- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Benimde iki tane 10. 5 da. Kaldı. Bir tanesi 17 mm. Benimde tek yumurta canım. Opu ne zaman. Dr. Ne diyor
Anladım,benimde tek diye Dr.a sordum iptal edicezmi diye ama bence yapalım zaten tek tek de olsa toplayacağım dedi.bakalım kısmet .şansım düşük tabi ama belllide olmaz.bakarsın bu tek yumurtalarımız şans getirir bize kimbilir?Cnm valla opudanda cok supheliki pek bisey soylemedim bana
Inşallah arkadaşım,kişide folikül sayı az olunca tereddüt ediyoruz ama dediğin gibi o tek yumurta bize şans getirecek belkide...tabii biraz kendimi avutuyorum sanırsam;-)Önceki denemelerimde 20 yumurta toplanır 8-9 tanesi döllenirdi bunda 6 tane yumurta toplandı 4tanesi döllendi. Allah isteyince birtane bile tutar. Ümidinizi kaybetmeyin.
Bebeğinizi kucağınıza alınca o ağrılar unutuluyor. Unutmasam ben unutmazdım.4düşük ve kürtaj sonrası şimdi hiçbirşeyi hatırlamıyorum.
Merhaba canım,bende benzer durumdayım ,6 aydır tedavideyim ama henüz 1 kez opu olabildim,1 buz bebekte bende var,Pazartesi 2.opuya gidicem tek yumurtayla...inşallah oda iyi çıkarda diğerinin yanına gider.inşallah ..Merhaba arkadaşlar. Opusu olacak arkadaşlarima şimdiden hayırlısı olsun. İnş dolu dolu olur. Ben burda daha önceleri yazmıştım ama kısaca anlatayım. Benimde ptesi opum var. Bu 4. Opu olacak. 2 tanede iptalim var. Ve çok şükür 2 kardan bebeğim. Bizim durumumuzdaki anne adaylarına Rabbim sabır ve güç versin.Tek embriyo pırlanta değerinde. İnş mükafatını alacağımız günlerde gelecek
Anladım,benimde tek diye Dr.a sordum iptal edicezmi diye ama bence yapalım zaten tek tek de olsa toplayacağım dedi.bakalım kısmet .şansım düşük tabi ama belllide olmaz.bakarsın bu tek yumurtalarımız şans getirir bize kimbilir?
İnş. Ümidini kaybetme. Havuz sistemini uyguluyor doktorunuz. İnş hayırlısı olur. Benimde bu opu son denemem.bir embriyo daha elde edersek transfer hazırlıklarına başlarız elde edemezsekte başlarızMerhaba canım,bende benzer durumdayım ,6 aydır tedavideyim ama henüz 1 kez opu olabildim,1 buz bebekte bende var,Pazartesi 2.opuya gidicem tek yumurtayla...inşallah oda iyi çıkarda diğerinin yanına gider.inşallah ..
Arkadaşım benim 1yumurta çok büyümüş birtanesi biraz diğerleri küçüktü Dr iptal edelim dedi ben ve eşim kabul etmedik zaten bende tutma sorunu yoktu birtanede olsa birtane tutar önemli olan devamlılık diye iptal etmedik.Inşallah arkadaşım,kişide folikül sayı az olunca tereddüt ediyoruz ama dediğin gibi o tek yumurta bize şans getirecek belkide...tabii biraz kendimi avutuyorum sanırsam;-)
ayy ne güzel çok sevindim,oğluşunuzla güzel bir ömür geçirin inşllah,darısı başımıza,nerde tedavi görmüşytün senBen böyle geç görüp yazıyorum kusura bakma 7.denemede 4düşükten sonra oğluşumuz oldu. Çok şükür Rabbim herkese versin.
Havuz sistemi ne oluyor,İnş. Ümidini kaybetme. Havuz sistemini uyguluyor doktorunuz. İnş hayırlısı olur. Benimde bu opu son denemem.bir embriyo daha elde edersek transfer hazırlıklarına başlarız elde edemezsekte başlarız
evet,birkaç kez yumurtalar toplanıyor,hemen transf.olmuyor,amaç:rezerv azlığı olan hastalarda şansı yükseltmek .bende bu şekilde tedavideyim,pazartesi 2.opu olcam.tek tük yumurta oluyor bende.Havuz sistemi ne oluyor,
yumurtalar toplandigi ay transfer olmuyor mu biriktiriyorlar mi anlamadim
ikinizede,hepimizide hayırlı olsun...bende bu gece 01 de vurucam çatlatmayı,pazartesi opu tek yumurtayla dediğim gibi.sen güvenç beydemiiydin.Kızlar son ignemi yaptım yarım akşam çatlatma iğnesi ile opu yq hazırım
Ablamın da bugün başladı tedavi
Ilk iğneyi yaptı o da
Hadi hayırlısı canimm benim. Asm aydın hoca. Benimde salı sabah opu. 2 yumurta sanırım sürpriz olmazsa. Insallah guzel geçer de kaliteli yumurta mız olur canım.ikinizede,hepimizide hayırlı olsun...bende bu gece 01 de vurucam çatlatmayı,pazartesi opu tek yumurtayla dediğim gibi.sen güvenç beydemiiydin.
inşallah,bol şans.Hadi hayırlısı canimm benim. Asm aydın hoca. Benimde salı sabah opu. 2 yumurta sanırım sürpriz olmazsa. Insallah guzel geçer de kaliteli yumurta mız olur canım.
Sağol canım inşallah hepimize bol şansinşallah,bol şans.
Canım benimde aynı sistem uygulandı hiç canını sıkma biraz uzun yorucu ama inşallah sonu benim gibi güzel olur benimde tek tek toplandı hep 4 tedavide 3 yumurtam vardı 3 ude transfer edildi şuan 2 si benimleevet,birkaç kez yumurtalar toplanıyor,hemen transf.olmuyor,amaç:rezerv azlığı olan hastalarda şansı yükseltmek .bende bu şekilde tedavideyim,pazartesi 2.opu olcam.tek tük yumurta oluyor bende.
hayırlı olsun ,inşallah benmde güzel sonuçlanır.benim yarın 2.opu var,tek yumurta,1 dondurulmuş var 2.gün 4 hücreli dr kaltesi fena değil dedi,buda öyle olursa tarnsfer ederiz belki konuşuruz dedi,ama bir kez daha toplasak benim için iyi dedi,işin maddi boyutuda var tabi,bende diyorum ki acaba nekadar olsa kardır.bana 2 transfer dedi,3 tanede koyuyolarmı ki,bende bahçecideyim fulyadaCanım benimde aynı sistem uygulandı hiç canını sıkma biraz uzun yorucu ama inşallah sonu benim gibi güzel olur benimde tek tek toplandı hep 4 tedavide 3 yumurtam vardı 3 ude transfer edildi şuan 2 si benimleçok yorucu bir süreç Allah sabrini veriyor ama zor inşallah en kısa zamanda güzel sonuclarinizi paylasirsiniz hepinize duaciyim
Birde bu dondurulmuş embryolar çözuldugunde bozuluyormu.hayırlı olsun ,inşallah benmde güzel sonuçlanır.benim yarın 2.opu var,tek yumurta,1 dondurulmuş var 2.gün 4 hücreli dr kaltesi fena değil dedi,buda öyle olursa tarnsfer ederiz belki konuşuruz dedi,ama bir kez daha toplasak benim için iyi dedi,işin maddi boyutuda var tabi,bende diyorum ki acaba nekadar olsa kardır.bana 2 transfer dedi,3 tanede koyuyolarmı ki,bende bahçecideyim fulyada
Benimde 2 tane koyacaklardi son anda transfer günü 3unude koydular baya üzülmüştüm geride hiç dondurulmusum kalmadı diye şükür gerekte kalmadı inşallah seninde gerek kalmaz çok masraflı evet ama sonucuna deydi tabi o zaman bilemiyosun hep bi korku tedirginlik oluyor benim süreç baya zordu sol tüpüm bağlandı aynı zamanda çikolata kistimde vardı mudehale edilemeyecek şekilde sag yumurtaligi sarmisti ve sadece sağ taraftan 1 tane yumurta toplanabiliyordu resmen mucize bebeklerim onlarhayırlı olsun ,inşallah benmde güzel sonuçlanır.benim yarın 2.opu var,tek yumurta,1 dondurulmuş var 2.gün 4 hücreli dr kaltesi fena değil dedi,buda öyle olursa tarnsfer ederiz belki konuşuruz dedi,ama bir kez daha toplasak benim için iyi dedi,işin maddi boyutuda var tabi,bende diyorum ki acaba nekadar olsa kardır.bana 2 transfer dedi,3 tanede koyuyolarmı ki,bende bahçecideyim fulyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?