- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Kontrolün nasıl geçti bugün,bende yarın gitçem 2.kontroleSali kontrol var o zaman 2 gun sonra tekrar persembe c.tesi toplama ihtimali var tabi yumiler istenilen sekilde buyurse hic takma kelebek diger dok.larda cok iyi denk gelirse eger..
Yanlış oldu ya sen bana sormuştun Perşembe kontrolün olur diye!sen beklemedeydin dimi?Kontrolün nasıl geçti bugün,bende yarın gitçem 2.kontrole
#Ummuseleme
Yanlış oldu ya sen bana sormuştun Perşembe kontrolün olur diye!sen beklemedeydin dimi?
Ben cycloyu 21 gün içmiştim,4 gün sonrası oldum adet,evet yarın gitçem bakalım.bende 3 gündür klomenle merional vuruyorum,inşallah yararEvet kelebek bekliyorum cylo iciyorum bitincemi olurum yarisindami bakalim..senin cumaydi sanirim ins.buyumuslerdir hayirli haberler ver ins.bende bu tedavide klomen ve merionel kullanmistim ins.sanada yarar
Nasil tup bebek sansin bile yokmus. Bu doktorlar nasil bu kadar insanlarin psikolojisiyle oynuyor anlamiyorum canim sen onlara bakma arastir mutlaka bir caresi vardirYaşım 38 fsh olmuş 29 diplere vurdum tüp bebek şansım bile yokmuş öyle dedi doktor bugün 3 yıllık evliyim bir bebişim yok ankara soğuğunda buz gibi kalakaldım ;(
Sağol allah razı olsun kuzumm
Aaa bashekim kim ki hakan bey miHrsyi tavsiye etmem bir senemi yedi. Hem de bashekimleri. Miyoma kanser dedi bir de psikolojimi alt ust etti
Coskun aydinAaa bashekim kim ki hakan bey mi
He onu bilmiyorum. Benim kuzenim i hakan hoca ameliyat etti. Kötü huylu bir kitle alındı. Yumurtaliklarina hiç zarar vermedi ve çoğu dr yapmadı riski alıp. Sonrasında 40 fsh ile bebek sahibi yaptı. Işını çok iyi yapan bir dr. Ve cok ilgili. O zamanlar hrs yoktu zaten başka yerde çalışıyorduCoskun aydin
Başkent hastanesinin yakınından bile geçmeyin derim benim kuzenim orda yaptırdı tüp bebek ve zehirlendi ciğerleri şişti ölümden döndü mucize eseri yaşıyorBaşkent hastanesine gidiyordum gerek kalmamış öyle dediler alternatifleri konuşuruz dediler ankarada en iyisi orası diye biliyorum var mı başka bir yer ne yapayım ne diyeyim doktora ne isterlerse ona bakıyolar
Ankaradan ayrılınca oranın kıymetini o zaman anlıyoruz.oradayken farkedilmiyor...en çok düzenli ,disiplinli ve sakin olmasını özlüyoruz tabi en başta sevdiklerimizi, geride bıraktıklarımızı..Evet yaa babam emekli olunca memlekete gittiler. Ben unv deden sonra ist a kardeşler ist da diye. 2 yaşından 24 yaşına kadar ankaradaydim bende. Cebeci de oturduk. Hey gidi günler :))
Bende 9. gün kontrolü için yarın gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım ya10. Gun kontrolü olarak yarın sabah hastane yollarindayim kızlar dualarınızı eksik etmeyin
Inşallah canimm haber ver mutlaka :)Bende 9. gün kontrolü için yarın gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım ya
Aynen canimm. Güven vardı ankarada . Ilk fırsatta gîdicem özlemişim daha iyi anladım :)Ankaradan ayrılınca oranın kıymetini o zaman anlıyoruz.oradayken farkedilmiyor...en çok düzenli ,disiplinli ve sakin olmasını özlüyoruz tabi en başta sevdiklerimizi, geride bıraktıklarımızı..
sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor, ne alemde yumurtalar?
ay tatlım benim yaaa.... hadi bakalım yeni serüven başlıyo demekValla bende ıslandım canım, şemsiye rüzgarda durmuyor, bide arabalar geçerken o şu biriken yerlerden o kadar hızlı geçiyor ki... Sabah 8de yağmurdan fazla ıslattı beni bir dengesiz. Fakülteye gidene kadar kuruttum. Nisan yağmuru berekettir dedim sallamadım :) hasta olmazsam iyidir ısınamadım geldiğimden beri. Âdetin 2. Günü gel dediler o güne kadar günde 2 adet estrofem devamı muhtemel 15 nisan sonrası belli olacak.
öncelikle sakin olacağız ki fsh ı en çok yükselten faktör budur... bu arada evet yüksek fsh ile de pozitif sonuç alanlar vardır ancak bence öncelikle fshı düşürmek ve düşük fsh ile tedaviye başlamak daha iyidir... fsh ın düşük olduğu ay tedavi olmak gerekir diye düşünüyorum... okuduğum bir sürü başarı hikayesinden sonra.... fshı 70 lerden düşürüp gebe kalan var.... asla umutsuz olma.... sigara içiyorsan bırakmakla başlayabilirsin işe... tabi ki ilk günler kabullenme sürecin olacak, insan hemen algılayamıyor bile... sonrasında hayıt tohumu çayı içebilirsin, testere dişli aslan pençesi ve civan perçemi otlarının çayları... bunlar hem sakinleştirici etkisi hemde fsh üzerinde etkisi olan bitkiler.... reglin ikinci günü herhangi bir devlet hastanesinde de yaptırabilirsin gidip anlaşacağın tüp bebek merkezinde de... belki süreç biraz uzun olur ama sakın umutsuzluğa kapılma.... bu işin de hatası yok tatlım... senin yaptığın yada yapmadığın herhangi bir şeyden ötürü değil ki bu durum.... sadece bi sınav; yaşayan herkesin dünya derdi var bu dünyada... bu da bizim payımıza düşen, hepsi bu!!!!! herhangi bir suç/suçlu yok tatlım... takdir-i idare....Evet çok iyi bir doktor ama çok yoğun bilmem o derse doğrudur işte beni üzende bu başka çarem kalmamış hissediyorum belki hata benimdir napıyım
farklı hastanelerde farklı sonuçlar alınıyor genelde....Kizlar gecen hafta baska bir hastanede FSH AMH baktirdim FSH normale yakin cikmis AMH de 2 kati cikmis, AMH önemli biliyorum farkli hastanelerde böyle degisik çikan var mi
cumartesi veya pazar çatlatma iğneni olursun gibi geliyor bana da; heyecanla takipteyimAynen canimm. Güven vardı ankarada . Ilk fırsatta gîdicem özlemişim daha iyi anladım :)
Iyiyim canım. Yarin sabah kontrol var. Igne lerin 10. Günü yarın. Sabah akşam iğne yapıyorum inşallah bitmiştir artık her kontrole gittiğimde 3 kutu daha diye dönüyorum2 3 yumurta toplanır inş diye umut ediyorum
Sen neler yaptın
Hadi insallah canimm yarım saat sonra kontrol bakalim yumurtalar dan ne haber var :)öncelikle sakin olacağız ki fsh ı en çok yükselten faktör budur... bu arada evet yüksek fsh ile de pozitif sonuç alanlar vardır ancak bence öncelikle fshı düşürmek ve düşük fsh ile tedaviye başlamak daha iyidir... fsh ın düşük olduğu ay tedavi olmak gerekir diye düşünüyorum... okuduğum bir sürü başarı hikayesinden sonra.... fshı 70 lerden düşürüp gebe kalan var.... asla umutsuz olma.... sigara içiyorsan bırakmakla başlayabilirsin işe... tabi ki ilk günler kabullenme sürecin olacak, insan hemen algılayamıyor bile... sonrasında hayıt tohumu çayı içebilirsin, testere dişli aslan pençesi ve civan perçemi otlarının çayları... bunlar hem sakinleştirici etkisi hemde fsh üzerinde etkisi olan bitkiler.... reglin ikinci günü herhangi bir devlet hastanesinde de yaptırabilirsin gidip anlaşacağın tüp bebek merkezinde de... belki süreç biraz uzun olur ama sakın umutsuzluğa kapılma.... bu işin de hatası yok tatlım... senin yaptığın yada yapmadığın herhangi bir şeyden ötürü değil ki bu durum.... sadece bi sınav; yaşayan herkesin dünya derdi var bu dünyada... bu da bizim payımıza düşen, hepsi bu!!!!! herhangi bir suç/suçlu yok tatlım... takdir-i idare....
farklı hastanelerde farklı sonuçlar alınıyor genelde....
cumartesi veya pazar çatlatma iğneni olursun gibi geliyor bana da; heyecanla takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?