tatlım direk arısütünü nası tuketiyosun? bilmediğimden soruyorum.... balla birlikte mi karışım olarak; yoksa sadec arı sütü olarak mı... bende veriyim sipariş....canım Eğriçayır marka var çok iyi ve doğal..
araştır biraz istersen eğer veririm sipariş yerinin telini özelden eve kadar kargo ile gönderiyorlar kapıda kargoya kartlı yada nakit ödeme yapabiliyorsun.. ist bi yerden alıyoruz biz 1 gün sonra sende oluyor tum türkiyeye gönderiyorlar..
nerede tedavi oluyorsun doktorun kimdi.. kaç yaşındasın cnm..
fsh ı tedaviye kadar ölçmicem artık.birde onun stresi çok yoruyor beni.biraz bünyen dinlensin cnm haziranada bişey kalmamış zaten inşallah iyi haberlerin gelir ozaman:)
bende fsh 30 olunca öyle olmuştum ot kür ne bulduysam içmiştim:)) ama birde detoks etkisi oldu dahada zayıfladım gibi:))
evet cnm şişli memorialdayım orasıda fsh sınırlı bi yer 15 üstü olunca kabul etmiyor..
sağol canım inş hersey güzel olacak..
Canim cok tesekkur ederim bunları değerlendirecem inşallah. Bunları adet bittikten sonra mı yapayim
Aynen eşim de öyle benim. Sabah akşam içerim bende bakarsın faydası olir kendiliğinden olur diyoryaaaa tabii bir de işin o kısmı var
neyse işte gönlünüzce günlerede çok takılmadan çalışmalar sürsün.streste olmasın.
keçi boynuzu evet çok iyi.birde keçi boynuzu özü mü pekmezimi ne varmış.
eşimde ondan almış yazık. resmini whatsuptan atmış.bende boş durmuyorum yazmış
Yav ari sütü ve polen aynı şey değil mitatlım direk arısütünü nası tuketiyosun? bilmediğimden soruyorum.... balla birlikte mi karışım olarak; yoksa sadec arı sütü olarak mı... bende veriyim sipariş....
değil canım ya.... arısütü böyle beyaz gibi, polen renkli şeker gibiYav ari sütü ve polen aynı şey değil mi
Bende basladim tedaviye cnm.yurtdisindan gelip gitmek cok zor oluyor.Zannedersem Biriktime yapcak doktorum.Akibetim belli degil suan icincanım tedaviye başladım bu ay yine ama çok umudum yok başlamayı düşünmediğim için hiç hazırlık yapmamıştım..
sen nasılsın hayatım napıyorsun..
Vay be allahım bu kadar şeyi kullanıp çocuk yapamazsak e yuh bizedeğil canım ya.... arısütü böyle beyaz gibi, polen renkli şeker gibi
valla fiyatı çok uygundu,sipariş verdim şimdi hemen.zaten okumayı seven benim için kendime faydalı olan bişi olsun bari :)arkadaşlar bi de ben "doğurganlık ve gebe kalma rehberi" diye bi kitap almıştım ilk öğrendiğim dönemlerde... bitkilerden detoksa bir çok konuyu da içine alan, doğal gebelikten aşılamaya ve tabiki tüp bebeği de içine alan bence yararlı bir kitap. bahçeci grup desteğiyle Türkçeleştirilmiş. aklınızın bi köşesine düşsün :)
Bende basladim tedaviye cnm.yurtdisindan gelip gitmek cok zor oluyor.Zannedersem Biriktime yapcak doktorum.Akibetim belli degil suan icin
Vay be allahım bu kadar şeyi kullanıp çocuk yapamazsak e yuh bize
Kızlar benim acayip belim ve kasiklarim ağrıyor. Adetime 6 gun falan var. Opu 2 gün geçti. Tüp bebekten sonra adet zor mu geçiyor ya
Yok kuzum benim transfer başka bahara kaldıEvet canim maalesef biraz agrili ,biraz daha çok geliyor transfer yarin mi
Yok kuzum benim transfer başka bahara kaldıopu da 1 yumurta oldu o da transfer aşamasına gelemedi
Sağol kuzum ondan dedim işte adet yakın sanırım bu ağrılar ondan olsa gerekYaa bilmiyordum canim hayirlisi olsun hakkinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?