Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Cnm valla opudanda cok supheliki pek bisey soylemedim bana
Anladım,benimde tek diye Dr.a sordum iptal edicezmi diye ama bence yapalım zaten tek tek de olsa toplayacağım dedi.bakalım kısmet .şansım düşük tabi ama belllide olmaz.bakarsın bu tek yumurtalarımız şans getirir bize kimbilir?

Inşallah arkadaşım,kişide folikül sayı az olunca tereddüt ediyoruz ama dediğin gibi o tek yumurta bize şans getirecek belkide...tabii biraz kendimi avutuyorum sanırsam;-)

Merhaba canım,bende benzer durumdayım ,6 aydır tedavideyim ama henüz 1 kez opu olabildim,1 buz bebekte bende var,Pazartesi 2.opuya gidicem tek yumurtayla...inşallah oda iyi çıkarda diğerinin yanına gider.inşallah ..

Amin cnm insallah. Benim bu yumurtam pek oynak.Arada bir kisa sureli agrilar saplaniyor.Hayirlisi artik Kelebekcim.Biz elimden geleni yapalim da..

Merhaba canım,bende benzer durumdayım ,6 aydır tedavideyim ama henüz 1 kez opu olabildim,1 buz bebekte bende var,Pazartesi 2.opuya gidicem tek yumurtayla...inşallah oda iyi çıkarda diğerinin yanına gider.inşallah ..
İnş. Ümidini kaybetme. Havuz sistemini uyguluyor doktorunuz. İnş hayırlısı olur. Benimde bu opu son denemem.bir embriyo daha elde edersek transfer hazırlıklarına başlarız elde edemezsekte başlarız

Inşallah arkadaşım,kişide folikül sayı az olunca tereddüt ediyoruz ama dediğin gibi o tek yumurta bize şans getirecek belkide...tabii biraz kendimi avutuyorum sanırsam;-)
Arkadaşım benim 1yumurta çok büyümüş birtanesi biraz diğerleri küçüktü Dr iptal edelim dedi ben ve eşim kabul etmedik zaten bende tutma sorunu yoktu birtanede olsa birtane tutar önemli olan devamlılık diye iptal etmedik.

Ben böyle geç görüp yazıyorum kusura bakma 7.denemede 4düşükten sonra oğluşumuz oldu. Çok şükür Rabbim herkese versin.
ayy ne güzel çok sevindim,oğluşunuzla güzel bir ömür geçirin inşllah,darısı başımıza,nerde tedavi görmüşytün sen

İnş. Ümidini kaybetme. Havuz sistemini uyguluyor doktorunuz. İnş hayırlısı olur. Benimde bu opu son denemem.bir embriyo daha elde edersek transfer hazırlıklarına başlarız elde edemezsekte başlarız
Havuz sistemi ne oluyor,
yumurtalar toplandigi ay transfer olmuyor mu biriktiriyorlar mi anlamadim

Havuz sistemi ne oluyor,
yumurtalar toplandigi ay transfer olmuyor mu biriktiriyorlar mi anlamadim
evet,birkaç kez yumurtalar toplanıyor,hemen transf.olmuyor,amaç:rezerv azlığı olan hastalarda şansı yükseltmek .bende bu şekilde tedavideyim,pazartesi 2.opu olcam.tek tük yumurta oluyor bende.

Kızlar son ignemi yaptım yarım akşam çatlatma iğnesi ile opu yq hazırım
Ablamın da bugün başladı tedavi
Ilk iğneyi yaptı o da
ikinizede,hepimizide hayırlı olsun...bende bu gece 01 de vurucam çatlatmayı,pazartesi opu tek yumurtayla dediğim gibi.sen güvenç beydemiiydin.

ikinizede,hepimizide hayırlı olsun...bende bu gece 01 de vurucam çatlatmayı,pazartesi opu tek yumurtayla dediğim gibi.sen güvenç beydemiiydin.
Hadi hayırlısı canimm benim. Asm aydın hoca. Benimde salı sabah opu. 2 yumurta sanırım sürpriz olmazsa. Insallah guzel geçer de kaliteli yumurta mız olur canım.

evet,birkaç kez yumurtalar toplanıyor,hemen transf.olmuyor,amaç:rezerv azlığı olan hastalarda şansı yükseltmek .bende bu şekilde tedavideyim,pazartesi 2.opu olcam.tek tük yumurta oluyor bende.
Canım benimde aynı sistem uygulandı hiç canını sıkma biraz uzun yorucu ama inşallah sonu benim gibi güzel olur benimde tek tek toplandı hep 4 tedavide 3 yumurtam vardı 3 ude transfer edildi şuan 2 si benimle çok yorucu bir süreç Allah sabrini veriyor ama zor inşallah en kısa zamanda güzel sonuclarinizi paylasirsiniz hepinize duaciyim

hayırlı olsun ,inşallah benmde güzel sonuçlanır.benim yarın 2.opu var,tek yumurta,1 dondurulmuş var 2.gün 4 hücreli dr kaltesi fena değil dedi,buda öyle olursa tarnsfer ederiz belki konuşuruz dedi,ama bir kez daha toplasak benim için iyi dedi,işin maddi boyutuda var tabi,bende diyorum ki acaba nekadar olsa kardır.bana 2 transfer dedi,3 tanede koyuyolarmı ki,bende bahçecideyim fulyada

Birde bu dondurulmuş embryolar çözuldugunde bozuluyormu.

Benimde 2 tane koyacaklardi son anda transfer günü 3unude koydular baya üzülmüştüm geride hiç dondurulmusum kalmadı diye şükür gerekte kalmadı inşallah seninde gerek kalmaz çok masraflı evet ama sonucuna deydi tabi o zaman bilemiyosun hep bi korku tedirginlik oluyor benim süreç baya zordu sol tüpüm bağlandı aynı zamanda çikolata kistimde vardı mudehale edilemeyecek şekilde sag yumurtaligi sarmisti ve sadece sağ taraftan 1 tane yumurta toplanabiliyordu resmen mucize bebeklerim onlar o yüzden herkese cok cok dua ediyorum yasamayan anlamıyor Allah en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun biraz sabır sonrası gerçekten güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…