Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

antalyadayım canım vıtale de alı fuat beyde bugun ılk ögrendım ondanmı yoksa hep mı bu ruh halınde olurum bılmıyorum ama bağıra bağıra ağlıyorum evde sabahdan beri

antalyadayım canım vıtale de alı fuat beyde bugun ılk ögrendım ondanmı yoksa hep mı bu ruh halınde olurum bılmıyorum ama bağıra bağıra ağlıyorum evde sabahdan beri
Seni çok iyi anlıyorum ben de subat da öğrendim bunu 3 gün evden çıkmadim
Hele ilk gittiğim. Dr bana senin bebeğin olmaz dedi yüzüme tüp bebek bile deneme dedi yikildim ama üzülme inan bana olacak. Zamanla alisiyorsun Bu duruma. Burdq dertlesip aramızdan çok hamile kalan oldu :)
Tedaviye hemen baslamasaydin bazı takviyelere başla derdim sana.
Bak annemin 8 sene çocuğu olmamış rezerv düşük demisler olmaz demişler 3 çocuğu var :) moral önemli cidden. Bu tedavin inşallah başarılı olur ama olmayabilir de. Ama birgün olacak canım. Buna inan sadece. Önemli olan yumurtanın olmasi

Hayirlisi canim hersey Allahdan biliyorm ama uzulmemek elde degil burayi okuyunca insan icini ferahlatiuo gercekten.
Senin de mi olmadi simdi sen ne deniyosum simdi

Hayirlisi canim hersey Allahdan biliyorm ama uzulmemek elde degil burayi okuyunca insan icini ferahlatiuo gercekten.
Senin de mi olmadi simdi sen ne deniyosum simdi
Olmadı canım. Salı yumurta toplanmıştı ama kalitesi iyi cikmadi. Bugün dr um la görüştük. Rezerv azlığından dedi zaten. Bizlerin rezervin yükseldiği ve azaldığı aylar varmış. Yükseldiği ayı bulmak için her ay kontrole gideceğim. Haziran temmuz gibi 2. Yi denicem ama o zaman Aladağ biesteron ari sutu polen melatonin gibi takviyeler kullanacağım. Incır kuru falan yapacağım. Birçok kişide faydası oldu. Birde akupunktur çok etkili oluyormuş şimdi onu araştırıyorum :) uxuleceksin tabi ki kolay bi süreç değil hem de hiç.
Ama üzülerek stresle olan yumurtaların dq zarar görmesine neden oluyoruz o yüzden bu durumla yuzlesmen lazım ve ne yapılabilir ona odaklanman

doktorun kimdi canım özel değilse..
neden tüp bebek merkezlerine gitme dediler cmn, gidince ne oluyorki..
Doktorum fatih 29 mayistan rabia hanim canim, ben çok arastirdim protokol konusunda dikkatli davranmadiklarini duydum ( mesela bize uzun protokol zararlı) bir arkadaşım da aynen bunu yaşayınca ( oda bizim durumuzda ama onun amh sine bakmamislar bile kiz ikinci tup bebekte amh sinin düşük oldugunu ogrendi hemde devlet hastenesinde ) kesin olarak gitmemeye karar verdim.. Bu benim şahsi görüşüm hepsini ayni kefeye koymuyorum elbette ama

19 çikan fsh mi ? Onu dert etme benim 26 cikmisti sonuca netten bakarken gözlerim yerinden cikacakti ( çünkü önceki doktora gore ben gayet saglikliydim ) ama öyle değildi sonraki aylar hep olcturdum 11,12 cikti genelde tüp yapmıyorlar diye biseyde yok merkezlere gitmek zorunda değilsin özel muaynehaneler var.. Ben tüp yaptirdim iki tanede transfer edildi tutmadı ayri ama o allahin takdiri.. Veshasil moralini bozma iyi araştır moralini bozan doktora gitme

Kesinlikle sana inanmayan dr la zaten ye ik baslarsin tedaviye

Canim benim ayni bende böyle agladim metroya doğru gidiyordum herkes bana bakıyordu benim için kıyamet kopmuştu sanki su an tekrardan ayni ani yaşadım inan seni buradaki herkes annenden babandan eşinden çok daha iyi anlıyor..
Ve zamanla alisiyorsun ama mücadele ederek direnerek çünkü bu bir sinav bize calismak düşer pes etmek yok

Benimde tek olduğu için riske atmadılar 2, gun 4 hücreli embriyo donduruldu. Havuz mu olacak sana da. Dr. Ne dedi 2, gun için.

Evet cnm Biriktirme yöntemi dedi. Yalniz kesinlikle 1-2 ay dinlen dedi.Benim de kist vardi.aspire yaptilar bide ustune toplama.Rahim bolgemde hala agrim var

Cnm Ben bilmiyorum.Ama senin yerinde olsam biesteron bide bal corek otu diyorum. Cok karist8rmaki iyi degil gibime geliyor

cnm ben de 28 yaşındayım.erken menopoz teşhisi kondu.ilk konuştuğum doktor benim de moralimi fena bozmuştu.doktorunu değiştir derim.benim 3 kere tedavi iptal oldu.en zor hasta grubuyuz.ama fsh 20-19 iken başlandı tedavilere.tüp bebek merkezinde.öyle uydurmasınlar. bak ne kadar örnek var.Rabbim isterse fsh 30ken bile olur.ama istemezse,nasip etmezse hiç sebep yokken senelerce hamile kalamayan var.sakin olmaya çalış biliyorum çok zor ama bizim en büyük düşmanımız stres.

cnm uzme kendini.. yasin okadar kucukki bu fsh daha yuz defa degisir.. benim hicbirzaman fsh sorunum olmamisti amh im 0.09 ve ocak ayinda bilmem kacinci tup denemem icin hastaneye gittigimde kan aldilarki fsh 30 mus.. tabi tedavimi baslatmadilar.. hep 7-9 arasi olan deger neden birden yukseldi diye cok uzulmustum.. doktor dediki amh i dusen bayanlarin fsh i belli donemlerde firlar mutlaka bu beklenen sondur ama yine duzene girer dedi.. uc ay tedaviye baalayamadim bu ay yine fsh testi yaptirdim sonuc 7.13 cikti.. kendini yipratma degerin mutlaka duzene girer.. su kurleri mutlaka dene arslanpencesi, civanpercemi ve hayit suyunu.. faydasini gorursun..doktorunada kizma bence en azindan kandirmamis ve olabilecekleri acikca anlatmis.. bunlar gercekten yasanabilecekler hepimizz icin..

Son düzenleme:
Evet cnm Biriktirme yöntemi dedi. Yalniz kesinlikle 1-2 ay dinlen dedi.Benim de kist vardi.aspire yaptilar bide ustune toplama.Rahim bolgemde hala agrim var
anladım,benim dr.da ilk adetle gel dedi yineibende aynı senin gibi kist aspiresi ardından 10 güün sonra opu oldum,gittiğimde konuşayım dr.la

Ensu selam,bende civanperçemi karışık bitki çayı aldım sabah akşam içiyorum bir fincan,bide hayıt suyu aldım su ile içemedim meyve suyuylada içilir dedi aktar sabah akşam öyle içiyorum bir çay bardağı,sen nasıl kullandın bunları,aç karnınamı tokmu.ne kadar kullanmak lazım

merhaba canım..aç karnına kullandım cnm.. civanperçemi ile arslanpençesini karıştırıp demledim sabahları içtim..
hayıtında tohumunu ayrı olarak akşam demleyip içmiştim..
birer fincan yeterliymiş.. bana onlar yaradıda soğan kürü hiç yaramadı bir daha asla yapmam..

Kızlar bende baslayacagim da soğan kurunun nasjl etkisi var ya mesela bende kist falan yok yapsam mo bilemedim yoksa direk incir kuru ve Çaylara mi baslayim

Kızlar bende baslayacagim da soğan kurunun nasjl etkisi var ya mesela bende kist falan yok yapsam mo bilemedim yoksa direk incir kuru ve Çaylara mi baslayim

merhaba canım.. ben hayatımda sadece bir defa 12 gün soğan kürü yaptım o ay çok büyük sorun yaşadım..
1 günden fazla gecikmeyen kendimi bildim bileli hep düzenli olan adetim gelmedi 20 gün gecikti yine adet olamadım.. tam 50 gün sonra zorla tarlusolla oldum.. sonra kk de okudum aynen benim gibi soğan kürü yaptığı ay günlerce adet olamayanlar olmuş.. alerjik bünyem hiç yaramadı bana.. ama belki sana yarar bilemem cnm istersen dene..

Aman o ne yav. Bende yapmam o zaman canım boşver :) zaten benim soganlik bişey yokta. Saraçoğlu num bu kurunu hiç yapmadım yapan çok var bende deneyim bi dedjm direk incir kuru yapayım ve sabah akşam çayları iceyim bari

:)) herkezin bünyesi farklı tepkiler verebiliyor cnm..
çaylar daha faydalı gibi geldi banada kullandım sanırım zararını görmedim faydasını gördüm.. ama tedavi dönemlerinde sakın içme cnm..
incir kürü bazı kişilerde prolaktini çok arttırıyor cnm, bunu yaptığın ay tedaviye başlarsan prolaktin testi yaptırmadan başlama.. prolaktin yüksek olursa gebe kalamıyorsun çünkü vücut kendisini zaten gebe zannediyor..
bunların hepsi faydalı ama yan etkilerinide takip etmek gerekli..

Olumsuz bi tedavi yeni bitti :) sanırım 2 3 ay denemem canjm. O süreçte kendim deneyim bunlarla diyorum :) haklısın canjm takip etmek lazım kas yapalım derken göz çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…