Ben Mayıs ta bi dinlenelim o zaman da haziran dq bakalimm gideyim. Şimdi adet i bekliyorum opu geciktiriyormjs sanırım. Olunca 2. Gun gel testlerini bidaha bakalım dedi. Haziran adetime kadar bende soğan kuru ve incir kuru yapmak istiyorum . Adet olunca başlayacağım soğan kuru ne bakalım beklemekten de baslamaktan da korkuyorumBak hiç öyle düşünme benim de 1 iptalim oldu aynı senin gibi dr um bana dhea verdi 1 ay dinlen gel dedi dr a gittiğimde adetimin 3. Günüydü tabii çok kötü oldum ben de adetimin 5. Günü saogan kuru yapmaya başladım 10 gün yaptım dhea yi kullandım ekmeği şekeri kestim düzenli yürüyüş yaptım sonraki adetin 3. Günü gittiğimde 5 yumurtan var dedi dr um Öyle deyince incir kuru yaptım bu arada başka sorunlar çıktı 4 yumurta toplandı 3 ü donduruldu ne diyeyim biz elimizden geleni yapiyoz inşallah herşey yolunda gider :)
Ben mart sonu negatif aldım,Allah izin verirse hazirandaki reglimle gideyim diyorum.çünkü histereskopi falan olabilir.hemen sonrasında tedaviyi başlatmıyorlarmış.Ben Mayıs ta bi dinlenelim o zaman da haziran dq bakalimm gideyim. Şimdi adet i bekliyorum opu geciktiriyormjs sanırım. Olunca 2. Gun gel testlerini bidaha bakalım dedi. Haziran adetime kadar bende soğan kuru ve incir kuru yapmak istiyorum . Adet olunca başlayacağım soğan kuru ne bakalım beklemekten de baslamaktan da korkuyorum
Bende mart da histereskopi oldum. Nisan da denedim işte kuzum hayırlısı hadi inşallah. Haziran da beraber başlarız beliBen mart sonu negatif aldım,Allah izin verirse hazirandaki reglimle gideyim diyorum.çünkü histereskopi falan olabilir.hemen sonrasında tedaviyi başlatmıyorlarmış.
Ensucum tedaviye baslarsan lutfen haber ver gelismelerini takip etmek istiyorum. Hemen hemen durumumuz birbirine benziyor
Merhabalar tekrardan herkeslere takipteyim ama yazamıyorum çok fazla tedavilerine başlayan anne adaylarına allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda kavusuruz meleklerimize :) ben de 1 ay biesteron kullandım bende de ara sıra kalp çarpıntısı yaptı ve zayıfladığını hissettim ince bi araştırmadan sonra biesteronun zayıflama ilacı olarak bile kullanıldığını öğrendim bi de benim arkadaşımda dhea fazlalığı olduğu ortaya çıktı fazla olması da saç dökülmesine yol aciyormus ne diyeyim kimi fazlasindan kimi eksiginden sıkıntı çekiyor allah herkesin yardımcısı olsun bu arada ameliyat oldum beklemedeyim :)
Ayy geçmiş olsun canimm hadi bakalım :))
Inşallah güzel haberler yakinda.
Kızlar birsey soracam size. Şimdi benim ilk denemem neg oldu dr fazla geciktirme dedi 2. Icin ama fazla derken sizce ne kadar beklemeliyim ben hemen bi denemeden daha korkuyorum açıkçası ne değişecek ki bu kadar zaman da o yüzden içim huzursuz
cnm başladım 15 nisanda:)
bu hafta opu var ama ben bu sefer çok vasat ilerliyorum gelişen 1 yumurta ile yol alıyorum ilkkez, diğerleri ilerlemedi.. hep 3-5 arası olurken:)
bu hafta opu olabilir bakalım.. sen nezaman başlayacaksın tekrar hayatım..
Bende canım. Bu yüzden biraz kendime zaman vermek istiyorum ama rezerv iyice düşecek diye de korkuyorumBen bizim durumumuzla ilgili o güzel umutlu hikayelerde hep tedaviyi bıraktım sıcağı sıcağına normal yolla hamile kaldım diye okudum hep. Artık alınan ilaçlarında etkisi vardır mutlaka. O yüzden ara verme süresini korunma diye algılama bence
Ben de kalp carpintisi yapti Biestreon hatta dedim kalp krizi geciricem bu gidisle diye dusunmustum. Ama zayiflatmadigindan eminim...
SAğlık kuruluna giren herkese bi tedavi verdiler bana da hiç bişey yapamıyoruz bu ay dediler ya sanki o ultrasonda görünen yumurta zerrecikleri de benim son şansımdı bir daha onları da göremeyecekmiyim diye hissettim ne yalan söyleyeyim. Ama şimdi o kadar çocukca geliyor ki. Psikoloji çok önemli diyorlar ama şu rahatsızlığımı öğrendiğimden beri beynim sanki yumurtalıklarıma taşındı ordan çalışıyor sanki 24 saat boyunca yumurtalarımı düşünüyorum elimde değil :)Bende canım. Bu yüzden biraz kendime zaman vermek istiyorum ama rezerv iyice düşecek diye de korkuyorum
Kızlar ari sütü bal polen ayrı ayrı mi alınacak karışım halinde mi
O zaman karışımı buzdolabinda sqklayqcqgizben üçünü karıştırıyorum. Yalnız arı sütünün dolapta kalması gerekiyor ve metal değmeyecek diye biliyorum.
O zaman karışımı buzdolabinda sqklayqcqgiz
şimdi ne desek teselli olmaz,Allah sana da eşinede sağlık versin,gücünü toplayınca maddi manevi tekrar denerseniz.İdrardan sonra kanda da negatifi gördüm sonuç 2.56 ilk denemede çuvalladım ben. Artık bi daha ne zaman düzelirim ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Akdeniz baharat in karışım i akzer aldım bende ari sürü bal polen Ginseng karışmıyorum iyidir inşallahben şöyle yapıyorum polen ve arı sütü dolapta. bi bal kabım var ona poleni karıştırıyorum 2 3 günlük. içinde de tahta çubuk var. Yiyeceğim zaman bu karışıma arı sütünden karıştırıp yiyorum.
canım ben bal polen tarçın ve çörek otunu karıştırıyotum. arı sütünü de mercimekten biraz daha büyük şekilde dilimin altına koyuyorum.Kızlar ari sütü bal polen ayrı ayrı mi alınacak karışım halinde mi
Amin canim.insallah inşallah hakkıdır aldım. Ama.bakalkm.canım ben bal polen tarçın ve çörek otunu karıştırıyotum. arı sütünü de mercimekten biraz daha büyük şekilde dilimin altına koyuyorum.şifalar olsunnnn...
Kuzum seni anlıyorum üzülme dicem ama uzleceksin amq bak söyle suan yumurtan kaliteli oldu döllendi bu bil eguzel. Biraz ugrasacagix ama olacak inan banaİdrardan sonra kanda da negatifi gördüm sonuç 2.56 ilk denemede çuvalladım ben. Artık bi daha ne zaman düzelirim ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum herkesin gönlüne göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?