Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben de anesteziden uyanirken deli gibi agrim var diye uyaniyorum. İki rahim operasyonu gecirdim ikisinde de aynisi oldu simdi acikcasi korkuyorum

Agrili bir islem mi yoksa anesteziden dolayi ruh halin mi oyle oluyor
canım sen rahat ol 10 dk lık bi anestezi ruh halini ne kadar etkiler bilemem tabi genel olarak çok stresliyiz zaten ancak uyandıktan bir süre sonra ağrı başladı 20 dk kadar sürdü. Katlanırsın bu kadarına o yumurta ne kadar derinlîkten çıkarılıyo kim bîlir ağrı normal. Bebek arayışında ne acılar çektik 20 dk ağrı nedir belkî senin hiç ağrın olmaz înşaALlah

Icım bi taraf kıpır kıpır bi taraf bi gergin. Sağ salim şu yumurtaları versem de bi yük kalkacak sanki salı ya kadar bişey olacak korkusu

Icım bi taraf kıpır kıpır bi taraf bi gergin. Sağ salim şu yumurtaları versem de bi yük kalkacak sanki salı ya kadar bişey olacak korkusu
hep bunu yapıyoruz kendimize nolucak nolucak diye diye üö kuruşluk keyfimizide kendimiz kaçırıyoruz. Merak etme kendîni üzdüğünle kalıcaksın yumurtalarına hiçbir şey olmıcak onlar güzel güzel döllenicekler.

Haklısın canım kendimize stres arıyoruz ama napalım arada düşüyor moral ama hemen çıkarıyoruz tekrar :)

Haklısın canım kendimize stres arıyoruz ama napalım arada düşüyor moral ama hemen çıkarıyoruz tekrar :)
günaydın canım. Kızıma hamileyken nerdeyse 9 ay kanamam oldu doğuma 10 gün kalmış doktor çok ümitlenme bu bebek için demişti şimdi 11 yaşında. Allah Ol desin yeterki.bunu bile bile stres yapabiliyoruz. Allah büyük geçicek inşaAllah bunların hepsi

Günaydın canimm haklısın. Allah in takdiri hersey 10 yumurta 1 yumurta. Kısmetimiz de varsa bu sefer olacağı olacak zaten

Kızlar internet de bişey okudum transferden once beta hcg veriyorlarmis embriyon un tutunma si daha garanti oluyormuş böyle bişey var mı

yok ciktim yarim saat oldu. Sen. Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.
Cok sukur o zaman hadi insallah.Ben kan verdim bekliyorum.Benim de sanirim p.tesi yada dali olur opum tabii yumurtalarim duruyo da. Uzme kendini sakin.Tabii bunu sana soylerken kendime de diyorum☺

Benim biri 15mm digeride 10mm kalmis buyumemisNapalim tek bir yumurtaya kaldim.

Belki gercekten o kadar buyuk bir agri degil ama iki anesteziden sonrada agrim var diye aglaya aglaya uyandim :) simfi de operasyon degil de sonrasindan korkuyorum :)

Devrim82
Transfer öncesi aşıyı bilmiyorum ama ben transfer sonrası tutunma iğnesi kullandım.

Önceki denemelerimde 20 yumurta toplanır 8-9 tanesi döllenirdi bunda 6 tane yumurta toplandı 4tanesi döllendi. Allah isteyince birtane bile tutar. Ümidinizi kaybetmeyin.
Bebeğinizi kucağınıza alınca o ağrılar unutuluyor. Unutmasam ben unutmazdım.4düşük ve kürtaj sonrası şimdi hiçbirşeyi hatırlamıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Opusu olacak arkadaşlarima şimdiden hayırlısı olsun. İnş dolu dolu olur. Ben burda daha önceleri yazmıştım ama kısaca anlatayım. Benimde ptesi opum var. Bu 4. Opu olacak. 2 tanede iptalim var. Ve çok şükür 2 kardan bebeğim. Bizim durumumuzdaki anne adaylarına Rabbim sabır ve güç versin.Tek embriyo pırlanta değerinde. İnş mükafatını alacağımız günlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…