- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
bugün 12. gün 3. gün embriyosubugün kaçıncı gün canım,kaçıncı gün embriyosu
Allah gönlündekini önüne koysun canım...bir de tek embriyo olduğundan hcg salgılamaya geç başlayabilir...kısmet nasip inşallah olmuştur...bugün 12. gün 3. gün embriyosu
inşallah canım bekliyoruz bakalım inşallah kan sonucum iyi çıkarAllah gönlündekini önüne koysun canım...bir de tek embriyo olduğundan hcg salgılamaya geç başlayabilir...kısmet nasip inşallah olmuştur...
Evet canimm tüm Anılarım ankara da ay özledim vallaaaaaa Ankara lısın yani aslında...toprağımsın
Sana tuhaf bi şey diyim eltim dr. Bi hastasının kan da idrar da çıkmadı biliyir musun 3. Aya kadarinşallah canım bekliyoruz bakalım inşallah kan sonucum iyi çıkar
saat 12 gibi çıkacak inşallah hayırlı sonuçlarlaSana tuhaf bi şey diyim eltim dr. Bi hastasının kan da idrar da çıkmadı biliyir musun 3. Aya kadar
Yani ıdrari boşver sen kan bi çıksın bakalım canım saat kaç da çıkacak
Hadi bakalimm son 1 saat allahım sen kabul et dularimizisaat 12 gibi çıkacak inşallah hayırlı sonuçlarla
amiiiinnnn Rabbim isteyen herkese versin bize de versin ..Hadi bakalimm son 1 saat allahım sen kabul et dularimizi
Saat 12amiiiinnnn Rabbim isteyen herkese versin bize de versin ..
inşallah güzel haber alırsın arkadaşım...bekliyoruz...amiiiinnnn Rabbim isteyen herkese versin bize de versin ..
Canim kacinci gündü senin kaç doz alıyorsunKizlar bende kontrol den ciktim.iki tane yumurtam varmis.2side 9-10mm civari.Kullanmis oldugum ilac dozajlari dusukmu. Sizce nasil
offf öğlen arasına girdi yetişemedim 1 buçuğu bekliycem çok sinir bozucuSaat 12
Ay allah senden bildirim geldigini görünce kalbim her yerimde attıofff öğlen arasına girdi yetişemedim 1 buçuğu bekliycem çok sinir bozucu
Benim bugun 6.gun 225 gonalf 75lu menogon bisekilde basladi boyle gidiyorCanim kacinci gündü senin kaç doz alıyorsun
Bence normal canım.Benim bugun 6.gun 225 gonalf 75lu me noon bisekilde basladi boyle gidiyor
eşimi bekledim sonra da geç kaldık tek gitmeye cesaret edemedim..:))Ay allah senden bildirim geldigini görünce kalbim her yerimde attıheyecan bastı
Canim ben ilk 4 gün sadece gonal f kullandım 450 mg günlük sonra kontrolde yeterli bulmadi dr um. Menopur verdi şimdi 2 iğne oluyorumbenimde iğnelerin 7 .günü 300 lük merional ve klomen günde 2 tane alıyorum,dozu az mı benim sizce?bir de bana tek iğne veriyor dr.benimde rezerv az,burda bazı arkadaşlara 2 farklı iğne veriyoarmış daha çok yumurta olsun diye,öylemi?
Neyse o kadar bekledik 1 demi 1.30 da mı açılıyoreşimi bekledim sonra da geç kaldık tek gitmeye cesaret edemedim..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?