Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ayy maşallah güle güle büyütün evladınızı..düşük amh ile doğal yoldan daha çok şans var ama ne yazıkki morfoloji sıfır ileri hareket 8 ( benim tek şansım tüp bebek... İnşallah Allah benim ve isteyen herkesin yüzüne güler

Hayırlı olsun Allah bagışlasın size böyle umut verici hikayelere ihtiyacımız var : )

siperm örneğini yumurtaların toplandığı gün veriyorsunuz ki hemen labratuarda döllenme işlemi gerçekleşebilsin. eşinin 3 gün perhizde olmuş olması gerek. ben ilk 2 denememde 3 gün yatmıştım ki zaten dokorumda öyle söylemişti ki senide kanımca bu şekilde yönlendirirler. son denemede 5 gün yattım. duşa almanda transferden 2 gün sonra ayakta ve ılık su ile olmalı. sonrası farketmez. evde dinlenmeni söylediklerinde anlaman gereken sürekli yatak istirahati değil. çünkü kan dolaşımı çok önemli ve evin içinde basit işlerini yapabilirsin.namaz kılmandada sorun olmaz sonuçta çok ani ve sert hareketler yok zararı olmaz kanımca.için rahat etsin diye doktorunada danışabilirsin... hayırlısı olsun..

Canım çok teşekkürler ,bir süredir sayfamızda güzel haberler alamayınca umutlarım azalmıştı, varmış işte doğalından hamile kalan:))) Maşallah kızına, allah analı babalı büyütsün inşallah.... Benim de amh 0,13 ve fsh 38 gördüm, ama bende tüp bebek tedavisinde ilkinde biri büyüdü opu gününde erken çatladığı ortaya çıktı, ikincisinde ilaçlara yumurtalarım cevap vermedi, büyümedi maalesef. En son kontrolde de hiç folikül çıkmadı, allah hepimize bol bol sabır versin bu süreçte...

arkadaslar bal polen arı sutu kullana fayda gören varmıs yumurta sayım ve kalitesi cok düşük
Ben bir dönem kullandım, ama pek bir faydası olmadı. Yumurtalarım büyümedi tüp bebek tedavisinde.Şimdi ise hazırlık dönemindeyim ve saf arı sütü kullanıyorum her gün, daha 2 ay oldu başlayalı ve tedaviye başladığımda belli olacak faydası oldu mu olmadı mı. Her bünyede farklı bir etkisi olur diye düşünüyorum.Kullanmanın sana bir zararı olmaz.
Fsh ve amh değrlerin kaç canım?

Fsh yuksekligi bende de var ne yazikki yasim 26 ama ben erken menopozla ugrasiyorum. 2 yumurtam olustu 1 tanesi dollendi oda 2. Kalite bugun 7. Gunum bekliyorum
Zor bir süreç hepimiz için, ama yaşın genç senin olumsuz düşünme sakın. Erken yaşta öğrenmiş olman daha iyi.Ben 35 yaşındayım yeni öğrendim erken menopoza girdiğimi, kim bilir ne zaman başladı bu sürecim hiç bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerini biz de buradan alırız canım...

Kan sonucum negatif

Kan sonucum negatif
Canım ne denir bu durumda bilmiyorum ama allah herşeyin hayırlısını versin.Üzülme demekle olmuyor, üzüleceksin mutlaka ama bir süre kafanı boşaltmanı ve güçlü bir şekilde yeniden tedaviye başlamanı öneririm. Doğal hamile kalma şansımız az da olsa her zaman var, bunu unutma. Zamanımız gelmedi daha demekki anne olmak için, bizim sınavımız da yaşadığımız bu süreçte saklı.

Cok sukur bu negatif ilkinki kadar aci degildi cunku bunda sarilacagim sukredecegim kizim vardi. Rabbim ilk once herkese anne olmayı sonrada bizlerde 2. Cocugu nasip etsin

Kizlar merhaba..bir bucuk yillik evliyim..evlendigimden beri basit kist ve rezerv azligiyla uğraşıyorum, tup bebek yaptirdim bir kez tutmadi sonrasinda muayenede kistimin cikolata kisti oldugunu ogrendim, cok moralim bozuldu..3 ay gitmedim doktora, bikac gun once doktora gittim yine..bana eskiye gore gorunumun cok iyi oldugunu, kistinde geriledigini cikolata kisti olmayabilecegini gibi bisey soyledi..ben saskimdim doktor da saskindi..en son tipta bu sekilde şeyler olabilir, yanlis teşhiste koymus olabilirim gibi bisey soyledi..carsamba histeroskopi olucam duruma gore laparoskopi yaparim dedi..bebek neden tutunmadi bakmamiz lazim dedi..ben anlamadim bisey yani..gittigim doktor bulundugum sehrin en iyi profosoru..kafam cok karisik..

Amh 0, 49canim ama gecen sene yeni yaptirdik tahllillerimi sali muayenem var hakan hocada.ist hisar hastanesine gittm sonra baskent hulusi hocaya 4.hakan bey suan tedavidemisin orda

tedavin hayırlı olsun cnm, güzel haberlerin gelsin.

başka bir doktora daha gözük canım.. ama doktorunda iyi yönlendirmiş.. bu tarz durumlarda lap+ hist en güzeli..

canım bende son çare yumurta donasyonu düşünüyorum ama 0.09 amh, ileri derece erkek infertilitesinde ve yaş 37 iken halen kendi yumurtalarıma şans veriyorum.. senin amh çok iyiymiş.. sen en uygununu kendince daha iyi bilirsin ama kendi yumurtalarına bir kaç denemelik daha şans vermen en güzeli olur..
donasyonunda garantisi yok ondada negatif alan çok var.. hiç araştırdınmı hangi merkezi düşünüyorsun cnm.

evet yeterciğim ne yazıkkiii bu durum transferden sonraki negatiften çok daha kötü... bende çok yaşadım.
baştan yıkım oluyor.

Amh 0, 49canim ama gecen sene yeni yaptirdik tahllillerimi sali muayenem var hakan hocada.ist hisar hastanesine gittm sonra baskent hulusi hocaya 4.hakan bey suan tedavidemisin orda
Yok canim su an baskentteyim.tedavim baslayacak insallah.biz yer degistirmisiz seninle:)baskent nasildi canm memnun kaldin mi.ben hazan ayinda anatoliadaydm

Tabiki memnun dum fakat hulusi hoca cok yogun yumurta toplamaya başkası girdi benim iki defa Sitres yapma demek istiyorum ama bende laparoskopi olcagim gün resmen zangir zangir titriyodum ama nasip kismet ya Rabbim ol derse olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…