- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Selam canım bende Güvenç beyin tedavisindeyim senle durumumuz da çok benzer hatırlarsın beni benim henüz tedavim sonlanmadı ama ben çok memnunum doktorumdan,bende tavsiye ile gittim ama tabi onlarında yapabilecekleri sınırlı bir yerde,bende yarın gitçem tekrar adet oldum,bakalım folikül görecekmi bu sefer.NE güzel çok sevindim canım. Acıbadem sayfasını kapadim zaten bakalım ne kadar daha nerde denerim bilmiyorum bahçeci de guvenc beu in adını çok duydum
Güvenç beyi de memorial da hemşire olan bi tanıdığım tavsiye etti banaSelam canım bende Güvenç beyin tedavisindeyim senle durumumuz da çok benzer hatırlarsın beni benim henüz tedavim sonlanmadı ama ben çok memnunum doktorumdan,bende tavsiye ile gittim ama tabi onlarında yapabilecekleri sınırlı bir yerde,bende yarın gitçem tekrar adet oldum,bakalım folikül görecekmi bu sefer.
Ben ocaktan beri devam ediyorum,bende de bazı ay hiç folikül olmuyor,kist oluyor,boş çıkıyor,her ay duruma göre değerlendiriyor,sadece klomen verdiği de oldu,iğneye tedavi ettiğide,normal siklusta takip ettiğide oldu beni.1 dondurulmuş var benim bu ay transfer etcekti ama ben bir iki ay daha bakalım dedim 2.embiyo yapabilirmiyiz diye.Güvenç beyi de memorial da hemşire olan bi tanıdığım tavsiye etti bana
Nasıl igneylemi tedavi uyguluyor canım guvenc bey. Sayfasında doğal tüp bebek yönetimini falan anlatmıştı
Anladım canım havuz gini yani sanırım o da masrafli olur dimi baya olur inşallah yarın haber ver bana da merak ettim canimBen ocaktan beri devam ediyorum,bende de bazı ay hiç folikül olmuyor,kist oluyor,boş çıkıyor,her ay duruma göre değerlendiriyor,sadece klomen verdiği de oldu,iğneye tedavi ettiğide,normal siklusta takip ettiğide oldu beni.1 dondurulmuş var benim bu ay transfer etcekti ama ben bir iki ay daha bakalım dedim 2.embiyo yapabilirmiyiz diye.
evet havuz yöntemi dediğin gibide epeyce masraflı oluyo,haber veririm,Anladım canım havuz gini yani sanırım o da masrafli olur dimi baya olur inşallah yarın haber ver bana da merak ettim canim
Merhaba,gittim kontrole 1 folikül varmış 12,13 mm .normal siklusta bakalım dedi ilaç,iğne vermedi pazartesi kontrole gitcem tekrar,bayramda çatlayabilir dedi,duruyorsa pazartesine toplarız dedi.Anladım canım havuz gini yani sanırım o da masrafli olur dimi baya olur inşallah yarın haber ver bana da merak ettim canim
Hayırlısı canım hadi bakalım her toplandığı nda ne kadar para ödüyorsunMerhaba,gittim kontrole 1 folikül varmış 12,13 mm .normal siklusta bakalım dedi ilaç,iğne vermedi pazartesi kontrole gitcem tekrar,bayramda çatlayabilir dedi,duruyorsa pazartesine toplarız dedi.
3.500 + ilaçlarda 1000 civarıHayırlısı canım hadi bakalım her toplandığı nda ne kadar para ödüyorsun
Demek benim sorunda bu kimse tüpbebek başlamıyor bana fsh çok yüksek amh düşük tiroid yüksek yumurtan var ama kalitesiz dediler zaten adette olamadım yine artık menopozu kabullendim bende :/Canim bulent tıraş a gittim boşa uğraşma dedi yumurtan olsa da kalitesiz olur dedi. Paran yazık desi. Aret kamar ile klomen le başladık 1 yumurta gordu bakaljm büyüyecek mi büyürse toplayacak 1 yumurtayı ama pek de umudum yok :)
Bilmiyorum canım napalım kabullenelim mi imam. Bazen bırak artık diyorum bazen de basaranlari görünce deva diyorumDemek benim sorunda bu kimse tüpbebek başlamıyor bana fsh çok yüksek amh düşük tiroid yüksek yumurtan var ama kalitesiz dediler zaten adette olamadım yine artık menopozu kabullendim bende :/
Amin canim. Kadir gecemiz mübarek dualarimiz kabul olsunkadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim gönlünüzü umutla kucaklarınızı evlatla doldursun...
NE güzel çok sevindim canım. Acıbadem sayfasını kapadim zaten bakalım ne kadar daha nerde denerim bilmiyorum bahçeci de guvenc beu in adını çok duydum
cnm hayirli olsun ben de seni merak ediyordum. Dogal olmasi bence de daha iyi.Hem ilacta yok. Duydugum kadariyla boyle basarili olma ihtimali daha fazla.selam kızlar,bende dün gittim yine kontrole 1 folikül vardı 12-13 mm,natural siklus denicez,pazartesi gitcem tekrar bakalım bu şekilde başarabilecekmiyiz.
çok sağol canım,inşallah...cnm hayirli olsun ben de seni merak ediyordum. Dogal olmasi bence de daha iyi.Hem ilacta yok. Duydugum kadariyla boyle basarili olma ihtimali daha fazla.
Guzel haberlerle gel insallah
cnm izmirde kaan bozkurt var.fsh bakmıyor bile.vitaminlerle destekleyip uygun aylarda başlayıp tedavi uyguluyor.amh 0,01 olan arkadaşım 1 yılda 3 embriyo biriktirdi.burada yazan onun hastası başka bir arkadaş amh 0,01 idi şu an ikiz hamile.bana çok uzak olduğu için gidemiyorum.imkanın varsa her ay gidebileceksen araştır derim.fsh bakmayan ender doktorlardan biri.yumurta kalitesini artıracak ilaçlar veriyor.incir kürünü bile o önerdi bana...Demek benim sorunda bu kimse tüpbebek başlamıyor bana fsh çok yüksek amh düşük tiroid yüksek yumurtan var ama kalitesiz dediler zaten adette olamadım yine artık menopozu kabullendim bende :/
cnm çoookkkk sevindim senin adına dua ediyordum senin için.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır büyütürsün.nize de nasip olsun hayırlısıyla inşallah.dua edersen seviniriz cnm...Merhaba arkadaslar inşallah herkes bebeğine kavuşur ben 31 yasındayım fah yüksekti amh düşüktü özel gopaşa hastanesinde dr murat keskin i bi arkadasım önerdi gittim hemen tüp bebek vakit kaybetmeyelim dedi yapılan tedaviyle 3 yumurta toplandı 2 si gelişti 2 transfer oldu 1 tane tuttu çok şükür umudunuzu kaybetmeyin sakin bende çok ağladım 31 yasında menapozmu olur dedim ama allah nasip etti çok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?