- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
canım doktor özellikle uyardı bugünü ve yarını dinlenerek geçir sonra hemen normal yaşantına dön dedi. Embriyonun tutunma süresi ilk yarım saat zaten ama 2 kilodan fazla birşey kaldırma diyede uyardı. Hiç endişelenme Rabbim Ol desin inşaAllah hepimizeBen de o hafta izin almayı düşünüyorum. O yüzden sordum hastanede yatırıyorlar mı nasıl oluyor diye. Takıntılı bir insan değilim ama işim ve evimin arası çok uzak serviste geçireceğim sarsıntıyı bile hesap ediyorum
canım doktor özellikle uyardı bugünü ve yarını dinlenerek geçir sonra hemen normal yaşantına dön dedi. Embriyonun tutunma süresi ilk yarım saat zaten ama 2 kilodan fazla birşey kaldırma diyede uyardı. Hiç endişelenme Rabbim Ol desin inşaAllah hepimize
Zaten hasta gibi yatıp devamli bunu düşünmek iyi değil bence canım. 1 2 gün dikkat et dinlen ama sonra normal hayatına dvam et ağır şeyler yapma yeterAmin canım inşallah
Canim narkoz olayı çok etkilimi. Benim anestezi fobim var. Zor ayiliyorum mide bulantısı ve ağlama ModundaBenim transferimde bitti hastanedeyim yatıyorum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi Allah yardımcımız olsun hepimizin
CaniMm arkadaşım tek yumurtayla girdi geçen ay. Ve hamile skma canını. Benim de 2 suan. Biri Daha sınırda önemli olan iyi olması yumurtanın ama böyle stres yapar üzersen kendini zaten baştan kaybediyorsun demektir. Devam canın 1 de olsa yeterKontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tekyumurtayla opuya gircem.yarın sabah erken kontrol var yine e2-progesteron bakcak. Pazartesi toplariz demiş esime. Bi tanecikkk ya boş cikarsa yaa. Iptal etmeyelim dedi dr bence.
Çok sağol destek için. Inşallah dolu cikar da döLlenir. Elinde olmadan insan uxuluyo ama dediğin gibi olumlu olmam lazım.Can
CaniMm arkadaşım tek yumurtayla girdi geçen ay. Ve hamile skma canını. Benim de 2 suan. Biri Daha sınırda önemli olan iyi olması yumurtanın ama böyle stres yapar üzersen kendini zaten baştan kaybediyorsun demektir. Devam canın 1 de olsa yeter
Canim ilk tedavimde tek yumurta ile basladim tek ile bitirsim. Erken toplandigi icin olgunlasmamisti ama bos degildi sikma canini sakin zaten rahim kalinligi yumurtanin dolulugu hakkinda sinyal veriyor az da olsa. Yani kalinlasma normal sinirlarda ise ici dolu olma olasiligi cok fazla. Umudunu al heybene git. Yolun da nasibin de acik olsun arkadasim.Çok sağol destek için. Inşallah dolu cikar da döLlenir. Elinde olmadan insan uxuluyo ama dediğin gibi olumlu olmam lazım.
canum transferde narkoz yok uyutmadan yaptılar yumurta toplarken uyuttular o da 10 sk lık bi narkoz bende ağrıyla uyandım.Canim narkoz olayı çok etkilimi. Benim anestezi fobim var. Zor ayiliyorum mide bulantısı ve ağlama Modunda
canum transferde narkoz yok uyutmadan yaptılar yumurta toplarken uyuttular o da 10 sk lık bi narkoz bende ağrıyla uyandım.
Aaa bunu ilk defa duydum canım. Rahim kalınlığında çok iyi dedi bana dr bugün inş içi doludur yumurtanınCanim ilk tedavimde tek yumurta ile basladim tek ile bitirsim. Erken toplandigi icin olgunlasmamisti ama bos degildi sikma canini sakin zaten rahim kalinligi yumurtanin dolulugu hakkinda sinyal veriyor az da olsa. Yani kalinlasma normal sinirlarda ise ici dolu olma olasiligi cok fazla. Umudunu al heybene git. Yolun da nasibin de acik olsun arkadasim.
Üzülme canım benim de 1 ya da 2 olacak salı opu günümHala 1 yumurta çok bir gelişme yok pazartesi tekrar kontrol hayırlısı inşallah
Hakkında hayırlısı canım benim Rabbim inşallah en kısa zamanda kavusturacak bebisine :)Üzülme canım benim de 1 ya da 2 olacak salı opu günüm
Kaliteli olsun diye dularimiz üzülme sakin
Hepimiz canım insallahHakkında hayırlısı canım benim Rabbim inşallah en kısa zamanda kavusturacak bebisine :)
canım ilk doktorumun bana söylediği tek iyi şey buyduAaa
Aaa bunu ilk defa duydum canım. Rahim kalınlığında çok iyi dedi bana dr bugün inş içi doludur yumurtanın
Çok sağol destek için. Inşallah dolu cikar da döLlenir. Elinde olmadan insan uxuluyo ama dediğin gibi olumlu olmam lazım.
Bende sendenim tek yumurta ,2 si büyümedi,yarın kontrol,Pazartesi opu var.Hala 1 yumurta çok bir gelişme yok pazartesi tekrar kontrol hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?