Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kader ortaklarım merhabalar.ben ne hissedeceğimi bilemediğim için takip ettiğim topiklere yazıp paylaşmayı tercih ettim.dün toplanan 5 yumurtanın 3ü döllenmiş Allahın izniyle.cuma transfer yapılabilir dediler yarında kaliteleriyle ilgili arayacaklarmış Rabbim yardım etsin hepimize sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif olsun hamile arkadaşlarım sonuna kadar sağlıkla götürsünler inşallah bu süreci darısıda bizim gibi arada olanlara olsun :)

rabbim bu süreçte kolaylıklar versin hepimize. inşallah iyi haberlerini alırız canım..

150 mg den 2 tane oluoyrum 2 gündür 300 mg yani,ondan önce menagon 225 lik oluyodum ,az geldi doktora bunla değişti.

Canim süper bence :) çok sevindim umarım 3 de güzel şekilde ilerler

evet çok yumurta ile şans artabilir ancak zaten iğne ile biz yumurtaları büyümeye zorluyoruz dolayısıyla kaliteleri düşüyor.
az doz ile büyüyen yumurtaların daha kaliteli embriyo olduğunu bizzat biliyorum.
dr.un en iyi dozu veriyordur mutlaka.

inşallah gününe kadar kaliteli bir şekilde bölünür kan can olurlar
gözün aydın ilk aşama tamam :)

Ben miyom ameliyatımı zekai tahirde oldum. Sonra da infertilitede tedaviler başladı şimdi de tüp bebeğe orada başalayacağım kısmetse.

Sen nerede tedavi oluyorsun veya oldun mu canım

Benim bugun 6.gun 225 gonalf 75lu menogon bisekilde basladi boyle gidiyor

ilaç dozları kişiden kişiye değişiyor, çünkü ilaçlara verdiğimiz tepkiler farklı farklı arkadaşlar... buna pek takılmayın... hem ilaç dozu ne kadar düşük tutulursa kalite o kadar iyi oluyo bizim gruptaki hastalarda.... doktorumuz elbette bizden iyi bilir ayrıca bu ilaçlar yumurta sayısını belirlemez, var olan foliküllerin büyümesini sağlar....

sonuç olumsuz...:
geçmiş olsun tatlım... Rabbim tez vakitte mucizesine kavuştursun seni inşallahhhh

sonuç olumsuz...:
senin canın sağolsun eşininde tabi . Ne desek boş şimdi üzülüyosun mutlaka ama unutma hiçbir acı kalıcı değildir.her adet oluyoruz çok şükür yani her ay yeni bir umudumuz var toparlanıpntekrar denersin inşallah en kısa zamanda olur dile

Ben miyom ameliyatımı zekai tahirde oldum. Sonra da infertilitede tedaviler başladı şimdi de tüp bebeğe orada başalayacağım kısmetse.

Sen nerede tedavi oluyorsun veya oldun mu canım
ben ilkini gata da 2. yi gen art ta oldum,2 negatifim hiç gebeliğim var :)
Allah kısmet ederse 3. denemeyi yaza düşünüyorum.folikül olursa tabiki...

ben ilkini gata da 2. yi gen art ta oldum,2 negatifim hiç gebeliğim var :)
Allah kısmet ederse 3. denemeyi yaza düşünüyorum.folikül olursa tabiki...

Hayırlısı olsun sekerpancari. Profil resmindeki gibi tatlı bir bebisin olur inşallah :)

Bende kontrole gittim geldim 3 yumurtam var diye sevinirken doktor bugün 1 tane gördü noldu anlamadım nereye kayboldu bu yumurtalar cuma tekrar gel dedi bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…