canım daha iyiyim ama hep sorguluyorum kendimi merkezi e2 değerim güzeldi hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım neden dölenmedi merkezin en iyi emriyolog yoktu o gün o orda olsaydı belki dölenirdi sorular sorular ..iyi olmaya çalışıyorum canım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamişlik..Gulneva nasıl oldun?inşallah kısa zamanda toparlarsın ve yeni tedaviye start verirsin..seni merak ediyoruz..bizi habersiz bırakma
mücadeleye devam canım Allahım izin verdiği sürece bende yeni merkez ve iş araşındayım tedavimin devam etmsi için canım..doktora gitmedinmi canım bulantıların için bitane ilaç varmış bulantıyı kesiyormuş bebeye zararsızmış..senin minişler ayrı yumurta ikizimi bir kız bir oğlan olursa ne iyi olur senin için..en önemlisi sağlıklı olsunlar Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin umutluyum ve seni inş..Ensu canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah herşey gönlünce oluruzun zaman oldu takip etmeye çalışıyorum ama baya zor geçiriyorum bulantilarim yüzünden bide çalışıyorum beter oldum Ama şükür etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Gulneva canım seni merak ediyorum nasılsın sakın mücadeleden vazgeçme
Umutluyumben senin nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadir hepinizi öpüyorum kızlar Allah tez zamanda gobislerinizi doldursun
nim oluyor bi yanlislik bendede 1 ay arayla bi 1.50 ciktiensucum selam canim. amh Mart ayinda ilk kez ölcüldü 0,1 cikti. Doktorum Vitamin D cok düsük onun da etkisi olur 6 ay kullan tekrar ölcelim dedi. Eylül de 0,8 cikti. ben almanyada yasiyorum burada basladik tedaviye. Canim döllenme olmadi cünki yumosum olusmadi hic. Var olanlar bile kayboldu
Amin canim insallah allah herkesin gönlüne göre versin.
Simdi yeni merkez arastiriyorum..ya istanbul yada antalya..bakalim
Merhaba kizlar. Uzuuuun zamandir girmemistir buralara. Kendimi tekrar tanitayim.
Kazakistanda yasiyorum, AMH 0.01-0.3 arasi degisip duruyor son 2 yildir. 5 tup bebek denemesi yaptirmistim, hepsi negatif. AMA, bu yil , nisan ayinda kendiligimden hamile kaldim, tabiki, nazar degmistir(saka) ve bebisimin kalbi durdu. Bizim durumlardaki bayanlarin yumurtalari kalitesiz olur, ben buna karar verdim.
Ne ictin, ne yedin diye sorarsaniz, Randine Lewis'i duymussunuzdur, o doktorun sirketi online hizmet verir, bende o hismetlerinden yararlandim. Bana verdikleri cin bitkilerini, vitaminleri icmistim.
Sizden bir tavsiye almak istiyorum. Subat ayina kadar butun vitaminleri icip(Micronized DHEA, Omega 3, L-arginin, Elevit, Maca, antioksidantlar, Shatavari, Green Substance ve Cin bitkileri) subat ayinda tup bebek denemesi yapmak istiyorum, ( femara ve ya natural )ama havuz islemi yapacagim bu sefer. Bahceciye karar vermistim, cunku en iyi technology kullaniyorlar, ama hangi doktora gitsem diye dusunuyorum. Belki deneyimli olanlar vardir, hangi hastanenin ve doktorun (rezervi az olanlar icin) iyi oldugunu soylerseniz sevinirim.
Daha once Acibadem hastanesinde Tansu bey ile calismistim, Daha sonra Ulun bey ile, ama simdi bana uzak oluyor Anadolu tarafi, sonra da Halit Firat Erden ile calismistim, bir daha da ona gitmem. basarili birisi olabilir ama, bilmedigim bir sey vardi. Esim dedi ki, "Sen USG sonrasi giyinirken, sana BASARABILIRIZ demisti, benim karsima gelip te BASARAMAYACAGIZ gibi kafasini salladi" dedi. Neyse, bunlar olmasaydi bir daha onunla calisirdim ama simdi icim sogudu.
Tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar. Basaracagiz ve bir daha basaracagiz.
mrb arkadaşlar ben yarın yani bugün:)hastaneye gideceğim adetin 2.günü. uyuyamıyorum bu formda okumadığım yorum kalmadı yıllardır uzaktan takip ettim hiç yazamadım 34 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3.ü tüp bebek denemem olucak 6 yıldır başıma gelmeyen kalmadı hastanelerde:)evliliğimin 20. günü dış gebelikle başladım bir dahada çıkamadım hastanelerdenen son tüp bebek denememde yumurta toplama işleminde enfeksiyon kapmıiım ve ölüyordum bebeğim tutmuştu ama ben bitiyordum gebeliğe son verdile ve ameliyat oldum bu en son yaşadığım dı:) önceki yaşananlarda ameliyatlarla sonlandı:)geçen ay gittim ve geçen yıl geçirdiğim ameliyat çok ağır olduğu için karın içimde yapışıklıklar meydana gelmiş bağırsaklarım kesilip tekrar dikilmişti.araştırma hastaneleri dışında hiçbir hastanenin bana tüp bebek yapamıcanı söyledi doktorlar riskliymiş bu arada ankaradayım kafam allak bullak geçen ay araştırma hastanesindeki tanıdık doktor antibiyotik yüklemesi yapalım bir ay bunları kullan sonra duruma bakalım öyle başlayalım dedi birde biosteron (DHEA)kullanım.umarım yarın yani bugün:)benim için hayırl güzel sonuçlar olur güzel bir başlangıç istiyorum artık cümlemiz için de tabiki kendim için istediğim her güzel şeyi sizler için de istiyorum inşallah emekler boşa gitmez:)
Canim, hep ayni lab'da mi yapmistin? cunku her labin degeri farklidir. Bir de, ne deseler desin ama AMH her ay degisiyor, ve bence yukselmesi, yumurtalarin o ay iyi oldugunu soyluyor. Hangi doktora gittiysem, hepsi AMH'yi adetin 2-3 gunu yapilmasinin dogru oldugunu soylediler.Ca
nim oluyor bi yanlislik bendede 1 ay arayla bi 1.50 cikti
diger ay 0.1 bu olaya hic anlam veremedim
Sagol canim, Patalogiye gonderildi, ama birsey bulunmadi. Dedigim gibi, rezerv azliginin verdigi yumurta kalitesizligidir. Bahcecinin laboratuari ve embriolojisi cok iyi, onu bu yuzden seciyorum tekrar. Acibadem Maslaga da giderdim, ama orada 5 kere yaptirdim, baska birsey denemenin zamani diye dusunuyorum. Ulun bey ile basarabilirdik ama ben oyle, dunduz gittim. Onceden hic tedavi gormedim, yani vitamin, DHEA kullanmadim. O yuzden embriyoalrim kalitesiz cikti. Tekrar Ulun beye gitmeyi dusunuyordum ama ayrildigini duydum. Acaba nereye gitti? Semra hanimi da bir arastirayim. Tesekkur ederim canim. Bir de butun tedavilerimi gosteren bir imza yapmistim, ama ne yazik ki gozukmuyor. profile girip bakabilirsiniz sanirim.canım geçmiş olsun, bebeğin neden kalbi durmuş genetiğe gönderildimi.. umarım bu son yaşadığın olumsuzluk olur..
Ulun beye giderek Bahçeciyi denemişsin zaten eminim Ulun bey elinden geleni yapmıştır.. Halit Rıfat Erdende bol reklamlı bir doktor ama giden 100 kişiden 2 tanesi mutlu ayrılıyor.. gerisi aylarca maddi manevi zor duruma düşüyor.. zaten Halit beyde Bahceci uzantılı bi doktor canım.. sen zaten Bahcecide yapılabilecek herşeyi bu iki doktorda denemiş olmalısın.
Şişli Memorial Semra Kahramanı öneririm.. bukadar çok deneme yapmışsın, rezervinde azalmış inşallah en doğru kararı verirsin bebeğine kavuşursun..
Canım ben ulun beyin hastasıyım ulun bey suan liv hospital da ordan ulasabilirsin önümüzdeki hafta bende kontrole gidicemSagol canim, Patalogiye gonderildi, ama birsey bulunmadi. Dedigim gibi, rezerv azliginin verdigi yumurta kalitesizligidir. Bahcecinin laboratuari ve embriolojisi cok iyi, onu bu yuzden seciyorum tekrar. Acibadem Maslaga da giderdim, ama orada 5 kere yaptirdim, baska birsey denemenin zamani diye dusunuyorum. Ulun bey ile basarabilirdik ama ben oyle, dunduz gittim. Onceden hic tedavi gormedim, yani vitamin, DHEA kullanmadim. O yuzden embriyoalrim kalitesiz cikti. Tekrar Ulun beye gitmeyi dusunuyordum ama ayrildigini duydum. Acaba nereye gitti? Semra hanimi da bir arastirayim. Tesekkur ederim canim. Bir de butun tedavilerimi gosteren bir imza yapmistim, ama ne yazik ki gozukmuyor. profile girip bakabilirsiniz sanirim.
Cevabin icin tesekkur ederim canim. Bahceciden ayrilmasi cok ilginc, uzun sure calisti orada. Ama liv hospitalin embriolojisini arastirmak lazim. En onemlisi o zaten. Bir de Bahceciden Erdal beyi met ediyorlar, hic gittiniz mi, duydunuz mu? Vallahi bu benim son mucadelem olacak o yuzden cok iyi karar vermem gerekiyor.Canım ben ulun beyin hastasıyım ulun bey suan liv hospital da ordan ulasabilirsin önümüzdeki hafta bende kontrole gidicem
Farkli hastanede adetin 2. Gunu .Canim, hep ayni lab'da mi yapmistin? cunku her labin degeri farklidir. Bir de, ne deseler desin ama AMH her ay degisiyor, ve bence yukselmesi, yumurtalarin o ay iyi oldugunu soyluyor. Hangi doktora gittiysem, hepsi AMH'yi adetin 2-3 gunu yapilmasinin dogru oldugunu soylediler.
yumurta azlığı, yüksek prolaktin, az yüksek şeker yaş 33.....kilom çok normal...19 ay düzenli cinsel ilişki, 1 aşılma ve en iyi kalitelerde embro nakli olunan 2 tüp bebek sonrası elimde sadece içtiğim bir milyon ilaç, vücudumda iğne çürükleri....ve koca bir hiç..bir kere bile pozitif sonuç görmedim....prolaktin ve şekeri kontrol eden ilaçlar kullanıyorum...ama olmuyor...
son tüp bebeği yaptırdığımda eşime " içime iyi şeyler doğmuyor, biz bu eziyetten bu kadar çabuk kurtulamayacağız" demiştim...2 tüp bebekle kurtulmak çabuk kurtulmak çünkü bence...annem ananem falan fallarda rüyalarda ağaçlar görmüşler, ananem rüyadan "torunun hamile" diyen seslerle uyanmış vs.....arkadaşlar..bunların hiç birine inanmayın....dualar kabul olsa gökten kemik yağardı...rasyonel olup yola devam edeceğiz veya s..tret deyip vaz geçeceğiz......bana yıllardır edilen duanın haddi hesabı yoktu..evime gelen hanım var temizliğe, dün sonucu aldığımda benimle beraber ağladı.....yıllardır ne kadar dua eder bana....kendi ettiğim dualar bir yana....duayla falan olacak iş değil..dualar sadece kabul etmekten korktuğumuz gerçeği düşünmemizi engelliyor..
o gerçek ne mi???
biz yumurta azlığı çeken kadınlar hele de yaşımız 32-33 den büyükse büyük ihtimalle anne olamayacağız...anne olmak hayattaki tek amacım idealim falan değildi hiçbir zaman..hala da değil... başka hayallerim de vardı ama herkesin çok kolay yapabildiği birşeyi yapamamak ve çok değerli ve çocuk çok isteyen kocamı evlattan mahrum edeceğimi tahmin etmek acı veriyor...(yemin ederim, eğer kocam olmasa ya da başka bir adam olsa kesinlikle bu tüp bebek eziyetine devam etmezdim..yemişim çocuğu der otururdum..benim halamın da çocuğu yok..gayet mutlu..elbet bir özlem vardır ama çocucksuz da mutlu olunuyor )
şu an sadece öfkeliyim, çook çooook öfkeliyim...o kadar öfkeliyim ki...
canım benim yaşadıklarımız hiç kolay değil ama her şey Allahtan sabredicez mükafatını alıcaz..canım adet olabilmene sevin üzülme kırmızılar geldikçe şansımız yüksek..ben öncede yeni evliyken senin gibi krmızılara çok sinir olurdum beklerdim gelmesinde gebe olayım son bir seneden beri acayip adetlerim düzensiz adet geldimi çok mutlu oluyorum çünkü bir umut doğuyor tedavi umdu bizim için..canım eşte problem yoksa normal yolada hamiş kalabilirsin..bizim fsh yüksek olduğu için överler alarm veriyor azaldık diye..azalmasıda şansımız yok demek değil bu sayfada çoğu kişi hamiş kaldı canım..tüp bebeklede çook hamişimiz var doğal kalan hamişlerimizde var..şimdi sana birkaç önerim olucak canımöncelikle arı sütü polen mutlak kullan Qenzim10 omega3 kullan bunlar yumurtaları kaliteli yapıyor birde biesteron var canım deha oda yumurtaları kaliteli olamsını sağlıyor..sonrasında tüp bebek için tedavine mutlaka başla canım..yaşta 35 altında tüpte tutma şansın yüksek..Toti belki ben sana göre daha yolun başındayım ama seninle bazen aynı düşünceleri,aynı öfkeleri paylaşıyorum. Kendimi bildim bileli iyi bir öğrenci,iyi bir evlat oldum. Okullarda hep dereceye girdim,üniversite sınavında çok başarılı oldum. Hep istediğim şey için çalıştım, çok şükür kazandım. Ama bu başka birşey elinden hiç bir şey gelmiyor dua etmekten başka. Son 1 yıldır hayatımın içine fsh, amh,over rezervi, pof bir sürü terim girdi. 1 yıldır döktüğüm gözyaşlarının hatti hesabı yok bir de ben daha annemle ya da ailemden başka biriyle paylaşmış değilim. Etrafımdaki herkes o kadar kolay gebe kalıyor ki. Hatta korunup gebe kalıyorlar. Belki de herkesin bu kadar kolay yaptığı şeyi yapamanın hırsındayız,egosundayız bilemiyorum. Ama bebek istediğimi de çok iyi biliyorum. Yani demem o ki çaresiz güçsüz bir kadın değilim modern zamanın güçlük adınlarından biriyim güya ama şuanda çok yetersi ve korkmuş hissediyorum. Kendi kendime alternatif çözümler üretmeye çalışıyorum,yok evlat alırız yok yumurta nakli , yok çocuksuz da mutlu oluruz. Eşim destek oluyor ama belki için için çok istiyor. Her adet olduğumda sanki bebk kaybetmişim gibi depresyon. Bunu kabul edip hayata devam etmek gerekiyor ama bu o kadar da kolay olmuyor. Allah yardımcımız olsun, bize bebek versin vermiyorsa da içimizden bebek isteğini alsın.
Canim duygularini nede guzel anlatmissin bi tedavi denediniz mi hormon degerlerin nasilToti belki ben sana göre daha yolun başındayım ama seninle bazen aynı düşünceleri,aynı öfkeleri paylaşıyorum. Kendimi bildim bileli iyi bir öğrenci,iyi bir evlat oldum. Okullarda hep dereceye girdim,üniversite sınavında çok başarılı oldum. Hep istediğim şey için çalıştım, çok şükür kazandım. Ama bu başka birşey elinden hiç bir şey gelmiyor dua etmekten başka. Son 1 yıldır hayatımın içine fsh, amh,over rezervi, pof bir sürü terim girdi. 1 yıldır döktüğüm gözyaşlarının hatti hesabı yok bir de ben daha annemle ya da ailemden başka biriyle paylaşmış değilim. Etrafımdaki herkes o kadar kolay gebe kalıyor ki. Hatta korunup gebe kalıyorlar. Belki de herkesin bu kadar kolay yaptığı şeyi yapamanın hırsındayız,egosundayız bilemiyorum. Ama bebek istediğimi de çok iyi biliyorum. Yani demem o ki çaresiz güçsüz bir kadın değilim modern zamanın güçlük adınlarından biriyim güya ama şuanda çok yetersi ve korkmuş hissediyorum. Kendi kendime alternatif çözümler üretmeye çalışıyorum,yok evlat alırız yok yumurta nakli , yok çocuksuz da mutlu oluruz. Eşim destek oluyor ama belki için için çok istiyor. Her adet olduğumda sanki bebk kaybetmişim gibi depresyon. Bunu kabul edip hayata devam etmek gerekiyor ama bu o kadar da kolay olmuyor. Allah yardımcımız olsun, bize bebek versin vermiyorsa da içimizden bebek isteğini alsın.
Canim uzmanlasmissin co enzimin ben dehaya vitamin takviyesi saniyordum , omega 3 yumurta gelisimine yardimini hic bilmiyordum suan deha kullaniyorum cok faydasini gordumcanım benim yaşadıklarımız hiç kolay değil ama her şey Allahtan sabredicez mükafatını alıcaz..canım adet olabilmene sevin üzülme kırmızılar geldikçe şansımız yüksek..ben öncede yeni evliyken senin gibi krmızılara çok sinir olurdum beklerdim gelmesinde gebe olayım son bir seneden beri acayip adetlerim düzensiz adet geldimi çok mutlu oluyorum çünkü bir umut doğuyor tedavi umdu bizim için..canım eşte problem yoksa normal yolada hamiş kalabilirsin..bizim fsh yüksek olduğu için överler alarm veriyor azaldık diye..azalmasıda şansımız yok demek değil bu sayfada çoğu kişi hamiş kaldı canım..tüp bebeklede çook hamişimiz var doğal kalan hamişlerimizde var..şimdi sana birkaç önerim olucak canımöncelikle arı sütü polen mutlak kullan Qenzim10 omega3 kullan bunlar yumurtaları kaliteli yapıyor birde biesteron var canım deha oda yumurtaları kaliteli olamsını sağlıyor..sonrasında tüp bebek için tedavine mutlaka başla canım..yaşta 35 altında tüpte tutma şansın yüksek..
canım benim yaşadıklarımız hiç kolay değil ama her şey Allahtan sabredicez mükafatını alıcaz..canım adet olabilmene sevin üzülme kırmızılar geldikçe şansımız yüksek..ben öncede yeni evliyken senin gibi krmızılara çok sinir olurdum beklerdim gelmesinde gebe olayım son bir seneden beri acayip adetlerim düzensiz adet geldimi çok mutlu oluyorum çünkü bir umut doğuyor tedavi umdu bizim için..canım eşte problem yoksa normal yolada hamiş kalabilirsin..bizim fsh yüksek olduğu için överler alarm veriyor azaldık diye..azalmasıda şansımız yok demek değil bu sayfada çoğu kişi hamiş kaldı canım..tüp bebeklede çook hamişimiz var doğal kalan hamişlerimizde var..şimdi sana birkaç önerim olucak canımöncelikle arı sütü polen mutlak kullan Qenzim10 omega3 kullan bunlar yumurtaları kaliteli yapıyor birde biesteron var canım deha oda yumurtaları kaliteli olamsını sağlıyor..sonrasında tüp bebek için tedavine mutlaka başla canım..yaşta 35 altında tüpte tutma şansın yüksek..
Canim uzmanlasmissin co enzimin ben dehaya vitamin takviyesi saniyordum , omega 3 yumurta gelisimine yardimini hic bilmiyordum suan deha kullaniyorum cok faydasini gordum
canım bana ilk giitiğim merkez verdi fsh ve amh bakarak sonrası benimde gitiğim özel bir doktorum var ister kullan ister kullanma dedi kantlanmış bir faydası yok dedi..ama tüp bebek merkezleri bizim gibi yumurta rezervinde sıkıntı olanlara mutlaka kullandırıyor canım..ben 4 ay kullandım güzel yumrtalarım oluştu en azından dölendiler çok kaliteli olmasalarda son bir yıldan beri kullanmıyorum son tüp bebek transferim iptal oldu yumoş dölenmediği için..ben tüp bebeke mekrezine gidince mutlaka doktoruna danış..baz yan etkileri var canım kalp çarpınıtısı yapıyor ama çoktta kulanan var..selam kızlar. ben de düşük amh yüksek fsh ım. yaş 37. ege üniversitesi tüp bebeke gidiyoruz ama ayrı bi doktorum da var özelde. şimdi yazdıklarınızı okudum güzel de fikir veriyosunuz. fakat kafamı karıştıran bir şey var. doktorum "bal+polen Qenzim, omega3" kafana göre kullanabilirsin bunlar takviye diyor ama dhea biesteronu mutlaka tüp bebek merkezin söyleyecek ben sana kullan veya kullanma diyemem dedi çünkü bu bi hormon takviyesi dedi. sizler doktora danışıp mı aldınız bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?