Ağzın bal yesin.Siz güzel iyi yürekli kadınların başına hep en güzel şeyler gelsin
hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde bizler anne eşlerimiz baba olsun inşallahh
bende bende bende
Inallaj canım. Daha iğne yapmak istemiyorumdualardasın canımcımm...güzel ötesi haberlerle gel buralara inşallah
Moral mi ;(moral önemli çok önemli,gardınızı düşürmeyin hiç...hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...ama güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Canim sacmalama yav neden olmasın. Olur merak etme. Sen böyle şeylerle kafanı yorma sakin. Güçlü şekilde yeniden başlıyoruz. O bitti gitti. Yeni yimirtalar can bulacak bu sefer kuzumofff kızlar keyfim yok bugün. bugün eski bir arkadaşım aradı gebeydi doğumdan bahsetti yüreğim kanayarak dinledim. korkmamaya çalışıyorum ama kürtajdan sonra tekrar yumurta üretimi olmazsa diye korkuyorum. Rabbim affetsin beni vesvese yapıyorum biliyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum. beni birtek siz anlarsınız....
inşalllaaahhh inşalllaaahhhh....Canim sacmalama yav neden olmasın. Olur merak etme. Sen böyle şeylerle kafanı yorma sakin. Güçlü şekilde yeniden başlıyoruz. O bitti gitti. Yeni yimirtalar can bulacak bu sefer kuzum
aaaa varma üstlerine yumilerin onlar büyürlerInallaj canım. Daha iğne yapmak istemiyorumbüyüsünler artık da 10 gün oldu
Yaşım 38 fsh olmuş 29 diplere vurdum tüp bebek şansım bile yokmuş öyle dedi doktor bugün 3 yıllık evliyim bir bebişim yok ankara soğuğunda buz gibi kalakaldım ;(Canim sacmalama yav neden olmasın. Olur merak etme. Sen böyle şeylerle kafanı yorma sakin. Güçlü şekilde yeniden başlıyoruz. O bitti gitti. Yeni yimirtalar can bulacak bu sefer kuzum
Anamm inşallah kuzumm ya. Salı cars gibi görünüyor toplama demişti 3 gün önce. Yarin ne dicek bakalım. Toplama dan kaç gün önce catlatma iğnesi oluyoraaaa varma üstlerine yumilerin onlar büyürler
az kaldı canımcım cumartesi çatlatma yı vurursun inşallah
ondan sonra biter iğneler
artık dr un verirse darısı transfer sonrası iğnelere...
çok çok iyi anlıyorum zaten dinlenme sürecindesin,dur bakalımgün doğmadan neler doğar.offf kızlar keyfim yok bugün. bugün eski bir arkadaşım aradı gebeydi doğumdan bahsetti yüreğim kanayarak dinledim. korkmamaya çalışıyorum ama kürtajdan sonra tekrar yumurta üretimi olmazsa diye korkuyorum. Rabbim affetsin beni vesvese yapıyorum biliyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum. beni birtek siz anlarsınız....
Aah ah önce şansınız yok dedi adet görmüyordum fsh yüksekti ilaç verdi adet gördüm yumurta var kana bakalım biz ararız dedi az önce arandım yumurta var ama fsh 29 tüp bebek şansı yok malesef ilaç falan almayı bırakın dediler kaldım dondum ...Moral mi ;(
Canim yaşım 33 fsh 22 amh 0.18. Bana da seni gibi dedi bi dr. Tüp bile deneme sen adet de olmazsın boşa para ve zaman harcama herkes anne olmak zorunda değil dedi. 1 hafta evde ağladım. Sonra önce burada bir sürü hikaye okudum. Benden daha kötü hatta 6 ay da bi adet olan arkadaslarmin bebeği olmuştu . Tüp bile deneme diyip kendiliğinden hamile kalanlar. Sen bence o dr a hiç bakma. Ultrason da yumurta 1 ay görünmese bile 1 ay çıkabiliyor devamli kontrole git iyi bir dr bul kendineYaşım 38 fsh olmuş 29 diplere vurdum tüp bebek şansım bile yokmuş öyle dedi doktor bugün 3 yıllık evliyim bir bebişim yok ankara soğuğunda buz gibi kalakaldım ;(
arkadaşıma dediki ilk gittiği dr. haduvar ha senin rahmin,öyle üzüldükiYaşım 38 fsh olmuş 29 diplere vurdum tüp bebek şansım bile yokmuş öyle dedi doktor bugün 3 yıllık evliyim bir bebişim yok ankara soğuğunda buz gibi kalakaldım ;(
Dr um en iyisi her yerde söylenen yer Başkent Hastanesi var mı bildiğiniz bir çare olacak doktor ümitsizim ağlamaktan ne halim kCanim yaşım 33 fsh 22 amh 0.18. Bana da seni gibi dedi bi dr. Tüp bile deneme sen adet de olmazsın boşa para ve zaman harcama herkes anne olmak zorunda değil dedi. 1 hafta evde ağladım. Sonra önce burada bir sürü hikaye okudum. Benden daha kötü hatta 6 ay da bi adet olan arkadaslarmin bebeği olmuştu . Tüp bile deneme diyip kendiliğinden hamile kalanlar. Sen bence o dr a hiç bakma. Ultrason da yumurta 1 ay görünmese bile 1 ay çıkabiliyor devamli kontrole git iyi bir dr bul kendine
Zor da olsa zaman da alsa anne olacağız biz
tam 36 saat önce vurup önce düşmanları sonra yum ları çatlatıyoruz :)Anamm inşallah kuzumm ya. Salı cars gibi görünüyor toplama demişti 3 gün önce. Yarin ne dicek bakalım. Toplama dan kaç gün önce catlatma iğnesi oluyor
Canım hemen merkezini değiştir bence böyle yapmaya hakları yok ayrıca fshin o kadar da önemli olmadığını artık hepimiz biliyoruz sana tavsiyem başka bi merkeze başvuru zaman kaybetmedenAah ah önce şansınız yok dedi adet görmüyordum fsh yüksekti ilaç verdi adet gördüm yumurta var kana bakalım biz ararız dedi az önce arandım yumurta var ama fsh 29 tüp bebek şansı yok malesef ilaç falan almayı bırakın dediler kaldım dondum ...
hulusi bülent bey mi dr unuzDr um en iyisi her yerde söylenen yer Başkent Hastanesi var mı bildiğiniz bir çare olacak doktor ümitsizim ağlamaktan ne halim k
Ankara da hakan Şatıroğlu var. Ben sana onu tavsiye ederim. Yumurta görüyorlar sa nasıl fsh yüksek diye yapmazlar. Böyle bişey tok. Yumurtan olduğu müddetçe Şansın var ben kaç dr a gittim sonrasında hepsi aynı şeyi söyledi. Moralini bozup da kendine daha fazla zarar verme canimDr um en iyisi her yerde söylenen yer Başkent Hastanesi var mı bildiğiniz bir çare olacak doktor ümitsizim ağlamaktan ne halim k
Başkent hastanesine gidiyordum gerek kalmamış öyle dediler alternatifleri konuşuruz dediler ankarada en iyisi orası diye biliyorum var mı başka bir yer ne yapayım ne diyeyim doktora ne isterlerse ona bakıyolararkadaşıma dediki ilk gittiği dr. haduvar ha senin rahmin,öyle üzüldüki
ama anne oldu şimdi biliyormusun
banada dedi ilk gittiğim dr senin belkide hiç çocuğun olmaz diye
ben öylelerine dr demiyorum Foktor diyorum.arkadaşlarla kötü özensiz doktorlara taktığımız ad.hiç unutmam foktor dan çıktım yağmur yağıyor gözyaşarımı kimse görmedi yağmura karıştı.
Allah ın hikmetinden sual olmaz
mucize ise bekleyeceğiz.diğer topikte fsh yüksek olanlarda skmg diye arkadaşımız vardı yaşıt sizinle ilk denemesinde gebe kaldı, o topiğin sahibi de 30 fsh ile gebe kaldı.
bunlar gerçek çok yakından biliyorum.
zamanı vakti var
o buzzz gibi ankaradayım bende....tabiki tüp bebek şansınız var amh baktırdınız mı
ultrason görüntüsü antral folikül olarak nedir.folikül görülüyorsa şansınız vardır.
çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen,bu arada bende çok genç değilim 25 nisanda tam 33 oluyorum..
kesinlikle tavsiye ederim özellikle mehmet erdem hocamı. gerçekten iyi bir dr. insanlığıyla bilgisiyle. çok yoğun çok konuşmaz ama hakketen doktor.çok çok iyi anlıyorum zaten dinlenme sürecindesin,dur bakalımgün doğmadan neler doğar.
yeni yumoşlar olacak büyüyecek kan can olacak hayırlısıyla
bu arada bende büyük ihtimalle bu sefer nova art ı düşünüyorum.henüz tam karar veremesemde...
etrafımızda sürekli var gebeler yeni gebe kalanlar ve Rabbimin hemen verdikleri
işte Rabbim ihmal etmiyor bizi imtihan ediyor.
Allah canımızın derdine düşürmesin.sağlıklı sıhhatli olalımki gelsin bebikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?