 0.1 in altında fsh 18 çokca araştırma sonucu bir yerde karar verdik ve tüp bebeğe başlayacağız,benim ilk denemem olacak durumumun ciddiyetini yeni öğrendik.Şuanda kullandığım haplar biosteron-rocaltrol ve coenzyme q-10 bugün daha 4. günüm kullanmaya başlayalı bu haplar ne işe yarıyor ve bundan sonra neler olacak beni bilgilendirirmisiniz?birde doktorum et ürünleri süt peyniri azalttı sizede butür şeyler önerildimi?

Ensu canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey gönlünce olur uzun zaman oldu takip etmeye çalışıyorum ama baya zor geçiriyorum bulantilarim yüzünden bide çalışıyorum beter oldum Ama şükür etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Gulneva canım seni merak ediyorum nasılsın sakın mücadeleden vazgeçme
Umutluyumben senin nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadir hepinizi öpüyorum kızlar Allah tez zamanda gobislerinizi doldursun

Picasssooo özledik arkadaşım seni..nasılsın??bebekler nasıllar??
Bende kese ve kalp atımını gördük..20 kasıma kontrole çağırdı..daha önceki düşüklerden dolayı riskli gruptayım farkındayım..ama rabbimden umut kesmiyorum..inşallahrabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum bulantılarla bogusuyorum sanırım hiç bitmiycek hiç bir şey yiyemiyorum simdiden 2 kilo verdim kokular beni altüst ediyor cikarmadigim tekbir gunum bike yok serum yemeden anlatmaya çalışıyorum ama hiç enerjim kalmadı üstüne çalışıyorum napacagimi şaşırdım tek tesellim hala benimle olduklarını hatirlatmasi önümüzdeki hafta bende gidicem görmeye zaman gecmek bilmiyor çok merak ediyorum içini ferah tut canım inşallah herşey yolunda gider kucağımıza alırız herkese dua ediyorum bulantısız hamile kalın diye gerçekten çok zorlanıyorum ama şükür ki benimleler inancinizi sakın kaybetmeyin mücadeleden asla vazgeçmeyin inşallah gönlünüzce olur hersey

canım seni çok iyi anlıyorum ilk aylar çok o yüzden takip etmemen normal.. sağol hayatım sen şimdi olumsuz şeylerle hiç üzme kendini pozitif ol canım benim..
nasılsın iyisin dimi hayatım..

selam kızlar ben de durumumu paylaşayım belki bazılarına yardımcı olurum.ilkbaharda endometriozis teşhişi konuldu iki tane de çikolata kistim var. 8 yıllık evliyim.Doktor ilk başta ameliyat dedi. Sonra yumurta rezervine bakıldıgında AMH 1,55 (az) cıkınca ameliyattan vazgeçip direk tüp bebek dedi.Ama direk dediği hastalık gerilesin diye 4 ay boyunca iğne ile menopoza soktular. Gecen ay hormon ilaçlarıyla 3 tane embriyo oldu(5.güne). 8 gün önce 1 tane(A kalite) transfer yapıldı.2 tane (Bkalite) donduruldu.Bugun dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik ikinci cizgiyi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

canım seni çok iyi anlıyorum ilk aylar çok o yüzden takip etmemen normal.. sağol hayatım sen şimdi olumsuz şeylerle hiç üzme kendini pozitif ol canım benim..
nasılsın iyisin dimi hayatım..
Sağol canım idare ediyorum sizin güzel haberlerinizi alırsam dahada mutlu olcam uzulmemek elde değil dualarimdasiniz canım sen tanıdığım en güçlü kadinsin ve inanıyorum kazanacaksin herşey gönlünce olsun

mrb arkadaşlar ben yarın yani bugün:)hastaneye gideceğim adetin 2.günü. uyuyamıyorum bu formda okumadığım yorum kalmadı yıllardır uzaktan takip ettim hiç yazamadım 34 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3.ü tüp bebek denemem olucak 6 yıldır başıma gelmeyen kalmadı hastanelerde:)evliliğimin 20. günü dış gebelikle başladım bir dahada çıkamadım hastanelerden en son tüp bebek denememde yumurta toplama işleminde enfeksiyon kapmıiım ve ölüyordum bebeğim tutmuştu ama ben bitiyordum gebeliğe son verdile ve ameliyat oldum bu en son yaşadığım dı:) önceki yaşananlarda ameliyatlarla sonlandı:)geçen ay gittim ve geçen yıl geçirdiğim ameliyat çok ağır olduğu için karın içimde yapışıklıklar meydana gelmiş bağırsaklarım kesilip tekrar dikilmişti.araştırma hastaneleri dışında hiçbir hastanenin bana tüp bebek yapamıcanı söyledi doktorlar riskliymişbu arada ankaradayım kafam allak bullak geçen ay araştırma hastanesindeki tanıdık doktor antibiyotik yüklemesi yapalım bir ay bunları kullan sonra duruma bakalım öyle başlayalım dedi birde biosteron (DHEA)kullanım.umarım yarın yani bugün:)benim için hayırl güzel sonuçlar olur güzel bir başlangıç istiyorum artık cümlemiz için de tabiki kendim için istediğim her güzel şeyi sizler için de istiyorum inşallah emekler boşa gitmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…