Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim bunu bana yazdın dimi :) evet fethiye hocaya güveniyorum ama kafamda sürekli sorular dönüp duruyo cunku yeni ogreniyorum kendi durumumu merak ediyorum bunları ona soramiyorum. Adetim bitsin gidecem zaten çağırdilar adetin bitince gel dediler. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim öncelikle çoook teşekkür ederim bize umut olduğun için Rabbim bir an önce bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Şu aşamada böyle mucizeler duymaya ve duaya çok ihtiyacimiz var. Bizi dualarında unutma :)

evet canım benimde haziranda sol tüpüm alındı..
erkek infertiliteside varmı cnm sizde..
Yok cnm cok sukur yani suan icin 1 tup dondurduk.Benim gene de korkularim cok.2 ameliyat tan sonra simdi bide kistimi aldirdim.Bilmiyorum vucudum cok yiprandi diye dusunuyorum.

Yok cnm cok sukur yani suan icin 1 tup dondurduk.Benim gene de korkularim cok.2 ameliyat tan sonra simdi bide kistimi aldirdim.Bilmiyorum vucudum cok yiprandi diye dusunuyorum.
bendede son donemde kist sorunlari basgosterdi cnm.. kistlerle ugrasmaktan tesaviye baslayamadim belli sure.. ins sonu iyi gelirde kurtuluruz bu doktorlardan ve tedavilerden..

ilk başta kesinlikle sizin gibi düşünüyordum ancak, dr.um gatada. ilk denememi gatada 2. sini aynı dr.um ile özel bir lab.da yaptık.olmadı.
nasip değilmiş.
dr.um vitaminlere falan inanmıyor,hiç önermedi.bizimkisi biraz umut dünyası.iğneler dışında ben o vitaminleri kullandım faydasınıda az çok gördüm.bende istemezdim dr.umu değiştirmek.ama şimdi bu gideceğim merkez iyi galiba.negatif alanlar bile yine orada denemek istiyorlar.zaten yaş itibariyle 2 kere falan denerim sanırım.Allah büyük ne diyimki...benimde duam evlat ateşiyle yanıp tutuşan herkesle.
evladınızı sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim.hayırlısıyla inşallah.darısı başımıza :))

Rabbimin mucizesi...
inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıcakla hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alırsınız.
hamişlerin duası kabul olurmuş, bize de dua edersiniz değil mi??

ne güzel bir muciz<e.tüylerim ürperdi.teşekkürler uzun uzun yazdığınız için.bize de umut oldunuz.benim de amh 0,14.yumurtalar gelişmiyor çünkü...

sekerpancari günaydın, ben de ankarada özel hastaneler konusunda sıkıntı yaşayarak zekai tahire başladım. Vakit olarak insan çok yoruluyor çünkü çalışan birisi için izin alarak tüm günü hastanede geçirmek iş yerinde sıkıntıya yol açıyor ama tavsiye ederim canım. Yapılabilecek tüm tahlil ve tetkikleri yapıyorlar hiç bir basamak atlanmıyor. Ben HRS'ye gidiyordum bana hemen o ay aşılama yapacaklardı. Ne FSH'ıma bakmışlar ne rahim filmi çekilmişti ne ofis yapılmıştı. Eşime spermiogram bakıldı değerleri kötü çıkınca bi de zekai tahire gidelim dedik de öyle HRS'den ayrılmış bulundum.

canımmm evet çok iyi hastane merkez yada dr.lar olduğu gibi ne yazıkki işin sadece ticari kısmını düşünenlerde var.
bu yolda çok yıpranıyoruz.Allah bizi işini bilen vicdanlı merhamet sahibi dr.larla karşılaştırsın.
aynı senin gibi çalıştığım için bu durumu müdürümle paylaştığım halde ve hastaneye gittiğim saatleri telafi ettiğim halde sorun oluyor.şimdi yeni gideceğim yeri de aslında kalabalık olması açısından bilmiyorum.
ama devlet hastanesinde çok yoruldum.benim kromozom tahlili dahil dediğin gibi her tahlilim yapıldı.nitekim Allah kısmet ederse bu 3. deneme olacak. birde bu merkez iş yerime bir araçla ulaşabileceğim yerde.gider gelirim diye düşündüm.
yoksa dr. değiştirmek yapmak istediğim birşey değildi.Seyit Temel Ceyhan hoca çok iyi bir dr.ancak yetişiyor hastasına ama yapacak birşey yok.
ama mesela 2. tedavimde 4.gün embriyosu pek tavsiye edilmediği halde hastane cumartesi çalışmadığından cuma transfer yapıldı.
özelde bu gibi sıkıntılar aşılabilir gibime geliyor.
özür dilerim çok uzun yazdım ama 2 negatif herkes için olduğu kadar benim içinde zor.nasıl aşarım diye hergün düşünüyorum..

Canım benim seninle aynı duyguları yaşıyorum ve o merhametsiz insanları da Allaha havale ediyorum. Keşke öyle mucize bir dr olsa da hepimize umut olsa. Ankarada seçeneğimiz bir çok yere göre çok belki ama bir yıldır muayenehanelerde hastanelerde gördüklerime yorum bile yapamıyorum. Cuma günü Allahtan onlar için de merhamet diliyorum çünkü onlara muhtacız.

merhaba ben konyada tedavi oluyorum.doktorumdan çok memnunum.ama değiştirsem iyi olur mu diye düşünüyordum.ankara niğdeye yakın olduğu için düşünüyordum.ama burdan duyduğum yorumlar gözümü korkuttu.ben de çalışıyorum çünkü.ben konyadaki hastane ilgisinden de çok memnunum.devam ederim oraya herhalde.en azından her seferinde beni daha iyi tanıyor doktorum, ona göre önlem alabilir.hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…