Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşım iğnede boşluk olmamasına çok yavaş ya da çok hızlı yapmamaya, çok derine ya da çok yüzeysel yapmamaya dikkat et yani demem o ki herşeyin kararında olacak. tedavin hayırlı olsun
İğnede boşuk derken nasıl yani.havasını alıyoruz ,onu mu dedin,diğer iğne hazır enjektör zaten.

İğnede boşuk derken nasıl yani.havasını alıyoruz ,onu mu dedin,diğer iğne hazır enjektör zaten.
sen yine de kontrol et hava boşluğunu kul yapısı arkadaşım hatasız olabilir mi. benimkiler de hazırdı ben yine de kontrol ettim. ilkin de ben de morluk yaşadım ama ikincisinde hiç morluk olmadı.

arkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?
Canım papyonkiliklinin dediği doğru önce havasını dışarıya çıkarıp sonra iğneni yap bi de iğneyi yaptiktan sonra 5 e kadar say iğne icerideyken yani çünkü yaptiktan sonra hemen iğneyi çekince dışarı çıkma ihtimali oluyor hemşire bana oyle anlatmıştı malum milimetrik ilaçlar boşa gitmesin di mi ama :)

canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar al inşallah.yumurta sayısına bende çok takıldım doktor 4 tane toplıcam deyince bugün 5 tane topladığını söyledi. Kaliteleriyle ilgili bi fikrim yok ama doktor iyi demîşti toplamadan önce. Önemli olan kaliteli olsun bi tane olsun dedi seninkilerin hepsi kaliteli olsun hepsi döllensin inşallah

kesinlikle doğru bir iki tane olsun bizim olsun.

uygulanan protokol e adetin 2. ya da 3. günü başlanıldığı gibi adet öncesi 5-6 gün öncedende başlanabilir.
inşallah iyi ve hayırlı sonuçlar alırsınız.
bende ankara dayım bu arada :)
folikül görülmesi önemli bizim hastalığımızda görülmesi ve uygulanan iğnelerle gelişip büyümesi.
dr.unuz umarım sizin için en iyi tedaviyi uygular...
35 olduysanız ve tabiki kaliteli embriyo sayısına göre 2 embriyo transfer edilebilir.(devlet hastanesinde ya da özel de farketmez)

evet canım yarın yapacam ama hiç cesaretim yok çok gerginim ne zor birşeymiş çok korkuyorum.ağlıyorum bugünden beri. bide bugün çok yordum kendimi dikkat etmedim hiç.. çok duaya ihtiyacım var..
Canimm birsey olmayacak korkma. 1 günlük yorgunluğa meydan bırakmaz o :) inşallah güzel haber ver dün gece hep dua ettim sana. Insallah guzel olacak ama unutma olmazsa da hersey allahtan yine denicez yine ugrasacagiz allah güç versin yeter ki
Ayyy hadi kalk git yap testi

Evet canım Hiiic korkma olumlu düşün ki olumlu olsun bak biz dua ediyoz inşallah allah yüzünü guldursun bizi merakta bırakma :)

kızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak. idrar testi yaptım sonuç negatif...(

kızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak. idrar testi yaptım sonuç negatif...(
beta hcg bazen idrara geç geçebilir,birebir tanık olduğum olaylar var, şöyleki kanda pozitifi gördüğü halde idrar testi yapıp 2. çizgyi göremeyen arkadaşlarım var.
bir bekleyelim bakalım en kesin sonuç kan...Allah hakkınızda hayırlısını versin..

amin inşallah çok dua istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…