Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben Mayıs ta bi dinlenelim o zaman da haziran dq bakalimm gideyim. Şimdi adet i bekliyorum opu geciktiriyormjs sanırım. Olunca 2. Gun gel testlerini bidaha bakalım dedi. Haziran adetime kadar bende soğan kuru ve incir kuru yapmak istiyorum . Adet olunca başlayacağım soğan kuru ne bakalım beklemekten de baslamaktan da korkuyorum

Ben mart sonu negatif aldım,Allah izin verirse hazirandaki reglimle gideyim diyorum.çünkü histereskopi falan olabilir.hemen sonrasında tedaviyi başlatmıyorlarmış.

Ben mart sonu negatif aldım,Allah izin verirse hazirandaki reglimle gideyim diyorum.çünkü histereskopi falan olabilir.hemen sonrasında tedaviyi başlatmıyorlarmış.
Bende mart da histereskopi oldum. Nisan da denedim işte kuzum hayırlısı hadi inşallah. Haziran da beraber başlarız beli

Ensucum tedaviye baslarsan lutfen haber ver gelismelerini takip etmek istiyorum. Hemen hemen durumumuz birbirine benziyor

cnm başladım 15 nisanda:)
bu hafta opu var ama ben bu sefer çok vasat ilerliyorum gelişen 1 yumurta ile yol alıyorum ilkkez, diğerleri ilerlemedi.. hep 3-5 arası olurken:)
bu hafta opu olabilir bakalım.. sen nezaman başlayacaksın tekrar hayatım..

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım, ne ameliyatı oldun,

Ben de sabah bilgisayarımı açıp okuyorum gece de ne yazmışsınız diye bakmadan yatmıyorum :) Demin de siyahkugu nickli bizim gibi fsh amh sorunu yaşayan bir arkadaşın mesajını okudum çok iyi geldi :)

Kalp çarpıntısını çok duydum ama benim ki kalp çarpıntısı değil bildiğiniz alev basıyor hani böyle sıkıntı basar ya öyle

Ben bizim durumumuzla ilgili o güzel umutlu hikayelerde hep tedaviyi bıraktım sıcağı sıcağına normal yolla hamile kaldım diye okudum hep. Artık alınan ilaçlarında etkisi vardır mutlaka. O yüzden ara verme süresini korunma diye algılama bence

Hayırlısı olsun ensu , güpgüzel haberler yazarsın bize inşallah. Senin değerlerin nasıldı, nerde nasıl tedavi görüyorsun. Takıldığım konuları arayınca senin mesajlarınla karşılaştığım için merak ettim canım

Bende canım. Bu yüzden biraz kendime zaman vermek istiyorum ama rezerv iyice düşecek diye de korkuyorum

Ben de kalp carpintisi yapti Biestreon hatta dedim kalp krizi geciricem bu gidisle diye dusunmustum. Ama zayiflatmadigindan eminim...

zayıflatsa çok memnun olurum ama iştahım yerinde :) inşallah ilacın yan etkisidir yoksa çok kafaya taktım hormonlarım sapıttı da menopoz belirtisi gibi mi yanıyorum diye de korkuyorum

Sabah yürüyüşe başladım kızlar. 6:30da kalktım yürüdüm. Yürüyüşün de olumlu etkileri varmış diyorlar bakılım inşallah

Bende canım. Bu yüzden biraz kendime zaman vermek istiyorum ama rezerv iyice düşecek diye de korkuyorum
SAğlık kuruluna giren herkese bi tedavi verdiler bana da hiç bişey yapamıyoruz bu ay dediler ya sanki o ultrasonda görünen yumurta zerrecikleri de benim son şansımdı bir daha onları da göremeyecekmiyim diye hissettim ne yalan söyleyeyim. Ama şimdi o kadar çocukca geliyor ki. Psikoloji çok önemli diyorlar ama şu rahatsızlığımı öğrendiğimden beri beynim sanki yumurtalıklarıma taşındı ordan çalışıyor sanki 24 saat boyunca yumurtalarımı düşünüyorum elimde değil :)

İdrardan sonra kanda da negatifi gördüm sonuç 2.56 ilk denemede çuvalladım ben. Artık bi daha ne zaman düzelirim ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum herkesin gönlüne göre olsun inşallah

İdrardan sonra kanda da negatifi gördüm sonuç 2.56 ilk denemede çuvalladım ben. Artık bi daha ne zaman düzelirim ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum herkesin gönlüne göre olsun inşallah
şimdi ne desek teselli olmaz,Allah sana da eşinede sağlık versin,gücünü toplayınca maddi manevi tekrar denerseniz.
pes etmek yoookkkk
hem belki dinlenme sürecinde organiğinden gelir bebeğin.

Akdeniz baharat in karışım i akzer aldım bende ari sürü bal polen Ginseng karışmıyorum iyidir inşallah

Kuzum seni anlıyorum üzülme dicem ama uzleceksin amq bak söyle suan yumurtan kaliteli oldu döllendi bu bil eguzel. Biraz ugrasacagix ama olacak inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…