Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

İnşallah bundan sonraki tedavinde daha güzel yumurtaların çıkar canım, bazen oluyor öyle işte maalesef. Ama öncesinde takviyeler kullamanı tavsiye ederim.
Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim, inşallah son olura bebeğime kavuşurum. Rabbim bizleri evlatsız bırakmasın.

Çok şükür kontrollerde yumurtam var ama geçen sefer aykırı gittiler, büyümediler inşallah bu sefer bir sorun yaşamam. Demek cezalıydın hay Allah, boşver uyma kimselere

Çok şükür kontrollerde yumurtam var ama geçen sefer aykırı gittiler, büyümediler inşallah bu sefer bir sorun yaşamam. Demek cezalıydın hay Allah, boşver uyma kimselere

canım geçen ay yumurtalarının büyümediği tedavine fsh kaçla başlamıştınız. bu çok önemli oluyor.
tedavi başında doktorun o ayki fsh ına bakmışmıydı.

canım geçen ay yumurtalarının büyümediği tedavine fsh kaçla başlamıştınız. bu çok önemli oluyor.
tedavi başında doktorun o ayki fsh ına bakmışmıydı.
Yok canım bakılmamıştı, fsh kaçtı hiç bilmiyorum. Yalnız ben 3 yılı az geçkin zamandır uğraşıyorum bu zaman diliminde 2 kere hormon tahlili yaptırdım, ikisindede normal seviyelerdeydi hepsi, şimdi başlamadan önce 2 yerde yaptırdım, biri devlet hastanesinde(sonucu geç veriyor) diğeride özeldede yaptırdım, devlette olan 6 çıkmış, özelde olan 4 çıkmış, yine normal seviyelerde çok şükür..

Arkadaslar sormak istedigim birsey var acil cevap verirseniz sevinirim. Arastirdim konuyla ilgili hic birsey bulamadim. Hic bir adet düzensizliği yasamadim bugune kadar. Bir tae basarisiz tup bebek denemem var transfer bile yapilmadi.
Gecen ay tekrar tedavi icin kontrole basladim. Dr bu ay deneyin belki kendiliginden olur dedi denedik vs dr gittik adetimin 18 gununde climara bant kullanmaya basladim gunasiri yenileme ile ve igne yaptim kendime 3 gun normalde bugun adet olmam gerekiyorsu olmadim. 3 gun oncesine kadar adet agrisi gibi agri yasadim ve sadece 1 damla kan geldi devami gelmedi. Halen daha adet de olmadim.Test yaptim negatif sonuc aldim. Climara kullanip adet gecikmesi yasayan var mi? Korkuyor um menepoz baslangici diye. Icimdeki aciyikorkuyu anlayacak birtek sizlersiniz. Hicbir belirti yok ne karin agrisi ne gogus hassasiyeti. Sadece mide bulantısı o da morel bozukluguna veriyorum. Bi cevap verseniz bana

Merhaba herkese
Sayfanın geçmişi Bayağı uzun galiba baştan okuyamadım ama sorunumuz aynı fsh 18 ve yumurta rezervim düşük kısmetse 20 Şubat gidi tedaviye başlıcaz . Ne olacak ne kadar yumurta olacak kalıtelimi olur hiç bilmiyorum inşallah Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba bant kullanmadığım için o kısmı cevaplayamıcam ama idrar testinde çıkmazki zaten.. Yarın gidip kanda baktırmalısın bence.hem 1 adet gecikmesiyle menopoza girmezsin korkma :) benim adetlerim düzenli olduğu halde amh ve fsh ile çıktı ortaya. Menopoz konusundan çekiniyorsan amh baktırabilirsin. Belki de hamilesin ve o yerleşme kanamasıdır inşallah

ah arkadasim amh da baktirdim ve dusuk cikti korkum da o ya zaten.

0.02 vahim otesi yani. En son ultrason da2 tane folikul 1 tane kist vardi.
2 tane vardı diyosun bak şükret benim de 0.19 yaş 29 bende de 1-2 tane oluyor.. Ama hemen menopoza girmiyosun ben çok araştırdım sadece bu hormonu normal olan bayanlardan daha erken giriyosun.. Bence eğer ki kanda beta yüksek çıkmazsa zaman geçmeden micro dene.. Kist için de ilaç veriyolar zaten. Bu arada doktorun muhtemelen vitamin vericek (genelde biosteron q10 veriyorlar) onları da kullan. Ama bir an önce kan ver ki gebelik yoksa adet söktürücü versinler..

suan ikisini de kullanıyorum ne acayip ayni yollardan geciyoruz. Of of adetimi boyle bekledigimi hic hatırlamıyorum. Dr. Soyledigini sana da aktarayim. Bu durum bir kisirlik degil sadece zor digerlerine gore dedi bu da umut oldu. Ben de 29 yasindayim.

Aynı yaştayız.. Son bir kaç yıldır bizim gibi erken menopoza girenler çok artmış. Benim doktorumda olaya senin ki gibi bakıyor yani yumurta (folikul) olduğu sürece deneriz olmaz olmaz değil ama zor olur diyor.. O sebeple cnm moralini çok bozma biliyorum kabul etmek çok zor ama eldekiyle yetinmek zorundayız. Doktorum bana eşimde sorun olmasaydı normal yollardan microya göre daha kolay hamile kalabileceğimi söylemişti, ne yazık ki morfolojimizde 0.. Yine de Allah büyük

Offf off nedir bu amh tan cektiğimiz yaaa.sebepsiz sebepsiz derken birden amh cıkıverdi karşımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…