Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım doktor özellikle uyardı bugünü ve yarını dinlenerek geçir sonra hemen normal yaşantına dön dedi. Embriyonun tutunma süresi ilk yarım saat zaten ama 2 kilodan fazla birşey kaldırma diyede uyardı. Hiç endişelenme Rabbim Ol desin inşaAllah hepimize

Benim transferimde bitti hastanedeyim yatıyorum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi Allah yardımcımız olsun hepimizin
Canim narkoz olayı çok etkilimi. Benim anestezi fobim var. Zor ayiliyorum mide bulantısı ve ağlama Modunda

Kontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tekyumurtayla opuya gircem.yarın sabah erken kontrol var yine e2-progesteron bakcak. Pazartesi toplariz demiş esime. Bi tanecikkk ya boş cikarsa yaa. Iptal etmeyelim dedi dr bence.

Can
CaniMm arkadaşım tek yumurtayla girdi geçen ay. Ve hamile skma canını. Benim de 2 suan. Biri Daha sınırda önemli olan iyi olması yumurtanın ama böyle stres yapar üzersen kendini zaten baştan kaybediyorsun demektir. Devam canın 1 de olsa yeter

Çok sağol destek için. Inşallah dolu cikar da döLlenir. Elinde olmadan insan uxuluyo ama dediğin gibi olumlu olmam lazım.

Çok sağol destek için. Inşallah dolu cikar da döLlenir. Elinde olmadan insan uxuluyo ama dediğin gibi olumlu olmam lazım.
Canim ilk tedavimde tek yumurta ile basladim tek ile bitirsim. Erken toplandigi icin olgunlasmamisti ama bos degildi sikma canini sakin zaten rahim kalinligi yumurtanin dolulugu hakkinda sinyal veriyor az da olsa. Yani kalinlasma normal sinirlarda ise ici dolu olma olasiligi cok fazla. Umudunu al heybene git. Yolun da nasibin de acik olsun arkadasim.

Hepimiz drlarla ilgili sorunlar yasamisiz. Ama bi dr bana demisti ki biz sadece ve sadece rahmi olmayana cocugun olmaz diyoruz. Ya bir tanidigimiz yilda 1 kere urettigi tek yumurta ile kendiliginden hamile kaldi. Cocuklarinin dogum belgesinde mucize bebek yaziyor. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

İnşallah Rabbim en güzelini en hayırlısını versin Ankara da önerebileceğiniz bir hastane doktor var mı umutsuzluğa çare mucizelere imza atmış :/

canum transferde narkoz yok uyutmadan yaptılar yumurta toplarken uyuttular o da 10 sk lık bi narkoz bende ağrıyla uyandım.

Ben de anesteziden uyanirken deli gibi agrim var diye uyaniyorum. İki rahim operasyonu gecirdim ikisinde de aynisi oldu simdi acikcasi korkuyorum

Agrili bir islem mi yoksa anesteziden dolayi ruh halin mi oyle oluyor

Aaa
Aaa bunu ilk defa duydum canım. Rahim kalınlığında çok iyi dedi bana dr bugün inş içi doludur yumurtanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…