Inşallah canım . Hepimize allah bu güzel duyguyu yaşatsın maddi manevi çok zor bilmiyoruz ki ne zaman bizim ayimizBenim icmdeki his senin olacagini soyluyor. Yasin gec sadece dogru zaman olmasi lazim. O yuzden biraz ugrascan ama olcak cnm. Ben yaklasik 8 senedir ugrasiyorum. Lutfen pes etme.
bülent traş çok iyiymiş canım ama yoğunmuş biraz inşallah bu defa evladına hatta evlatlarına kavuşursunInşallah canım . Hepimize allah bu güzel duyguyu yaşatsın maddi manevi çok zor bilmiyoruz ki ne zaman bizim ayimiz
Umarim hepimiz güzel haberler alırız canim
Bi arkadaşım yaptı orda yeni tuttu ilk denemesinde bulent bey zatwb ilk muayene ve transfer e giriyormus ara kontrolleri falan diğer dr Lar yapiyormus ama herseye bulent bey karar veriyormus. Dr hasta ilişkisi arama ama lab süper ve islerini yapıyorlar dedibülent traş çok iyiymiş canım ama yoğunmuş biraz inşallah bu defa evladına hatta evlatlarına kavuşursun
Üzülme canimm ya kaç gün geçti kiBende regl olamadım tabi yine
CAnım çok doğru bir karar vermişsin bence. Bülent beye giden arkadaşlarım olmuştu ankaradan, istanbulada sırf onun için bir de bahçeci için gitmeyi düşünüyordum. Burda herkesin tavsiye ettiği doktorlar. Bir de günlük rutin muayenelerine girmemesini de çok kafana takma. Önemli olan ilaçlarının dozları kullanılacak tedavi yöntemine karar vermesi. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınBi arkadaşım yaptı orda yeni tuttu ilk denemesinde bulent bey zatwb ilk muayene ve transfer e giriyormus ara kontrolleri falan diğer dr Lar yapiyormus ama herseye bulent bey karar veriyormus. Dr hasta ilişkisi arama ama lab süper ve islerini yapıyorlar dedi
Inşallah kuzum. Yarin randevum var ama regl olmadim 2 gün geçti bi olsam da bakalım ne dicek bulent beyCAnım çok doğru bir karar vermişsin bence. Bülent beye giden arkadaşlarım olmuştu ankaradan, istanbulada sırf onun için bir de bahçeci için gitmeyi düşünüyordum. Burda herkesin tavsiye ettiği doktorlar. Bir de günlük rutin muayenelerine girmemesini de çok kafana takma. Önemli olan ilaçlarının dozları kullanılacak tedavi yöntemine karar vermesi. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın
Inşallah kuzum. Yarin randevum var ama regl olmadim 2 gün geçti bi olsam da bakalım ne dicek bulent bey
Bugün oldum regl canım yarın 12 de bulent bey deyim bi aksilik yoksa yarın başlıyorum jnsallah tedaviye :))Kendini rahatlatacak bitki çayları iç adaçayı mesela. İnşallah yarına adetin başlar bülent beyde hemen tedavine başlar
Bugün oldum regl canım yarın 12 de bulent bey deyim bi aksilik yoksa yarın başlıyorum jnsallah tedaviye :))
Inşallah iyi olur canım. Rapor gecmiyor ama. Eğer iğne pahali tutarsa iğneler için kullanacağım raporu. Fazla tutmazsa saklar raporu kullanmam artık olmazsa yine lazım olir qrtikÇok sevindim yaaa :) mesajı yazarken dedim ki niye yarın dedim bugün olsa ya diye dua yerine mi geçti ne :))
Rapor neden geçmiyor ki, anlaşması mı yokmuşInşallah iyi olur canım. Rapor gecmiyor ama. Eğer iğne pahali tutarsa iğneler için kullanacağım raporu. Fazla tutmazsa saklar raporu kullanmam artık olmazsa yine lazım olir qrtik
5000 tl hastaneye verecem. Ilac lar da geçiyor rapor canım. Ama yunurta olmaz ise falan yarım kalırsa 1200 tl aliyorlarmis sadece falan aşama aşama değişiyorRapor neden geçmiyor ki, anlaşması mı yokmuş
İnşallah fazla tutmaz, benim tedavim iptal olunca ben de ücretli yaptırmış oldum indirim falan alamadım darısı sana :)
5000 tl hastaneye verecem. Ilac lar da geçiyor rapor canım. Ama yunurta olmaz ise falan yarım kalırsa 1200 tl aliyorlarmis sadece falan aşama aşama değişiyor
Inşallah kuzummm dua ni eksik etme ☺İnşallah yarın bissürü dolu dolu yumurtaların görünür hemen tedaviye başlarlar, haberdar et mutlaka merak ederim
Inşallah kuzummm dua ni eksik etme ☺
Sağol canimm insallah hepimiz güzel haberler verelimCnm guzel haberlerle gelirsin insallah. Takipteyim..
1 hafta gecikti devamıda gelir böyle başlıyor işteÜzülme canimm ya kaç gün geçti ki
Olacaksın gör bak 1 2 güne üzülme kafaya taktikca daha da gecikiyor1 hafta gecikti devamıda gelir böyle başlıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?