kisslar omru hayatimda ilk defa ozendim... ilk defa icim tuhaf oldu bu kadar...
hani bahsetmistim 3 defa ivf yaptirip ardindan dogal yolla hamile kalan bir arkadasim vardi onunla dun ogle yemeginde bulustuk.. gobusu biraz cikmis ne tatli olmus.. ultrason sonuclarinda bebeginin herseyi gorunuyordu.. okadar minikkki 4.5 aylik hamile.. dun gezerken hamile gordugunde konusuyor.. restauranta girdiginde garsona corbaniz harika olmus ben hamileyim bebegime cok iyi geldi dedi.. sonra bir magazaya girdik orada bir hamile kizla konustu.. ben kesinlikle kiskanmadim... ama i tuhaf oldum.. ona bebegiyle ilgili bisiler hazirlamistim hediye olarak cok sevindi.. benim icin de dua ediyormus.. sagolsun.. etrafima bir baktim sanki dun herkes sozlesmis gibi ya hamileydi yada iki cocuklu uc cocuklu kadinlarla doluydu... arkadasim bana asla pes etme dedi.. ama benim icim sanki pes etmis gibiydi... Allahim yazdiysan yazgimiza ne olursun bizlerde anneligi tadalim.... (Amin)
KIZLAR SAĞ TARAFIMDA AĞRI BAŞLADI.PSİKOLOJİK MİDİR ACEP YA.sağ hasarlı olan yanım.korktum valla.
canım benimde rezerv az 3 doktor a gittim su ana kadar ama hicbirisinın yaklasımı benimle ugrasmak istemiyor gibi vermedi hepside elinden geleni yaptı ama olmadı demek ki daha zamanı gelmemis diyorum 3 merkez var sana tavsiye edecegim 1=istanbul cerrahi hastanesi sami cengizmerhaba kızlar,
arasıra okuyorum sizleri ama çok hızlısınız yaaww
tedavide olan sonuç bekleyen arkadaşlar ver,herkes için dua etmeye çalışıyorum.rabbim kabul buyursun inşaallah.
imoje gittiğin yerde amh nin yükselebileceğini söylemeleri müthiş bişey ya.amh benimde canımı sıkıyor çünkü
ama ben hala bizim gibi genç kadınların yumurtalıklarında bi sorun olduğuna inanmıyorum.sorun beynimizle ilgili.hormonlar beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor ya.işte ordaki ufak bi sorun bizim yumurtalarımızın gelşimini engelliyo.ben buna inanıyorumm.
elifim öncelikle hakkında hayırlısı olsun insallah hersey gönlünce olsun...
bende sayısız yumurta takibi ve yarım kalan tedavilerden sonra 8 aydır doktora gitmedim.
ama inşaallah bu ayki adetimde doktora gitmeyi düşünüyorum.
istanbulda bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı acaba??
bizim durumumuz özel olduğu için bi çok merkez bizimle uğraşmak istemiyor bile.
aslında bahçeci yada memoriale gitmek istiyorum.ama orda hangi doktora gitssem onu bilmiyorum işte.
rabbim hayırlı bi kapı açsa...
kisslar omru hayatimda ilk defa ozendim... ilk defa icim tuhaf oldu bu kadar...
hani bahsetmistim 3 defa ivf yaptirip ardindan dogal yolla hamile kalan bir arkadasim vardi onunla dun ogle yemeginde bulustuk.. gobusu biraz cikmis ne tatli olmus.. ultrason sonuclarinda bebeginin herseyi gorunuyordu.. okadar minikkki 4.5 aylik hamile.. dun gezerken hamile gordugunde konusuyor.. restauranta girdiginde garsona corbaniz harika olmus ben hamileyim bebegime cok iyi geldi dedi.. sonra bir magazaya girdik orada bir hamile kizla konustu.. ben kesinlikle kiskanmadim... ama i tuhaf oldum.. ona bebegiyle ilgili bisiler hazirlamistim hediye olarak cok sevindi.. benim icin de dua ediyormus.. sagolsun.. etrafima bir baktim sanki dun herkes sozlesmis gibi ya hamileydi yada iki cocuklu uc cocuklu kadinlarla doluydu... arkadasim bana asla pes etme dedi.. ama benim icim sanki pes etmis gibiydi... Allahim yazdiysan yazgimiza ne olursun bizlerde anneligi tadalim.... (Amin)
Kızlar bugün önce kirMizi sonra kahve lekelenmem oldu adet sancım oldu yarın teste gidiyorum kanda baktiracagim dua edin benim için
himmmm bu topigkisssslari cok tembellestiiii :) neredesiniz kislar ? hepinize sari kart gosteriyorum oymak basim dahil :) bir dahaki cagrida da hazir olda bulunmazsaniz korkarim ki sizleri diskalifiye edecegim :) hehheheeh
Kızlar bugün önce kirMizi sonra kahve lekelenmem oldu adet sancım oldu yarın teste gidiyorum kanda baktiracagim dua edin benim için
He vallaaaaa, oynak başımdan başla, herkes cezayaDur bir boru öttüreyim, belki duyarlar
Tattarataaaaaaa, kaçaklar kamp ateşi başınaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?