Hakan bey araştırayım nerdeyse uçarak giderim ama üstüste darbeler fena oluyor ;(Ankara da hakan Şatıroğlu var. Ben sana onu tavsiye ederim. Yumurta görüyorlar sa nasıl fsh yüksek diye yapmazlar. Böyle bişey tok. Yumurtan olduğu müddetçe Şansın var ben kaç dr a gittim sonrasında hepsi aynı şeyi söyledi. Moralini bozup da kendine daha fazla zarar verme canim
tam 36 saat önce vurup önce düşmanları sonra yum ları çatlatıyoruz :)
Şuan hangi hastanede bilmiyorum canım internetden yaz ama bak bi. Mükemmel. Dr. Ankarada olmayı o dr a gitmek için bile çok isterdim halaHakan bey araştırayım nerdeyse uçarak giderim ama üstüste darbeler fena oluyor ;(
ayyyy ağla ağla nereye kadarAllah seni emi güldürdun beni
mehmet erdem i de tavsiye ederim arkadaşım. başkent hastanesinin tüp bebek olmasa da diğer ekiplerini çok iyi bilirim ve asla tercih etmem o hastaneyi. geçen sene hastane mikrobundan ölümler olduğunu duymuştum. birnarkadaş yazmış foktor diye hakketen öyle takma sen dediklerini tamam mı? ağlama da. Rabbime güven sen ona emanet et kendini.Hakan bey araştırayım nerdeyse uçarak giderim ama üstüste darbeler fena oluyor ;(
Evet çok iyi bir doktor ama çok yoğun bilmem o derse doğrudur işte beni üzende bu başka çarem kalmamış hissediyorum belki hata benimdir napıyımhulusi bülent bey mi dr unuz
o pek böyle şeyler demezdi ama
şatıroğlu hrs de tatlım biliyorum ben. onu da araştır iyi diye duydum ama ben gitmedim. hrs nin ekibi de iyiymiş öyle diyorlar.Şuan hangi hastanede bilmiyorum canım internetden yaz ama bak bi. Mükemmel. Dr. Ankarada olmayı o dr a gitmek için bile çok isterdim hala
Evet mehmet erdem de çok iyiymis onu dq duymustummehmet erdem i de tavsiye ederim arkadaşım. başkent hastanesinin tüp bebek olmasa da diğer ekiplerini çok iyi bilirim ve asla tercih etmem o hastaneyi. geçen sene hastane mikrobundan ölümler olduğunu duymuştum. birnarkadaş yazmış foktor diye hakketen öyle takma sen dediklerini tamam mı? ağlama da. Rabbime güven sen ona emanet et kendini.
Allah razı olsun ne yazıyorsa o elbet ama insan işte kabullenemiyor neyse biraz uyuyayım çok yoruldum ağlamaktan sesiniz hep olsun çok iyi geldiniz Allah razı olsun döndüğümde burda olursunuz inşallahmehmet erdem i de tavsiye ederim arkadaşım. başkent hastanesinin tüp bebek olmasa da diğer ekiplerini çok iyi bilirim ve asla tercih etmem o hastaneyi. geçen sene hastane mikrobundan ölümler olduğunu duymuştum. birnarkadaş yazmış foktor diye hakketen öyle takma sen dediklerini tamam mı? ağlama da. Rabbime güven sen ona emanet et kendini.
ya bi dur allah aşkına bana da ne dr lar neler dedi sakin ol. yolk kesesini gördük ama malesef boş gebelik oldu hayırlısı böyleymiş. ay bu kk ne hallere düşürüyor adamı. keyfim yok keyifleneyeim diye girdim şimdi ben teselli ediyorum.Evet çok iyi bir doktor ama çok yoğun bilmem o derse doğrudur işte beni üzende bu başka çarem kalmamış hissediyorum belki hata benimdir napıyım
hiiççç üzülme maddi manevi gücümüz oldukça çare deva aramaya devam edeceğiz.Evet çok iyi bir doktor ama çok yoğun bilmem o derse doğrudur işte beni üzende bu başka çarem kalmamış hissediyorum belki hata benimdir napıyım
nasıl da anlıyorum seni aylarca sadece sakinleştiricilerle uyuyabildim çünkü uyuyunca unutuyordum sadece drların dediklerini. ah be kuzum Rabbime emanet ol. herşey gönlümüzce olur inşallah....Allah razı olsun ne yazıyorsa o elbet ama insan işte kabullenemiyor neyse biraz uyuyayım çok yoruldum ağlamaktan sesiniz hep olsun çok iyi geldiniz Allah razı olsun döndüğümde burda olursunuz inşallah
Evet bülent hoca çok iyi çokta tatlı bir doktor ben fsh diyorum bana denilen bu bilmem belki kısa olsun diye ama denilen yerlere bakıcam sonuç aynı olsada deniyeceğim elbette çok sağolun hep olun inşallahhiiççç üzülme maddi manevi gücümüz oldukça çare deva aramaya devam edeceğiz.
bülent bey çok ama çok yoğun bir dr.dediğin gibi iyi bir doktorda.
ve artık bir çok dr. fsh a bakıp tedavi yapmıyor yumurta görüp ona göre bir tedavi yapıyor.
sizin hatanız yok olurmu hiç,Rabbim bizi böyle yaratmış
Bakın ankarada seçenek çok nova art var,gen art var,arkadaşım anatolyadaydı 3. gün embriyosu transfer edildi (6 ve 8 hücreli)pozitifi gördü şimdi kese veya keseleri göremeyi bekliyor.
pes etmek yok.
Supermis yaamerak edenler için http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/27765311.asp. yasemin ahsen böre
sağol canım benim valla çok özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi...oturduğum mahalleden tut, heryeri çok özlüyor ve arıyorum..tabii en çokda ailemin yokluğunu arıyorum. Rabbim ölüm ayrılığı vermesin yeterki..aaaaa bir toprağım daha... valla yaşarken istenmez uzaktaykende çoook özlenen bir şehir...ama en çok aile özleniyor tabi...Allah kavuştursun bir an önce ...
Evet yaa babam emekli olunca memlekete gittiler. Ben unv deden sonra ist a kardeşler ist da diye. 2 yaşından 24 yaşına kadar ankaradaydim bende. Cebeci de oturduk. Hey gidi günler :))sağol canım benim valla çok özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi...oturduğum mahalleden tut, heryeri çok özlüyor ve arıyorum..tabii en çokda ailemin yokluğunu arıyorum. Rabbim ölüm ayrılığı vermesin yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?