Üzülme canım herşey de bir hayır vardır Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah sen bu aşamaya kadar gelebilmissin ne güzel biz onuda göremedik dahasonuç olumsuz...:
Bozma moralini canimm dur bakalimm cuma gelsin bazen görünmüyor yunurtalar benim de sağ da yoj yok dediler ama son anda bi tane gördüler. Hem oldu da 1 tane oldu diyelim kalitesi önemli atışı değil canimm üzülmeBende kontrole gittim geldim 3 yumurtam var diye sevinirken doktor bugün 1 tane gördü noldu anlamadım nereye kayboldu bu yumurtalarcuma tekrar gel dedi bakalım nasıl olacak
Orası öyle haklısın ama ilk tedavi gibi olacak yarım kalacak diye korkmaktan alamıyorum kendimiBozma moralini canimm dur bakalimm cuma gelsin bazen görünmüyor yunurtalar benim de sağ da yoj yok dediler ama son anda bi tane gördüler. Hem oldu da 1 tane oldu diyelim kalitesi önemli atışı değil canimm üzülme
Moralimiz önemli canım öncesi bitti bu yenisi. Unut onu bu güzel olacak merak etme senOrası öyle haklısın ama ilk tedavi gibi olacak yarım kalacak diye korkmaktan alamıyorum kendimi
Aminnn inşallahhh cümlemizin inşallahhhh :)Hayırlısı olsun sekerpancari. Profil resmindeki gibi tatlı bir bebisin olur inşallah :)
İnşallah pozitif pozitif sonuçlanır tedavin.Üzülme canım herşey de bir hayır vardır Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah sen bu aşamaya kadar gelebilmissin ne güzel biz onuda göremedik daha
saat 12 gibi çıkacak inşallah hayırlı sonuçlarla
Aman ne güzel bi olay bu canimm :)İnşallah pozitif pozitif sonuçlanır tedavin.
bak ben kendimden örnek vereyim. 2. tedavimde sağ taraf hiç cevap vermedi iğnelere solda 2 folikül vardı.opu ya kadar. hatta dr.um hemşiresine işaret etti.2 tane dikkat edelim diye.
opudan bir çıktım mucize 6 yumurta toplamış.inanamadım.5'i döllendi benim için büyük şok.
seninde eminim o foliküle kardeş foliküller ortaya çıkacaktır inşallah....
evet bizim gibi hastalar çok güzel.Aman ne güzel bi olay bu canimm :)
Sağol canimm insallahh hepimiz artık güzel haberler alalım.evet bizim gibi hastalar çok güzel.
hele ilk tedaviimde sadece 2 yumurta toplanmışken, 6 çok büyük bir rakamdı benim için.inşallah tedavisi süren senin ve diğer arkadaşlarımında bol ve kaliteli yumurtaları olur.
Canim prolaktin 20 nin üstü sıkıntı diye aklımda kalmış. TSH normalKizlar prolactin 19.03 tsh 1.57 nasil sizce
Desene sinirdayim cnm.Bi tarafi duzelir ken diger hormonlar yukseliyor. Hep den hormonlarim kafayi yedi. Gene sukur 2 yumurtayaCanim prolaktin 20 nin üstü sıkıntı diye aklımda kalmış. TSH normal
Böyle hatırladım :)
Bence hiiiiiic baktirma hormonlar a artık. Baktıkça insan deli oluyor. Artıyor azalıyor. Ne oynak hormonlarımiz var anlamıyorum ki
Desene sinirdayim cnm.Bi tarafi duzelir ken diger hormonlar yukseliyor. Hep den hormonlarim kafayi yedi. Gene sukur 2 yumurtaya
Günaydın canimm :) dikkat et valla kendine iliklerine işler insanın Ankaranın soğuğu. sen daha iyi bilirsinŞubat Görünümlü Nisan ayından ve buzzzzzz gibi Ankara dan Günaydın :))
yaaaa sorma valla gece kar yağmış çok fena....ayaz var resmen...işe gelirken donma tehlikesi geçirdim...Günaydın canimm :) dikkat et valla kendine iliklerine işler insanın Ankaranın soğuğu. sen daha iyi bilirsin
Aman donma kar mi vay arkadaş ya nasıl nisandayiz mart daha sıcak geçti beyaaaa sorma valla gece kar yağmış çok fena....ayaz var resmen...işe gelirken donma tehlikesi geçirdim...
çok haklısın mart daha sıcak geçti..o değilde hala pantolon içi termal tayt giyip şapka takıyorum..yok böyle bir soğuk....Aman donma kar mi vay arkadaş ya nasıl nisandayiz mart daha sıcak geçti be
Olsun sıcak tutsun dq ne bulduysan giy. Dikat et canimm benim Boğazlar aciyor kemiklerim agriyor. Dün portakal suyu ıhlamur dayandım hepsine. Tam yumurta toplama yaklaşırken olacak şey değil hastalıkçok haklısın mart daha sıcak geçti..o değilde hala pantolon içi termal tayt giyip şapka takıyorum..yok böyle bir soğuk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?