Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hadi inşallah canım herşey yolunda gitsin 2 olsun bebis olsun inşallah :)

Ben de hsg çektirdim hidrosalpenks onaylandı haftaya da ameliyat dedi dr zaten bi tupum vardı o da gidicek yani. hakkımızda hayırlısı artık

Salı günü opu varmış hadi bakalım inşallah kaliteli yumurtalardır, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allaha kalmış, inşallah olur...bende adet olunca gideceğim bakalım kontrole...

Salı günü opu varmış hadi bakalım inşallah kaliteli yumurtalardır, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allaha kalmış, inşallah olur...bende adet olunca gideceğim bakalım kontrole...
Inşallah canimm benim
Ne zaman adet günün

Inşallah canimm benim
Ne zaman adet günün
Bu ayın sonuna doğru bekliyorum yani 29-30 Nisan gibi , o zaman gideceğim kısmetse, başlayalım derse başlarız... dün bir arkadaşıma gittim Ankaradan çocukluk arkadaşım, erkek kardeşinin çocukları tüp bebek miş, halasının çocuğu olmadı onunda bir sürü tedavileri olmuş, kendisinin doğal yolla ikizleri var, yeniden anne olmak istiyor benim doktora gitmeyi düşünüyor..meğersem ne kadar çok yaygınmış bu yola girince anca öğreniyorsun aynı sorunu yaşayanları..

Evet canım kesinlikle. Isim gereği çevremde çok hamile var kalmayi planlayan var. Nerdeyse yarısı tüp bebek yolunda y da yapmış daha önce. Kendiliğinden hamile kalanlar ne şanslı umarım bu şansları için sukrediyorlardir

Nerdeyse benim test gunum senin tedaviye başlama tarihin olabilit :)

Çok sevindim canım. Sonuna kadar tüm süreçler böyle güzel geçsin inşallah

bir kaç saat yatılıyor canım

Ben de o hafta izin almayı düşünüyorum. O yüzden sordum hastanede yatırıyorlar mı nasıl oluyor diye. Takıntılı bir insan değilim ama işim ve evimin arası çok uzak serviste geçireceğim sarsıntıyı bile hesap ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…