Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bende kontrole gittim geldim 3 yumurtam var diye sevinirken doktor bugün 1 tane gördü noldu anlamadım nereye kayboldu bu yumurtalar cuma tekrar gel dedi bakalım nasıl olacak
Bozma moralini canimm dur bakalimm cuma gelsin bazen görünmüyor yunurtalar benim de sağ da yoj yok dediler ama son anda bi tane gördüler. Hem oldu da 1 tane oldu diyelim kalitesi önemli atışı değil canimm üzülme

Orası öyle haklısın ama ilk tedavi gibi olacak yarım kalacak diye korkmaktan alamıyorum kendimi

Üzülme canım herşey de bir hayır vardır Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah sen bu aşamaya kadar gelebilmissin ne güzel biz onuda göremedik daha
İnşallah pozitif pozitif sonuçlanır tedavin.
bak ben kendimden örnek vereyim. 2. tedavimde sağ taraf hiç cevap vermedi iğnelere solda 2 folikül vardı.opu ya kadar. hatta dr.um hemşiresine işaret etti.2 tane dikkat edelim diye.
opudan bir çıktım mucize 6 yumurta toplamış.inanamadım.5'i döllendi benim için büyük şok.
seninde eminim o foliküle kardeş foliküller ortaya çıkacaktır inşallah....

Aman ne güzel bi olay bu canimm :)

Sağol canimm insallahh hepimiz artık güzel haberler alalım.

Desene sinirdayim cnm.Bi tarafi duzelir ken diger hormonlar yukseliyor. Hep den hormonlarim kafayi yedi. Gene sukur 2 yumurtaya
Bence hiiiiiic baktirma hormonlar a artık. Baktıkça insan deli oluyor. Artıyor azalıyor. Ne oynak hormonlarımiz var anlamıyorum ki

çok haklısın mart daha sıcak geçti..o değilde hala pantolon içi termal tayt giyip şapka takıyorum..yok böyle bir soğuk....
Olsun sıcak tutsun dq ne bulduysan giy. Dikat et canimm benim Boğazlar aciyor kemiklerim agriyor. Dün portakal suyu ıhlamur dayandım hepsine. Tam yumurta toplama yaklaşırken olacak şey değil hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…