- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
canım sen rahat ol 10 dk lık bi anestezi ruh halini ne kadar etkiler bilemem tabi genel olarak çok stresliyiz zaten ancak uyandıktan bir süre sonra ağrı başladı 20 dk kadar sürdü. Katlanırsın bu kadarına o yumurta ne kadar derinlîkten çıkarılıyo kim bîlir ağrı normal. Bebek arayışında ne acılar çektik 20 dk ağrı nedir belkî senin hiç ağrın olmaz înşaALlahBen de anesteziden uyanirken deli gibi agrim var diye uyaniyorum. İki rahim operasyonu gecirdim ikisinde de aynisi oldu simdi acikcasi korkuyorum
Agrili bir islem mi yoksa anesteziden dolayi ruh halin mi oyle oluyor
hep bunu yapıyoruz kendimize nolucak nolucak diye diye üö kuruşluk keyfimizide kendimiz kaçırıyoruz. Merak etme kendîni üzdüğünle kalıcaksın yumurtalarına hiçbir şey olmıcak onlar güzel güzel döllenicekler.Icım bi taraf kıpır kıpır bi taraf bi gergin. Sağ salim şu yumurtaları versem de bi yük kalkacak sanki salı ya kadar bişey olacak korkusu
Inşallah dediğin gibi olur kontroldeyim yine klinikteHic uzulme cnm.Senin zaten dondurulmusun vardi.Oldu sana bitane daha.Onemli olan saglikli olup guzel bolunmesi..
Haklısın canım kendimize stres arıyoruz ama napalım arada düşüyor moral ama hemen çıkarıyoruz tekrar :)hep bunu yapıyoruz kendimize nolucak nolucak diye diye üö kuruşluk keyfimizide kendimiz kaçırıyoruz. Merak etme kendîni üzdüğünle kalıcaksın yumurtalarına hiçbir şey olmıcak onlar güzel güzel döllenicekler.
günaydın canım. Kızıma hamileyken nerdeyse 9 ay kanamam oldu doğuma 10 gün kalmış doktor çok ümitlenme bu bebek için demişti şimdi 11 yaşında. Allah Ol desin yeterki.bunu bile bile stres yapabiliyoruz. Allah büyük geçicek inşaAllah bunların hepsiHaklısın canım kendimize stres arıyoruz ama napalım arada düşüyor moral ama hemen çıkarıyoruz tekrar :)
Günaydın canimm haklısın. Allah in takdiri hersey 10 yumurta 1 yumurta. Kısmetimiz de varsa bu sefer olacağı olacak zatengünaydın canım. Kızıma hamileyken nerdeyse 9 ay kanamam oldu doğuma 10 gün kalmış doktor çok ümitlenme bu bebek için demişti şimdi 11 yaşında. Allah Ol desin yeterki.bunu bile bile stres yapabiliyoruz. Allah büyük geçicek inşaAllah bunların hepsi
Cnm hala kliniktemisin?Çok sağol destek için. Inşallah dolu cikar da döLlenir. Elinde olmadan insan uxuluyo ama dediğin gibi olumlu olmam lazım.
yok ciktim yarim saat oldu. Sen. Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.Cnm hala kliniktemisin?
Cok sukur o zaman hadi insallah.Ben kan verdim bekliyorum.Benim de sanirim p.tesi yada dali olur opum tabii yumurtalarim duruyo da. Uzme kendini sakin.Tabii bunu sana soylerken kendime de diyorum☺yok ciktim yarim saat oldu. Sen. Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.
Senin dr. Kimdi. Çıkınca durumu bildir merak ederim.Cok sukur o zaman hadi insallah.Ben kan verdim bekliyorum.Benim de sanirim p.tesi yada dali olur opum tabii yumurtalarim duruyo da. Uzme kendini sakin.Tabii bunu sana soylerken kendime de diyorum☺
Bahceci cnm.Tmm cnm.Bakalim 2 can can vardi insallah duruyolardirSenin dr. Kimdi. Çıkınca durumu bildir merak ederim.
Mustafa bey. Inşallah duruyodur büyümüştür canıM.Bahceci cnm.Tmm cnm.Bakalim 2 can can vardi insallah duruyolardir
canım sen rahat ol 10 dk lık bi anestezi ruh halini ne kadar etkiler bilemem tabi genel olarak çok stresliyiz zaten ancak uyandıktan bir süre sonra ağrı başladı 20 dk kadar sürdü. Katlanırsın bu kadarına o yumurta ne kadar derinlîkten çıkarılıyo kim bîlir ağrı normal. Bebek arayışında ne acılar çektik 20 dk ağrı nedir belkî senin hiç ağrın olmaz înşaALlah
Benimde iki tane 10. 5 da. Kaldı. Bir tanesi 17 mm. Benimde tek yumurta canım. Opu ne zaman. Dr. Ne diyorBenim biri 15mm digeride 10mm kalmis buyumemisNapalim tek bir yumurtaya kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?