- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
Canim bu benim 4. Tedavim. 2. Tedavimden 2 yasinda kizim var cok sukur. Gecen ay ki tedavimde 2 yumurta oluştu 1 tane dollendi 2. Kalite oldu ve somuc negatif. Bende biraz bekleyip kalite ve sayi artirirci seyler yapmayı dusunuyordum ama denemeyi 3 yada4 ay sonra dusunuyorum doktorum 4 ay dhea kullanmami 6 ayda ara vermemi önerdi doktoruma cok guveniyorum bu yuzden anlattıkları da mantikli geldiCanım benimde yumurta sayım az dr bana da sürekli beklemiş söylüyordu ama ben nerde okuduysam yumurta sayısı az olanlar özellikle amh düşük çıkanlara beklemek tavsiye edilmiyor ben başka bir dr. Gittim ve e hemen tedaviye başladı. Sende bir arastir istersen
Tabii ki dr guvenmek çok önemli allah hepimizin yardımcısı olsunCanim bu benim 4. Tedavim. 2. Tedavimden 2 yasinda kizim var cok sukur. Gecen ay ki tedavimde 2 yumurta oluştu 1 tane dollendi 2. Kalite oldu ve somuc negatif. Bende biraz bekleyip kalite ve sayi artirirci seyler yapmayı dusunuyordum ama denemeyi 3 yada4 ay sonra dusunuyorum doktorum 4 ay dhea kullanmami 6 ayda ara vermemi önerdi doktoruma cok guveniyorum bu yuzden anlattıkları da mantikli geldi
Evet bir hafta olacak, haftaya test günüm bakalım. Söylediğin gibi çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Gittiğim doktor buradaki en iyilerinden, çok kişi hamile kaldı, belki benim bünye şaşdı bilemedim. Yani doktorun hatası varmı yokmu bir fikir yürütemiyorum sadece neden böyle oldu diye düşünüyorum...şu anda bekleme sürecindemisinn bunu bilmiyordum.. canım öyleyse şimdi sadece bebeğine endekslen ve olumlu şeyler düşün.. geçmişle ve olumsuz şeylerle hiç canını sıkma.. inşallah herşey güzel olacak.. pozitif haberlerini bekliyoruz:)
cnm gonolf'lerin üniteleri ve gün sayıları herkezde ve her tedavide değişiyor.. yanında bazısı menagon veriyor.. bazısı vermiyor..
cetrotide de aynı şekilde bazı doktorlar son bir gün bazılarıda son 2- 3-4 gün vurduruyor..
doktorunun verdiği üniteler önemli..
tedavi ortalama 11-14 gün arası sürüyor.
her tedavi kişiye göre değişiyor. 10-14 gün arasıydı herhalde benimki. doktor belli zamanlarda kontrole çağırıyor.büyüklük gelişme hızı adede bakıyor ona göre doz azalıp artabilir. yani bu yumurtaların durumuna bağlı.
hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinide alırız umarımcok teşekkür edrım arkadaşlar. sagolun benım tup bebek ısı subata kaldı zaman bı an once gecsn bıtsn ıstıyorum
merhabalar bıosteron içmek işe yaradı mı peki ?arkadaşlar bende aynı durumdayım bugün amh yaptırdım 0.8 çıktı(( fsh ım 13 çıktı bu ay,,, iki yumurta görülüyo,, biosteron kullanıyorum inş rabbim umutlarımızı boşa çıkartmaz.... ekim ya da kasımda kısmetse başlamak istiyorum,,,, bizim gibi durumda olup hamile kalabilen var mı???
Niye caniniz aciyor nolmus?yumurta rezervi azalmış olanlar...nerdesin çok canım acıyor.
merhabalar bıosteron içmek işe yaradı mı peki ?
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır bende ulun beyin hastasıyım havuz sistemi uyguladik bizde benim amh 0.22 hiç moralini bozma canım tedavine odaklan uzun yorucu zor bir süreç ama sonu çok güzel Allah inşallah herkese nasip etsin inşallah güzel haberlerinide aliriz canımHerkezin yeni yilini kutluyorum. Umarim bu yil hepimizin bebisimiz olur, olmasada bize tedavi bulunur.
AMH 0 larda, FSH uzun zamandir olcturmedim. 2014 nisanda kendiligimden hamile kalmistim ama malesef dusuk oldu.
Ulun Beye gittim, yeni muaynehanesi var, cok begindim. Bana naturel tup bebek deneyelim, havuz islemi yapalim dedi. Kismetse subat ayinda baslayacagiz. Bir tek, 1 aralikta gelen adetim hala kayip. Onlari bekleyemeden Gineraya baslayacagim sanirim. Fiyatlar da bence cok uygun.
Kullandigim ilaclar DHEA micronized (Biosteron gibi) Omega 3, Vitamin D, Qoenzim 10, L arginin, Antioksidanlar. Umarim yardimi olur.
Kizlar nasılsınız tedaviye baslayanlar tedavide olanlar sizin için hep dua ediyorum gulneva ne durumdasin canım ensu cum yeterr siz nasılsınız arada bakıyorum ama takip edemedim insallah güzel haberlerinizi bekliyorum canlar
Teşekkür ederim canım daha iyiyim ancak bulantılar dan kurtuldum daha iyi gidiyor şimdi daha yeni anlamaya başladım güzelliğini bir tanesi erkek canım da biri göstermiyor kendini dr kız diyor ama süpriz yazmazsa :) şükür iyiyim bu aralar sana çok inanıyorum herşey çok güzel olacak dualarimdasin canımsağoll canımm fena değilim ben kendi adıma.. bir iyi bir kötü..
sen nasılsın bebişlerimiz nasıl annesi..
cinsiyetleri belli oldumu cnm.
Herkezin yeni yilini kutluyorum. Umarim bu yil hepimizin bebisimiz olur, olmasada bize tedavi bulunur.
AMH 0 larda, FSH uzun zamandir olcturmedim. 2014 nisanda kendiligimden hamile kalmistim ama malesef dusuk oldu.
Ulun Beye gittim, yeni muaynehanesi var, cok begindim. Bana naturel tup bebek deneyelim, havuz islemi yapalim dedi. Kismetse subat ayinda baslayacagiz. Bir tek, 1 aralikta gelen adetim hala kayip. Onlari bekleyemeden Gineraya baslayacagim sanirim. Fiyatlar da bence cok uygun.
Kullandigim ilaclar DHEA micronized (Biosteron gibi) Omega 3, Vitamin D, Qoenzim 10, L arginin, Antioksidanlar. Umarim yardimi olur.
Merhaba histeroskopiden sonraki tedavimde (2 ay sonra.) bende de rahim inceliği oldu ve gelişen bir yumurtaya ilaçlar etki etmedi tedavi iptal oldu. Akabinde ilk değil 2. Adetimle tekrar micro denedim yumurta ilaca cevap verdi rahim kalınlığı yeterli oldu 4. Gün transfer yaptılar sonuç negatif ama en azından hist. Yan etkileri geçti. Bu arada 10 ayda 4 micro hatta iptal edilenle 5 kez denedim sadece hist sonrası incelik ve cevap alamama olmuştu çok şükür geçiciymişÖncelikle değerli yorumun için çok teşekkür ederim canım. İlk tedavim Ocak ayında sonraki ise Mart ayında oldu. mart ayından bu yana aralarındaki zaman dilimi 5 ay geçmiş, doktor da çok zaman geçmemiş aslında dedi, oda şaşırdı.
Hiç amh baktırmadım, çünkü rezevr sorunum yok görülmüştü, hormonlar normal çıkınca. Histereskopide polipler varmıştı temizlendi, ben hatta bu sefer daha fazla olur diye ümit etmiştim, hüsrana uğradım. Ayrıcada rahim inceliği yaşadım, önceleri hiç yaşamazken.
Bu arada tedavim iptal oldu, yumurtam 10. gün çatladı, apar topar eşimi çağırdı doktor aşılama yapıldı. Menopur iğnesinden şüphelendim, bu defa farklı olarak ondan yapıldı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?