- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Diyecek birşey yok allah sabır, sağlık versin canım ama ümidini kaybetme allah büyük..İdrardan sonra kanda da negatifi gördüm sonuç 2.56 ilk denemede çuvalladım ben. Artık bi daha ne zaman düzelirim ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum herkesin gönlüne göre olsun inşallah
selam kızlar
benim yine bir sorum var :)
geçen haftadan beri biosteron kullanıyorum. Çok ilginç bişey oldu ilacı kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bildiğiniz ateş basmaları yaşamaya başladım. Ankara bildiğiniz soğuk ben de üşüyen bir insanım ama neredeyse gece yatarken camı açıcam bazen o kadar sıcak basıyor.
İlacın yan etkilerinde de böyle bişey okumadım. Psikolojik olabilir mi yani bu konulara çok canımı sıkmış olabilir miyim o yüzden sıkıntı yaptım sıcak basıyor mu diyorum yoksa gerçekten bu ilacı için böyle bir etki yaşayan var mı
Hayırlısı olsunensu , güpgüzel haberler yazarsın bize inşallah. Senin değerlerin nasıldı, nerde nasıl tedavi görüyorsun. Takıldığım konuları arayınca senin mesajlarınla karşılaştığım için merak ettim canım
Ben saf ari sütü almistim, onu kullandim bir sure. Ama asil size onerecegim Hurma yemeniz arkadaşlar. Ben iki ay sürekli öğlen uç adet hurma yedim. Hurmanin ise yaradığını düşünüyorum,çünkü hurma dışında sadece folik asit icmistim son iki aydır.Akdeniz baharat in karışım i akzer aldım bende ari sürü bal polen Ginseng karışmıyorum iyidir inşallah
Tamam canım. Bildiğimiz hurma değil mi bu :) kurutulmuş falan değilBen saf ari sütü almistim, onu kullandim bir sure. Ama asil size onerecegim Hurma yemeniz arkadaşlar. Ben iki ay sürekli öğlen uç adet hurma yedim. Hurmanin ise yaradığını düşünüyorum,çünkü hurma dışında sadece folik asit icmistim son iki aydır.
Tabiki canım ne güzel bak. Kızın var. 2. De gelecek üzülme hiç.Teşekkür ederim destek olan teselli eden arkadaşlarıma. Evet daha ilk denemede fazlaca dağıldım hatta çok dua etmiştim diye haddimi aşıp Allah affetsin isyanda ettim ama çare yok. Allah acısını göstermesin bi kızım var birini veren diğerinide verir inşallah.
Bildiğimiz hurma canım, hergün birkaç tane yersin. Bir zararı yok, inşallah yemenin bir karı olacak:)))Tamam canım. Bildiğimiz hurma değil mi bu :) kurutulmuş falan değil
Sen dersin de ben yemez miyim :) inşallah canım sagolBildiğimiz hurma canım, hergün birkaç tane yersin. Bir zararı yok, inşallah yemenin bir karı olacak:)))
Canım benim ya:)))Sen dersin de ben yemez miyim :) inşallah canım sagol
Sağol canimm :) hafızanı zorla bizimle paylaş aç kedi gibi atlariz hepimiz ☺Sağol kuzum ya allah razı olsun inşallah canım yarın ilk iş hurma almakCanım benim ya:)))
Bugün markette aklıma geldi benim birkaç aydır sadece hurma yediğim, dedimki eve gidince hemen yazayım bunu kk da, belki başkalarının da işine yarar. İnşallah ilk sende faysasını görürüz.
cnm bieteronu hiç tavsiye etmem.. direk kalp ritmini bozduğu kanıtlanmış bi ilaç.. ben bahçecideki doktorlarım içeceksin dediği için 3 yıl içtim hiçbir faydası yok zaten faydalarıda kanıtlanmış değil ama yan etkileri kanıtlanmış bi ilaç.. kullanan bayanların ilerleyen yıllarda kalp ritminde büyük sorunlar ortaya çıkıyormuş ve kalp krizine kadar gidiyormuş.. bu ilaçla ilgili discovery de bi belgesele rastlamıştım 1 saati bu ilacın yan etkilerine ayırmışlardı.. en büyük yan etkiyide hormon ilaçlarını sık kullanan bayanlarda gösteriyormuşki biz zaten tüp bebekte devamlı hormon ilacı alıyoruz.. amerikada bu ilacı kullandıktan belli yıl sonra kalp krizi geçirip hayatın kaybeden çok bayan olmuş ama ilerleyen yıllarda olduğu için bu ilaçla bağlantılı olduğu çoğu zaman anlaşılamıyormuş.. o belgeselde yine biesteron kullanıp kalp krizi geçirip hayatını kaybeden bi kadından dolayı çekilmişti..
kk den almanyada oturan bi arkadaş orada bu ilacı temin edemediği için buradan alıp götürmüştü, almanyadaki doktoru ilacı görünce kendini canlı canlı ölüme itiyorsun hemen bırak demiş.. ama bizim burada böyle abuk ilaçlarla tüm dengemizi bozdular..
cnm şişli memorial semra kahramana geçtim geçen yıl çok memnunum şu ana kadar.. amh 0.09.. fsh her ay değişmeye başladı.. sağol canım inşallah güzel haberleri yazarız.. sen nerede tedavi oluyorsun..
cnm fsh 15 alti aslinda iyiymis keske baslasalardi.. hepmi boyle donemselmi bu yukselis.. amh dusuk bayanlar fsh yukselmesi yasamaya mahkumlar demisti doktorum bana.. benimde amh yillar icinde iyice dustu uc yil once 1.2 ken simdi 0.09 oldu.. kac yasindasin cnm.. degerlerin hic kotu degil raporlumu tedavi oluyorsunda konsey karar verdi..Ben ankaradayim daha tedaviye baslayamadim bile2 ay oldu fsh 14.5 amh 0.4. Hic degismemis ikinci ay da ayni degerler cikinca bir de ultrasonda 1 2 folikul var yok gibi cikinca konsey onaylamadi benim tedaviyi. Dr ben aglayarak yapacak hic bisey yok mu deyince bu ilaci bi dene bakalim dedi. Zaten bir ay icicem bu etkiler ilactansa oyle uzun sureli icmem mumkun degil.
Canim benim neden oldu acaba yaarkadaşlar size sorum var bilenler bilir 22 gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. son 1 haftadır hem sağ hem de sol kasığımda ağrım vardı yumurtlama diye düşünmüştüm. bugün sağ kasığımda yürürken bile canımı yakan bir ağrım varyaşayan var mı acaba? kist mi oldu acaba?
bilmiyOrum kuzum ya ilk zamanlarda batma hissediyordum acaba gebelik mi oldu diye umut ettim ama şimdi korkum varCanim benim neden oldu acaba yaişlemden sonra olir dicem ama şimdi ye kadar olmaması şimdi olması garip
Yavrum gitsene bi dr a. Benim de histereskopi sonunda öyle olmuştu sonuçta işlem görüyorsun ama 1 hafta sürdü geçtibilmiyOrum kuzum ya ilk zamanlarda batma hissediyordum acaba gebelik mi oldu diye umut ettim ama şimdi korkum var.
haftasonu yada 23 nisanda gidicem artık. pıfff inşallah canımı sıkacak bişi yoktur.Yavrum gitsene bi dr a. Benim de histereskopi sonunda öyle olmuştu sonuçta işlem görüyorsun ama 1 hafta sürdü geçti
Sen bir dr a git bence canım
Yok canım birsey yoktur dq tedbir amaçlı :)haftasonu yada 23 nisanda gidicem artık. pıfff inşallah canımı sıkacak bişi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?