Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

efet arkadaslarim simdi eve girdim size havadisleri yazmak icin ilk once bilgisayarimi actim :))
acu. cuye giderken bir guzel kayboldum :) sonra randevumu iptal etmedikleri icin aradim buldum :))
herneyse gittim ve resmen klinik havasi vardi. lobideki kadinin uzerinde hemsire kiyafeti vardi sasirdim :) daha oncekinde yoktu. burasi baya degisik geldi daha profesyonelce..
ilk once form doldurtular sonrada idrar ornegimi aldilar sasirdim vay canina dedim :)
acupunckture de bunlarin yapildigini bilmiyordum. sonra odalari gezdirdi kadin. dr. nin odasini da.. ve en ama en ilginci bir odaya gittik duvardan duvara konteynerler dolusu fiskiyeleriyle birlikte bitkiseller orada icimden dedimki bunu bizim kisslar gormeliydi :) bir oda dolusu bitkiselerrrrr :))) zaten kafa binbesyuz bitkisellerle :))
neyse sonra kadin beni oturturdu elime bir ekran verdi kulaklik verdi video izlettirdi.. clinigin dr.si konusuyor iste ivf agirlikli olarak kadinin uterusu elinde anlatiyor... ve sonra diger acupunckturcu konusuyor iste 6500 year old chinese herbs oldugunu vs.. dusunebiliyormusunuz 6500 yillik bitkiseller... buradan yola cikarak bitkisellerin nekadar faydali olduklarini eski caglardan anlatmaya basladi...
daha sonra beni odaya aldi kadin ayakkabilariniz ve coraplarinizi cikartirmisiniz dedi.. ben hoppalaaa dedim icimden :))) saka saka.. kadin bir ekran acti elime demirden bisi verdi bunututun dedi ucundan devam eden elektrikli kabloda onun elindeydi ucunda yumusak bisi vardi elimin bazi noktalarina bastirdi barometre yukari cikmaya basladi.. her ellerimin degisik yerlerine degdirdi o aleti.. firladi sayac... neyse sonra ayaklarima yapti ayni sekilde firladi sayac... sonra tansyonumu olctu.. ve bir defa daha olctu kolumu SIKMAYA BasLAYINCA ALET AYA KALKIN DEDI.. ay buyuk harf oldu :)
sorular sordu bana... bu arada silver isirgan otu ikram ettiler ictim :)
ardindan esas adam geldi mark oda bana anlatti durumlari.. bitkisellerle butun hormonlarinizi rayina sokabiliriz dedi. ama zamana ihtiyacim var dedi.. 3 ay felan dedi. ve haftada iki defa onerdi bana. test sonucunda stresli cikmisim. ve diger bisiye daha bakmislardi o normalmis simdi hatirlayamadim :)
idrarimda da hormonlarima bakip ve 3 seanstan sonra gidis hatima gore bitkisel verecekmis bana..
kislar yarin ilk seans bakalim imoje kardesiniz ne yasiyacak sanki ivf e basladim gibi hehehheh :)
bu arada butun bunlar icin 150 dolar aldilar. bir seans 135 dolarmis. ama paket yapiyorlarmis 380 dolara 4 seans. bilmiyorum da buradan iki arkadasim hamile cikti.. bir ihtimal diyip baslamak istiyorum bende... ama o konteynirlari gormeliydiniz kislar.. hepsinin uzerlerinde yaziyor ne olduklari ama kiz odadan cikinca bende cikmak zorunda kaldim yoksa bir kac copy alacaktim isimlerden :))

ses tatlim cumartesi guzel haberlerini bekliyoruz.. bencede hamilesin bitanem.. sen bizim ilk annisimiz olacaksin insallah...

a bu arada kisslar ozelikle bu acu.cuye bisi sordum.. fsh yi zaten bitkisellerler dusurebiliyoruz dedi. ben amh yi yukseltebiliyormusunuz dedim. kesinlikle evet dedi.. yani arkadaslar amh icin cok uzuluyoruz ya.. o bile degisken.. adam resmen onu da degistirebiliyoruz dedi yaaa.. oynak hormonluyuz kissslarrr :))

Saol canım inşallah bazen korkuyorum test gunü yaklaştıkça adet ağrım gibi kasıklarım ağrıyor i sallah güzel sonuçlarla donerim
hadi hayırlısı canım.
iki embriyo transferi yapılmıştı değil mi sana?
benim durum hiç iç açıcı değil o yüzden yazacak pek bişiyim yok.
sevgilerr kızlar...

ben sölim. biri iyi. toplanma zamanı gelmiş. ama diğeri baya küçük ondan olgun yumurta elde edilmez. ama olsun doğalda gayet iç açıcı durumdasın:)

arkadaslar bugun kontrol günüm birazdan cıkıcam insallah dualarınızı bekliyorum unutmayın cok heyecanlıyım

Evet dilaracım neler yaptın fsh baya düşmüş gözün aydın.inşşş. Bebişinde gelir ardından cnaım.
Bitki olarak ne yaptın açık açık yazarmısın canım

Benim kontrolum allaha şükür iyi geçti.
Ama tek folikülle tedaviye gireceğim.
Rabbim yardımcımız olsun inşşş. Herkese

ses-82 inşalah tez vakittte güzel haberleriniz duyarız ve diğer arkadaşlar hepinizinki duymak isterim.benim içinde moral oluyor güzel haberlerinizz

İmocum, haydi hayırlısı olsun Oldukça etkileyici görünüyor merkez, hele hele hormonları ayarlama sözleri süper !!!!! Heyecanla takibindeyiz imocuuum

hadi hayırlısı canım.
iki embriyo transferi yapılmıştı değil mi sana?
benim durum hiç iç açıcı değil o yüzden yazacak pek bişiyim yok.
sevgilerr kızlar...

Beyazım, merak ediyorum seni, ama belki bu süreçte yazmak istemiyorsundur diye sormuyorum da fazla... Malum insanın ruh hali her şekle giriyor bu süreçte :18: Sanıyorum toplama işlemin yapılmıştır, tez zamanda şu sürecin bitmesini ve güzel haberler almanı diliyorum canım

Sesciğim, sen ne durumdasın, senin durumun da daha heyecanlı, ne kadar zor beklemek değil mi !

Semosh Allah kuvvet versin senin o tek yumoşuna canım, tek atışla bir an önce gelsin bebeğin inşallah

Duuuuuuus, nasıl haberler canım, gördü mü yumurtaları bu sefer

edacım göründüler fakat moralim cok bozuk hicbirsey anlamadım tedavi mi oluyorum ne oluyorum anlamadım bıktım artık.usg de görünen 5 tane fakat yumurtalıkta yumurta cok büyüyen 5 tane
doktorum yumurta gelicek diyo e2 cok iyi yani e2 ye daha fazla yumurta olması lazım ilac degisti bu sefer merıonel döndüm aynen 4 toz 1 su yani simdide cumayı bekliyorum sabahtan beri sinirlerim bozuldu aglıyorum ya

Dur bakalım Duscuğum, neden ağlıyorsun hemen ?? Bir kere 5 kötü sayı değil, doktorun maximum sayıya ulaimatı deniyor belli ki.. Ama olmasa da 5 kötü sayı değil canım, 1 tane sağlama bakıyor iş biliyorsun... Sen bu sürece başladın artık, sonuca dua edelim canım tamam mı

sagol edacım bakalım cuma ne olucak bekliyorum

Evet dilaracım neler yaptın fsh baya düşmüş gözün aydın.inşşş. Bebişinde gelir ardından cnaım.
Bitki olarak ne yaptın açık açık yazarmısın canım

slm imoje eda,semos.ilk önce dr.verdigi hormon hapi cyclo-progynova.birde beraberinde sogan kürü 15 gün.sabahlari pollen bal yedim.simdi incir kürü.beraberinde hayit kapsül.birde folilo okadar.tam bir ay di gercekten.ocakta akupuntur da termin yaptim bakalim denicem.umarim yardimci oldum.bence 37.7 den 13.7 düsmesi bir mücise oldu.

ses-82 inşalah tez vakittte güzel haberleriniz duyarız ve diğer arkadaşlar hepinizinki duymak isterim.benim içinde moral oluyor güzel haberlerinizz

kızlar cok saolun valla... bende merak içindeyim.günlük yasantıma devam ediyorum, şimdiye kadarki tedavilerimin hepsinde hep dayanamayıp 8. gğn 10. günde baktırmıstım busefer bekleyecegim cumartesiyi iple cekiyorum

canım sayı kötü deilki neden moralini bozuosun bak tek yumurta ile bile oluyor yeterki kaliteli olsun

ses canım üzüldüğüm nokta o degil benim zaten ilac kullanmadan 6 veya 7 tane görünürdü.simdi cok yüksek doz 5 tane buna canım sıkıldı bugun 7 .gün ümdü aynen de devam dedi.

arkadaşlar benim tedavim yarım kaldı.bir yumurtam gelişti.bizde devam etmedik iğnelere.böyle şeyler yaşayan oldumu?lütfen bana moral verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…