Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Olsun sıcak tutsun dq ne bulduysan giy. Dikat et canimm benim Boğazlar aciyor kemiklerim agriyor. Dün portakal suyu ıhlamur dayandım hepsine. Tam yumurta toplama yaklaşırken olacak şey değil hastalık
oyyyy çok dikkat et kendine, birde şey var,1 çay bardağı ılık sıya 2 tatlı kaşığı bal,1tatlı kaşığı elma sirkesi sabah ve akşam yap hiçbişeyin kalmaz.hiçbir zararıda yok.ben 2. tranferim sırasında ağır griptim ve tabiki ilaçta kullanamadım kimbilir belkide o yüzden tutunamadı embriyom..
siz çok çok iyi bakın kendinize bolcada dinlenin..

Tamam canım. Çok sağol insan korkuyor bişey almaya ters etki yaparsa diye bide :)

İnşallah canım inşallah ne güzel moral oldu bir bilsen :)

yaaaa sorma valla gece kar yağmış çok fena....ayaz var resmen...işe gelirken donma tehlikesi geçirdim...
Bir Ankara klasiği, baharda bile hava soğuk olur...olsun ben o soğuğuda çook özledim...Ben Ankaralıyım ailem herkes orada...ama Bursada yaşıyorum, çok özledim Ankaramı

Bir Ankara klasiği, baharda bile hava soğuk olur...olsun ben o soğuğuda çook özledim...Ben Ankaralıyım ailem herkes orada...ama Bursada yaşıyorum, çok özledim Ankaramı
aaaaa bir toprağım daha... valla yaşarken istenmez uzaktaykende çoook özlenen bir şehir...ama en çok aile özleniyor tabi...Allah kavuştursun bir an önce ...

Şubat Görünümlü Nisan ayından ve buzzzzzz gibi Ankara dan Günaydın :))
tam amayaaaa modundayım haaaa!!!! öğlen eve gidebiliyorum işimden yürüyerek, yemek için eve giderken ıslandım üstümü değiştirdim gelirkenden paçaları ıslattım... hadi hayırlısı nisan da hasta olasım yok ama..... böyle nisan mı olur yaaaa... nisan yağğmuru dediğin akıllı uslu yavaşçacık yağar.... bi sağdan bi soldan bide utanmadan yüzüme yüzüme vurdu

Merhaba arkadaşlar 3 embriyonun 2 si 2 hücreli 1 i yedi hücreliymiş orta kalite dediler üzüldüm biraz. Bu durumda olup güzel sonuç alan var mı

yaw hala atkı bere pantolon içi termal tayt modundayım...
sizin ordaki yağmur rüzgar ile işbirliği içinde anladım ben
amayaaaa hasta olmaaaa
ehhehehe bizim burdaki yağmurda kar ile iş birliği içinde
nisan değil bu başka ara ay galiba

Merhaba arkadaşlar 3 embriyonun 2 si 2 hücreli 1 i yedi hücreliymiş orta kalite dediler üzüldüm biraz. Bu durumda olup güzel sonuç alan var mı
2. gün 7 hücreli orta kaliteden daha iyi bence
ama 1 hücreli olanlar takip edilmeli bugün en az 3-4 hücreli olması beklenir çünkü..
3 hücreli transferi olup Allahın izniyle doğum yapan arkadaşlar var.
Allah yardımcınız olsun...

amin canım inşallah yarına kadar 2 hücreli olanlarda hareketlenir bîraz

Valla bende ıslandım canım, şemsiye rüzgarda durmuyor, bide arabalar geçerken o şu biriken yerlerden o kadar hızlı geçiyor ki... Sabah 8de yağmurdan fazla ıslattı beni bir dengesiz. Fakülteye gidene kadar kuruttum. Nisan yağmuru berekettir dedim sallamadım :) hasta olmazsam iyidir ısınamadım geldiğimden beri. Âdetin 2. Günü gel dediler o güne kadar günde 2 adet estrofem devamı muhtemel 15 nisan sonrası belli olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…