- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Hadi inşallah canım herşey yolunda gitsin 2 olsun bebis olsun inşallah :)Kızlar sağda bişey görünmedi sol da 18 mm 13 mm iki yumurta var. Birde 8 mm var ama o yetişemez sanırım dedj dr.
Pazar çatlatma iğnesi salı sabah toplanıyor bakalım. Umarım kalitelidir 2 yumurta da
Buarada manopur a devam
Inşallah canimm inşallahhhhHadi inşallah canım herşey yolunda gitsin 2 olsun bebis olsun inşallah :)
Olsun canimm tüp e ihtiyacimiz yok bizim üzülme sakinBen de hsg çektirdim hidrosalpenks onaylandı haftaya da ameliyat dedi drzaten bi tupum vardı o da gidicek yani. hakkımızda hayırlısı artık
Salı günü opu varmış hadi bakalım inşallah kaliteli yumurtalardır, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allaha kalmış, inşallah olur...bende adet olunca gideceğim bakalım kontrole...Aynen canimm. Güven vardı ankarada . Ilk fırsatta gîdicem özlemişim daha iyi anladım :)
Iyiyim canım. Yarin sabah kontrol var. Igne lerin 10. Günü yarın. Sabah akşam iğne yapıyorum inşallah bitmiştir artık her kontrole gittiğimde 3 kutu daha diye dönüyorum2 3 yumurta toplanır inş diye umut ediyorum
Sen neler yaptın
Inşallah canimm benimSalı günü opu varmış hadi bakalım inşallah kaliteli yumurtalardır, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allaha kalmış, inşallah olur...bende adet olunca gideceğim bakalım kontrole...
Bu ayın sonuna doğru bekliyorum yani 29-30 Nisan gibi , o zaman gideceğim kısmetse, başlayalım derse başlarız... dün bir arkadaşıma gittim Ankaradan çocukluk arkadaşım, erkek kardeşinin çocukları tüp bebek miş, halasının çocuğu olmadı onunda bir sürü tedavileri olmuş, kendisinin doğal yolla ikizleri var, yeniden anne olmak istiyor benim doktora gitmeyi düşünüyor..meğersem ne kadar çok yaygınmış bu yola girince anca öğreniyorsun aynı sorunu yaşayanları..Inşallah canimm benim
Ne zaman adet günün
KesinlikleDi mi ama :) şimdiye kadar ne hayrını gördüm ki zaten :)
Evet canım kesinlikle. Isim gereği çevremde çok hamile var kalmayi planlayan var. Nerdeyse yarısı tüp bebek yolunda y da yapmış daha önce. Kendiliğinden hamile kalanlar ne şanslı umarım bu şansları için sukrediyorlardirBu ayın sonuna doğru bekliyorum yani 29-30 Nisan gibi , o zaman gideceğim kısmetse, başlayalım derse başlarız... dün bir arkadaşıma gittim Ankaradan çocukluk arkadaşım, erkek kardeşinin çocukları tüp bebek miş, halasının çocuğu olmadı onunda bir sürü tedavileri olmuş, kendisinin doğal yolla ikizleri var, yeniden anne olmak istiyor benim doktora gitmeyi düşünüyor..meğersem ne kadar çok yaygınmış bu yola girince anca öğreniyorsun aynı sorunu yaşayanları..
Nerdeyse benim test gunum senin tedaviye başlama tarihin olabilit :)Bu ayın sonuna doğru bekliyorum yani 29-30 Nisan gibi , o zaman gideceğim kısmetse, başlayalım derse başlarız... dün bir arkadaşıma gittim Ankaradan çocukluk arkadaşım, erkek kardeşinin çocukları tüp bebek miş, halasının çocuğu olmadı onunda bir sürü tedavileri olmuş, kendisinin doğal yolla ikizleri var, yeniden anne olmak istiyor benim doktora gitmeyi düşünüyor..meğersem ne kadar çok yaygınmış bu yola girince anca öğreniyorsun aynı sorunu yaşayanları..
doğrudur.... hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallahNerdeyse benim test gunum senin tedaviye başlama tarihin olabilit :)
Amin kuzum hepimizin inşallahdoğrudur.... hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallahRabbim yardımcımız olsun..
Kızlar sağda bişey görünmedi sol da 18 mm 13 mm iki yumurta var. Birde 8 mm var ama o yetişemez sanırım dedj dr.
Pazar çatlatma iğnesi salı sabah toplanıyor bakalım. Umarım kalitelidir 2 yumurta da
Buarada manopur a devam
Sağol canım benimm hepimiz artık mutlu olalım eninde sonunda olacak hepimiz in ama allahim fazla uğraşmadan hepimize versin bebislerimiziÇok sevindim canım. Sonuna kadar tüm süreçler böyle güzel geçsin inşallah
Hadi bakalım canimm güzel bekleyiş başladı :)Benim transferimde bitti hastanedeyim yatıyorum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi Allah yardımcımız olsun hepimizin
Benim transferimde bitti hastanedeyim yatıyorum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi Allah yardımcımız olsun hepimizin
bir kaç saat yatılıyor canımHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.
Transfer günü hastanede yatış mı oluyor
bir kaç saat yatılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?