Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Günaydın arkadaşlar çarşamba test günüm hadi bugün idrar testiyle bi prova yapıyım dedim kocaman tek çizgiyi görünce sanırım inme indi bana :)

Günaydın arkadaşlar çarşamba test günüm hadi bugün idrar testiyle bi prova yapıyım dedim kocaman tek çizgiyi görünce sanırım inme indi bana :)
Kuzum sabret az kalmış :) idrar da çıkmaz ki. 2 gün sonra kan testinde çıkacak :)

Allah razı olsun canım inşallah güzel olsun sonuç. Duadız saatim geçmedi bu süreçte vardır Rabbimin bi bildîği
Öyle canım. Bende bi yere sigamiyorum valla kafam.kafamda sorular :) napsam ne etsem ne kadar beklesem 2. Icin. Bu süreçte ne yapsam da kafamı dağıtsam

3. Gün embriyosu değilmiydi canım.daha salgılağı beta hcg yi o testler pek algılamıyor.Allah hayırlısını versin.
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler..

selam kızlar
benim yine bir sorum var :)
geçen haftadan beri biosteron kullanıyorum. Çok ilginç bişey oldu ilacı kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bildiğiniz ateş basmaları yaşamaya başladım. Ankara bildiğiniz soğuk ben de üşüyen bir insanım ama neredeyse gece yatarken camı açıcam bazen o kadar sıcak basıyor.

İlacın yan etkilerinde de böyle bişey okumadım. Psikolojik olabilir mi yani bu konulara çok canımı sıkmış olabilir miyim o yüzden sıkıntı yaptım sıcak basıyor mu diyorum yoksa gerçekten bu ilacı için böyle bir etki yaşayan var mı

Aynen canimm bende sendenim ☺ bana da öyle oluyir ama biesteron dan mi başka biseyden mi bilmiyorum
Melatonin falan da aldım ben. D ve e vitamini de aldım. Hangisi yapıyor bilmiyorum :)

Aynen canimm bende sendenim ☺ bana da öyle oluyir ama biesteron dan mi başka biseyden mi bilmiyorum
Melatonin falan da aldım ben. D ve e vitamini de aldım. Hangisi yapıyor bilmiyorum :)

Melatonini almadım ben. Bi taraftanda bitki çayı,macun,bal-arısütü-polen, incir, hurma, ananas,folik asit d vitamini e vitamini c vitamini alıyorum diye :) midem artık almıyor hepsini diye. İçimde de kalmadı değil acaba melatoninde mi alsam bilmiyorum. Gelecek ay biesteron da işe yaramassa alayım diyorum.

Ama bende bu ateş basması biesterondan sonra başladı. Önceden bu saydıklarımı zaten alıyordum ama böyle bişey olmamıştı

Merhabalar tekrardan herkeslere takipteyim ama yazamıyorum çok fazla tedavilerine başlayan anne adaylarına allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda kavusuruz meleklerimize :) ben de 1 ay biesteron kullandım bende de ara sıra kalp çarpıntısı yaptı ve zayıfladığını hissettim ince bi araştırmadan sonra biesteronun zayıflama ilacı olarak bile kullanıldığını öğrendim bi de benim arkadaşımda dhea fazlalığı olduğu ortaya çıktı fazla olması da saç dökülmesine yol aciyormus ne diyeyim kimi fazlasindan kimi eksiginden sıkıntı çekiyor allah herkesin yardımcısı olsun bu arada ameliyat oldum beklemedeyim :)

Ayy geçmiş olsun canimm hadi bakalım :))
Inşallah güzel haberler yakinda.
Kızlar birsey soracam size. Şimdi benim ilk denemem neg oldu dr fazla geciktirme dedi 2. Icin ama fazla derken sizce ne kadar beklemeliyim ben hemen bi denemeden daha korkuyorum açıkçası ne değişecek ki bu kadar zaman da o yüzden içim huzursuz

Hosbulduk canım sağol ilaçların etkisi tam geçmeden faydalanmak istiyorlar diye biliyorum ben

Biliyorum canimm ama çok kötü geçti 1 yumurta o dq transfer bile edilemedi şimdi bi daha denemem. Mayısta ne değişecek sanki yine olmazmis gibi geliyor

Selam cnm biliyosun benim 1 yumurta donduruldu. Doktorum en az 1-2 ay beklememi soyledi. Cnm bu arada sen biosteronu kullanirsan bide vitaminler ben faydasini gordum. Insallah sende gorceksin.

Ben de kalp carpintisi yapti Biestreon hatta dedim kalp krizi geciricem bu gidisle diye dusunmustum. Ama zayiflatmadigindan eminim...

Biliyorum canimm ama çok kötü geçti 1 yumurta o dq transfer bile edilemedi şimdi bi daha denemem. Mayısta ne değişecek sanki yine olmazmis gibi geliyor
Bak hiç öyle düşünme benim de 1 iptalim oldu aynı senin gibi dr um bana dhea verdi 1 ay dinlen gel dedi dr a gittiğimde adetimin 3. Günüydü tabii çok kötü oldum ben de adetimin 5. Günü saogan kuru yapmaya başladım 10 gün yaptım dhea yi kullandım ekmeği şekeri kestim düzenli yürüyüş yaptım sonraki adetin 3. Günü gittiğimde 5 yumurtan var dedi dr um Öyle deyince incir kuru yaptım bu arada başka sorunlar çıktı 4 yumurta toplandı 3 ü donduruldu ne diyeyim biz elimizden geleni yapiyoz inşallah herşey yolunda gider :)

Ensucum tedaviye baslarsan lutfen haber ver gelismelerini takip etmek istiyorum. Hemen hemen durumumuz birbirine benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…