- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
1 buçukta canım heyecandan mı bilmiyorum ama ağzım acayip tükürük salgılıyo kendimi bir tuhaf hissediyorum..Neyse o kadar bekledik 1 demi 1.30 da mı açılıyor
rabbim bu süreçte kolaylıklar versin hepimize. inşallah iyi haberlerini alırız canım..kader ortaklarım merhabalar.ben ne hissedeceğimi bilemediğim için takip ettiğim topiklere yazıp paylaşmayı tercih ettim.dün toplanan 5 yumurtanın 3ü döllenmiş Allahın izniyle.cuma transfer yapılabilir dediler yarında kaliteleriyle ilgili arayacaklarmış Rabbim yardım etsin hepimize sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif olsun hamile arkadaşlarım sonuna kadar sağlıkla götürsünler inşallah bu süreci darısıda bizim gibi arada olanlara olsun :)
150 mg den 2 tane oluoyrum 2 gündür 300 mg yani,ondan önce menagon 225 lik oluyodum ,az geldi doktora bunla değişti.Canim ben ilk 4 gün sadece gonal f kullandım 450 mg günlük sonra kontrolde yeterli bulmadi dr um. Menopur verdi şimdi 2 iğne oluyorum
Ama sen günde zaten 2 kere oluyorsa 600 mg alıyorsun bence dozu zaten en yüksek daha fazla olur mu ki
Yav ben bile öyleyim seni tahmin edemiyorum allahım son olsun :)1 buçukta canım heyecandan mı bilmiyorum ama ağzım acayip tükürük salgılıyo kendimi bir tuhaf hissediyorum..
Canim süper bence :) çok sevindim umarım 3 de güzel şekilde ilerlerkader ortaklarım merhabalar.ben ne hissedeceğimi bilemediğim için takip ettiğim topiklere yazıp paylaşmayı tercih ettim.dün toplanan 5 yumurtanın 3ü döllenmiş Allahın izniyle.cuma transfer yapılabilir dediler yarında kaliteleriyle ilgili arayacaklarmış Rabbim yardım etsin hepimize sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif olsun hamile arkadaşlarım sonuna kadar sağlıkla götürsünler inşallah bu süreci darısıda bizim gibi arada olanlara olsun :)
evet çok yumurta ile şans artabilir ancak zaten iğne ile biz yumurtaları büyümeye zorluyoruz dolayısıyla kaliteleri düşüyor.benimde iğnelerin 7 .günü 300 lük merional ve klomen günde 2 tane alıyorum,dozu az mı benim sizce?bir de bana tek iğne veriyor dr.benimde rezerv az,burda bazı arkadaşlara 2 farklı iğne veriyoarmış daha çok yumurta olsun diye,öylemi?
inşallah gününe kadar kaliteli bir şekilde bölünür kan can olurlarkader ortaklarım merhabalar.ben ne hissedeceğimi bilemediğim için takip ettiğim topiklere yazıp paylaşmayı tercih ettim.dün toplanan 5 yumurtanın 3ü döllenmiş Allahın izniyle.cuma transfer yapılabilir dediler yarında kaliteleriyle ilgili arayacaklarmış Rabbim yardım etsin hepimize sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif olsun hamile arkadaşlarım sonuna kadar sağlıkla götürsünler inşallah bu süreci darısıda bizim gibi arada olanlara olsun :)
Anladım canimm bi dahaki kontrolde yetersiz bulursa değiştirir ek verir ya da sen bunla stres yapma dr bilir sonuçta canım150 mg den 2 tane oluoyrum 2 gündür 300 mg yani,ondan önce menagon 225 lik oluyodum ,az geldi doktora bunla değişti.
sonuç olumsuz...Yav ben bile öyleyim seni tahmin edemiyorum allahım son olsun :)
kendini çok üzememeye çalış canım zor tabi ama...sonuç olumsuz...:
uygulanan protokol e adetin 2. ya da 3. günü başlanıldığı gibi adet öncesi 5-6 gün öncedende başlanabilir.
inşallah iyi ve hayırlı sonuçlar alırsınız.
bende ankara dayım bu arada :)
folikül görülmesi önemli bizim hastalığımızda görülmesi ve uygulanan iğnelerle gelişip büyümesi.
dr.unuz umarım sizin için en iyi tedaviyi uygular...
35 olduysanız ve tabiki kaliteli embriyo sayısına göre 2 embriyo transfer edilebilir.(devlet hastanesinde ya da özel de farketmez)
sonuç olumsuz...:
Benim bugun 6.gun 225 gonalf 75lu menogon bisekilde basladi boyle gidiyor
benimde iğnelerin 7 .günü 300 lük merional ve klomen günde 2 tane alıyorum,dozu az mı benim sizce?bir de bana tek iğne veriyor dr.benimde rezerv az,burda bazı arkadaşlara 2 farklı iğne veriyoarmış daha çok yumurta olsun diye,öylemi?
geçmiş olsun tatlım... Rabbim tez vakitte mucizesine kavuştursun seni inşallahhhhsonuç olumsuz...:
Canim üzul içini boşalt ama krndini birakmak yok. dünyanın sonu değil. Biz aliskiniz zor olanı elde etmeye uğraşmaya. Bu sefer de olmadı. Ama biliyorsun sen de olacak. Zamanı gelmemiş sadece. Canimsin benim.sonuç olumsuz...:
senin canın sağolsun eşininde tabi . Ne desek boş şimdi üzülüyosun mutlaka ama unutma hiçbir acı kalıcı değildir.her adet oluyoruz çok şükür yani her ay yeni bir umudumuz var toparlanıpntekrar denersin inşallah en kısa zamanda olur dilesonuç olumsuz...:
Çoookkk geçmiş olsunsonuç olumsuz...:
ben ilkini gata da 2. yi gen art ta oldum,2 negatifim hiç gebeliğim var :)Ben miyom ameliyatımı zekai tahirde oldum. Sonra da infertilitede tedaviler başladı şimdi de tüp bebeğe orada başalayacağım kısmetse.
Sen nerede tedavi oluyorsun veya oldun mu canım
ben ilkini gata da 2. yi gen art ta oldum,2 negatifim hiç gebeliğim var :)
Allah kısmet ederse 3. denemeyi yaza düşünüyorum.folikül olursa tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?