- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
İğnede boşuk derken nasıl yani.havasını alıyoruz ,onu mu dedin,diğer iğne hazır enjektör zaten.arkadaşım iğnede boşluk olmamasına çok yavaş ya da çok hızlı yapmamaya, çok derine ya da çok yüzeysel yapmamaya dikkat et yani demem o ki herşeyin kararında olacak. tedavin hayırlı olsun
sen yine de kontrol et hava boşluğunu kul yapısı arkadaşım hatasız olabilir mi. benimkiler de hazırdı ben yine de kontrol ettim. ilkin de ben de morluk yaşadım ama ikincisinde hiç morluk olmadı.İğnede boşuk derken nasıl yani.havasını alıyoruz ,onu mu dedin,diğer iğne hazır enjektör zaten.
Canım papyonkiliklinin dediği doğru önce havasını dışarıya çıkarıp sonra iğneni yap bi de iğneyi yaptiktan sonra 5 e kadar say iğne icerideyken yani çünkü yaptiktan sonra hemen iğneyi çekince dışarı çıkma ihtimali oluyor hemşire bana oyle anlatmıştı malum milimetrik ilaçlar boşa gitmesin di mi ama :)arkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?
canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar al inşallah.yumurta sayısına bende çok takıldım doktor 4 tane toplıcam deyince bugün 5 tane topladığını söyledi. Kaliteleriyle ilgili bi fikrim yok ama doktor iyi demîşti toplamadan önce. Önemli olan kaliteli olsun bi tane olsun dedi seninkilerin hepsi kaliteli olsun hepsi döllensin inşallahİnşallah haberdar ederim Rabbim yüzümüzü güldürsün benim ilk tedavim yumurta gelişmediği için yarım kalmıştı şimdiki tedavide üçüncü günü kontrolde sağda 2 solda 1 yumurta görüldü az gözükebilir ama benim için çok büyük bir gelişme inşallah güzel güzel sağlıkla büyürler
kesinlikle doğru bir iki tane olsun bizim olsun.canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar al inşallah.yumurta sayısına bende çok takıldım doktor 4 tane toplıcam deyince bugün 5 tane topladığını söyledi. Kaliteleriyle ilgili bi fikrim yok ama doktor iyi demîşti toplamadan önce. Önemli olan kaliteli olsun bi tane olsun dedi seninkilerin hepsi kaliteli olsun hepsi döllensin inşallah
uygulanan protokol e adetin 2. ya da 3. günü başlanıldığı gibi adet öncesi 5-6 gün öncedende başlanabilir.çok çok teşekkür ediyorum cevabınız için. İnternette o kadar çok bilgi var ki ama gerçekte bu olayı yaşayanlardan bilgi almak istedim.
Başta çok korkmuşum değerlerim kötü diye ama güzel sonuçları duydukça psikolojik açıdan şimdi daha iyiyim hatta çevremde benzer durumda başka insanlar olduğunu öğrenip onlarla da öğrendiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.
Hemen aynı ay tedavi olabiliyor o zaman öyle anladım sanki. GEçen ay ultrasonra sağ ve solda 2 3 mm folikül göründü dedi doktor. Progesterona falan da bakarak yumurtluyorsun dedi. Rahim filmi ofis spermiogram vs çekilmişti onlar normaldi Ama tedavi başlıyoruz demek o ay hemen tüp bebek demek mi diye burdan sormak istedim. Başka işlemler de oluyor mu diye
Bir de ben 34 yaşımı doldurdum 35e girdim. Transfer edilecek embriyo sayısı neye göre belirleniyor ?
Canimm birsey olmayacak korkma. 1 günlük yorgunluğa meydan bırakmaz o :) inşallah güzel haber ver dün gece hep dua ettim sana. Insallah guzel olacak ama unutma olmazsa da hersey allahtan yine denicez yine ugrasacagiz allah güç versin yeter kievet canım yarın yapacam ama hiç cesaretim yok çok gerginim ne zor birşeymiş çok korkuyorum.ağlıyorum bugünden beri. bide bugün çok yordum kendimi dikkat etmedim hiç..çok duaya ihtiyacım var..
Günaydın kızlar :)) hava kötü yağmurlu kendimi eve kapadim bugün battaniye altında tv izleme GünüGünaydın Kızlar :)
Canim haberlerini bekliyoruzKizlar benimde yarin kontrol var.Lutfen bana da dua edin.Insallah yumurtam olmustur. Kendi kendime her ne kadar stres yok desemde elimde degil.
Ohhhhh süpermiş :) benim içinde bir sabah kahvesi o zamanGünaydın kızlar :)) hava kötü yağmurlu kendimi eve kapadim bugün battaniye altında tv izleme Günü
Tamam içerim canimmOhhhhh süpermiş :) benim içinde bir sabah kahvesi o zaman
ooooo süper olurduTamam içerim canimmgel beraber içelim
ooooo süper olurduiş güç olmasaydı birde aynı şehirde olsaydık...
engeller engeller
aaaaa Ankara lısın yani aslında...toprağımsınAynen canimm ankarada büyüdüm okudum şimdi ist da kaldım :) arada işi ekmek iyidir
Evet canım Hiiic korkma olumlu düşün ki olumlu olsun bak biz dua ediyoz inşallah allah yüzünü guldursun bizi merakta bırakma :)Canimm birsey olmayacak korkma. 1 günlük yorgunluğa meydan bırakmaz o :) inşallah güzel haber ver dün gece hep dua ettim sana. Insallah guzel olacak ama unutma olmazsa da hersey allahtan yine denicez yine ugrasacagiz allah güç versin yeter ki
Ayyy hadi kalk git yap testi
beta hcg bazen idrara geç geçebilir,birebir tanık olduğum olaylar var, şöyleki kanda pozitifi gördüğü halde idrar testi yapıp 2. çizgyi göremeyen arkadaşlarım var.kızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak. idrar testi yaptım sonuç negatif...(
amin inşallah çok dua istiyorum..beta hcg bazen idrara geç geçebilir,birebir tanık olduğum olaylar var, şöyleki kanda pozitifi gördüğü halde idrar testi yapıp 2. çizgyi göremeyen arkadaşlarım var.
bir bekleyelim bakalım en kesin sonuç kan...Allah hakkınızda hayırlısını versin..
bugün kaçıncı gün canım,kaçıncı gün embriyosuamin inşallah çok dua istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?