Kizlar malesef negatif
Kizlar malesef negatif
He vallaaaaa, oynak başımdan başla, herkes cezayaDur bir boru öttüreyim, belki duyarlar
Tattarataaaaaaa, kaçaklar kamp ateşi başınaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
edacimmm benimmmm tatli arkadasim.... nasilsin bakim?
duscum insallah Allah dualarini kabul eder.. insallah bebegine kavusursun bu tedavinle...
beyazcim ben anlamadim bir ignelere basladim dedin deyis o deyis bitanem.. nasilsin iyimisin merak ettim.. trasferin olmus onuda suziskomdan ogrendik.. insallah seninde son tedavin olur ve minigine kavusursun...
sira geldi suziskoma neredesin bakim sen yaramaz kisss? kamp hayati sensiz olmas gel bakim yamacima...
bugunku acu. test sonuclarina gore yuksek derecede stress tespit etmisler idrarimda demir cok fazlaymis.. dedim artik yardima ihtiyacim var.. neyse hayirlisi neyse o olsun.. biz hala karma karisigiz. burada mi olalim tedavi tr de mi.. hayirlisi neyse o olsun... hepimizin hakinda hayirlisi neyse o olsun...
Kizlar malesef negatif
nerdesiniz kamp sakinleri...zaten dağılmış durumdayım:/
kontrole gittim yumurta olduğu gibi kalmış yumurtlama olmamış://
budurumda adet olmayabilirmişim.o kadar şey içiyorum üstelik beklediğimin tam tersi bir durum oldu.
umudumu yitirmeye başlıyorum ne kötü çagresizlik.
düşjümm sen de ne var ne yok?
kaçıncı gündesin?
aman ya aglamak yok kendine gel her ay böyle olucak degil ya bu ay böyle olmustur o senin nasibinde varsa gelip seni bulucak insallah hic canını sıkma gün dogmadan neler dogar sen bize
güclü olmayı ögrettin
düşjüm çok tatlısın
gün doğmadan neler doğar ama işte elden bişi gelmiyor gözden yaş akacaksa akıyor
güçlü olamak lazım evet ama rabbim artık kolaylaştırsın canım yanıyor.
bakalım bu ilaçlara başlayalayalı 10 -15 gün anca oluyor etkisi için beklemek lazım.
cnm inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ..rabbim sıra ile hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.
imojummmm nasılsın?
ben bugün kendimi kuaföre attım nerdeyse 4 saate yakın kaldım.o kadar mutsuzum ki kendimi oyalamam lazımdı:/
boya balyaj aklınıza ne gelirse yaptırdım
ama hala iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?