Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

günaydin kizlar. hepimizin güzel haberler aldigi bir hafta olsun insallah.
ben de cuma basladim ignelere. yarin kontrolüm var. Ilk tedavimda 3 minik yumosum vardi igneler hic etki etmedi hepsi gitti.
Bu sefer menogon 300mg ile basladik bakalim hayirlisi insallah hepimiz en tez zamanda saglikla bebislerimize kavurusuruz.
buarada benim de rezerv sorunum var. yas 29, amh 0,1

canım çok saol.uzun uzun anlatmışsın allah razı olsun.bir haftaya kadar adet olucam inşallah.o zaman hem muayene olup hem de hormon tahlillerimi yenilemek istiyorum.fsh en son 11 di.bakalım daha da yükseldi mi???test sonuçlarına göre hareket edeyim diyorum.şimdi inofolic duydum yeni.folik asit içeriyormuş.acaba kullansam mı diyorum ama kullananlar genelde doktor tavsiyesiyle kullanmışçdoktora gittiğimde onu da sorayım en iyisi.
bazen de içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.nasıl olsa herşey olacağına varacak diyorum ama elimizden geleni yapmadan beklemek de olmaz ki.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.rabbim hepimizin sabrını ve gücünü arttırsın...

hayırlı olsun canım tedavin.benimde yaş 29 ve benimde rezerv sorunm var.ilk tedavimde yumurtalar gelişti ama sağlıklı döllenme oluşmadı.ikincisi inşallah yaz tatilinde.o zamana kadar destekler ve takviyelerle geçirmeyi düşünüyorum bakalım.inşallah sen bu tedavinde mutlu sonuca ulaşırsın canım...

amin canim insallah hepimizin yolu mutlu son ile sonuclansin.
bitkisel kürlerle ilgili maalesef pek bir bilgim yok canim. Sirf incir kürünü her yerden methini cok duydum. ona basladim ilk tedavimden önce fakat maalesef migdemde asiri yanma yapti. 1 hafta ictim sonra migdemdeki agridan icemedim. Fakat sende mutlaka bir dene derim.
onun haricindede pek birsey denemedim. Birde tedavinde kac yumosun alindi canim?

tatlım ben kür yaparken sadece kür, ilaç alırken sadece ilaç şeklinde kullandım hep, vitamin de olsa... inofolic de aslen folic asit zaten... ben dr a sormadım kendim aldım ama sadece bir kutu kullandım ki drlar genelde sabah 2 akşam 2 şeklinde günde dört tane kullandırıyor... biraz pahalı diğer folic asitlere oranla.... ben de çok uzun kullanmadım dra sormadan aldığım için..

evet bende bir şeyler deneyip yumurta kalitesi için uğraşacağım. inşallah hayırlı sonuç almak nasip olur.
benim ilk tedavimde 9 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi işleme alınacak olgunlukta idi.onlarda maalesef sağlıklı döllenmedi.

bende ayrı ayrı yapayım diyorum.hepsini birden karıştırıp tüm dengeyi alt üst etmeyim.
evet folik asitmiş ama kendi kafama göre kullanmaktan tedirgin oluyo insan.en iyisi adet olunca doktora gidip bi kontrol olup ona sorarak başlamak...

bana da ilk tedavimde çok yüksek ilaç kullandılar ve kalitesiz azsayıda yumurtam oluştu. 2. tedavimde düşük ilaç ve kısa protokol ile 2. yaşında birkızım var. bende de fsh yüksekliği ve rezerv azlığı var.

Ben kullandım 1 yıla yakın arkasından tedavim oldu tedavi iptal yani hic bir işe yaramıyor ki pahalı günde 4 poşet 2 sabah 2 aksam kulandim

Ben kalite için ne yaptım sa olmadı

Ben kullandım 1 yıla yakın arkasından tedavim oldu tedavi iptal yani hic bir işe yaramıyor ki pahalı günde 4 poşet 2 sabah 2 aksam kulandim

Ben kalite için ne yaptım sa olmadı

zaten doktorlarda söylüyor rezerv ve kalite için yapacak bir şey yok diye ama dünya umut dünyası işte şifa Allahtan deyip çareler arıyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun...

Maşallah Allah bağışlasın
Kısa protokol derken biraz anlatırmısımız nasıl oluyor

bu defa bende de mikrodoz protokolü uygulanacak.... inşallah bende faydasını görürüm... biz durumunda ki hastalarda tavsiye edilen yöntem...

çok pahalı gelmişti bana da zaten... ki dediğim gibi bana dr da vermemişti... bıraktım sonra :)

bu defa bende de mikrodoz protokolü uygulanacak.... inşallah bende faydasını görürüm... biz durumunda ki hastalarda tavsiye edilen yöntem...
Anladim peki nasil okuyor protokol nedir yani havuz sistemi gibi biseymi banada havuz sistemini uygulayacak dr um

Maşalah ne güzel güle güle büyütün kızınızı. Buraya yazıp bizleri mutlu ettiğiniz için de çpk teşekkürler. Allah bizlere de nasip eder inşallah.. Hepimiz aynı durumdayız ve dediğiniz gibi bizlere uyan düşük doz kısa protokol siz bize güzel örnek oldunuz

Ben anlatsam olur mu? 4 defa kısa protokol deneyen biri olarak :) kısa da adetin 2-3. Günü gidip hormon için kan veriyorsunuz, başlamaya uygunsanız o gün başlatıyorlar. İlaçların dozu az oluyor yani mesela gonal f de bir kalem de 450 doz varsa biz 200 le (mesela) başlıyoruz yada menogon da 5 doz varsa biz 3-4 doz ile ( 250-300) başlıyoruz. Daha az yada fazla olabilir açıklayıcı olsun diye yazdım. Sonra 3-4 günde bir takiplerimiz yapılıyor ve yumurtalar ortalama 12-13 mm olduğunda çatlatma önleyici,18-20 mm ye ulaştığında çatlatma vuruluyor. Sonra opu gelsin transfer :)

Kızlar yapmayın etmeyin kalite artmaz diye birşey yok.. O ay ki fsh değerinize göre bile artar/düşer.. Doktorların dediği 20 li yaşlar erken menopoz olsa da büyük avantaj. Siz iyi beslenin stresten uzak durun bakın bakalım nasıl artıyor. Tecrübeyle sabit kendimden ve birçok arkadaştan biliyorum.. Ha yaş 35 üstüyse belki daha zor ama o yaşlarda olan arkadaşlar bile lütfen üzülmesin Allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…