2. Denemem olacak.hangi iki doktor arasında kaldınız.ilk defa mı başlayacaksınız tedaviye
hayırlısı artık.inşallah güzel sonuçlar alırsınız...2. Denemem olacak.
Aret kamar ve mustafa acet arasında. Aret bey ile görüştüm geçen ay. Mustafa bey ile de 4 ünde görüşecegim. Bakalimm durum ne olacak
Teşekkür ederim. Senin dr kim acabahayırlısı artık.inşallah güzel sonuçlar alırsınız...
ben konya novafertile gidiyorum.ali sami gürbüz doktorum.Teşekkür ederim. Senin dr kim acaba
Canim sakin ya ben ank dq olsam diyorum :) ank tüp bebekte daha başarılı benceAnkara nova mehmet erdemden randevu alıcaktım istan ula mı gitsem dedim şimdide
Ben daha tüp bebek şansınız var buyrun gelin başlayalım hemen diyen bir yer bulamadım şansın yok diyorlar ankarada mehmet erdemden randevu alacaktım tiroidim yüksek onu düşürmeye çabalıyorum arkadaş dedi istanbula git diye ondan dedim gerçi onlarda hiç ümit yok şansın yok derse boşa gitmiş olucam bari ankarada mehmet erdemi bir deneyeyim :/Canim sakin ya ben ank dq olsam diyorum :) ank tüp bebekte daha başarılı bence
Bana da ya Şansın yok dediler ya Şansın çok düşük dediler. Sen umudunu kaybetme dene canım. Ama ist a gelmek istersen de her zaman yardimci olurumBen daha tüp bebek şansınız var buyrun gelin başlayalım hemen diyen bir yer bulamadım şansın yok diyorlar ankarada mehmet erdemden randevu alacaktım tiroidim yüksek onu düşürmeye çabalıyorum arkadaş dedi istanbula git diye ondan dedim gerçi onlarda hiç ümit yok şansın yok derse boşa gitmiş olucam bari ankarada mehmet erdemi bir deneyeyim :/
Önce mehmet erdemle novayı deneyeyim bende haber veririm burdan :/Bana da ya Şansın yok dediler ya Şansın çok düşük dediler. Sen umudunu kaybetme dene canım. Ama ist a gelmek istersen de her zaman yardimci olurum
eğer ankarada yaşıyorsan istanbulla uğraşma ahmet ya da mehmet erdem hocalardan birine git ya da gen art. ben gen arta gitmedim ama oradaki bayana dr dan çok memnun olan ve rezerv azlığı olan bir arkadaşım var.Ankara nova mehmet erdemden randevu alıcaktım istan ula mı gitsem dedim şimdide
Evet bu hafta adet olmam lazım bakalım olur olmaz randevu alacağım onlardan :)eğer ankarada yaşıyorsan istanbulla uğraşma ahmet ya da mehmet erdem hocalardan birine git ya da gen art. ben gen arta gitmedim ama oradaki bayana dr dan çok memnun olan ve rezerv azlığı olan bir arkadaşım var.
canım ahmet hoca da süper mehmet hoca da. Rabbim yar ve yardımcın olsun. şu zamana kdr yaptırdığın tüm testlerinle git, hikayeni bir kağıda yaz. ben öyle gittim valla iyi de olduEvet bu hafta adet olmam lazım bakalım olur olmaz randevu alacağım onlardan :)
Merhaba canimm iyiyim ben regl bekliyorum tedaviye baslicam sanırım. Evet uzun zamandır bi suskunluk var sitede malesefKizlar selam nerdesiniz? 3.sayfaya dusmusuz. Umarim herkes iyidir..
Merhaba canimm iyiyim ben regl bekliyorum tedaviye baslicam sanırım. Evet uzun zamandır bi suskunluk var sitede malesef
Canim ben d Vit e Vit omega 3 qenzjm elevit melatonin kullanıyorum hergün birde ari sutu sabahları. Salı günü bulent tıraş ile randevum var canım. Çevremde herkes labarutavei en iyi orası diyor bana da lab iyi merkez lazım hoş yumurta durumun nasıl olacak ben de bilmiyorum ama memnun kalirsam bir deneme de ordq yapayım diyorum canım kısmet bakalım.Karar verdinmi cnm?Nereye gidiceksin?Ben Eylulde yaptircam kismetse. Tabii yumurtam varsa o da ayri bir muamma. Sen kur ya da vitamin aliyomusun? Bir de tatile o kadar ihtiyacim var ki 2 seneden beri hep tatillerimi tup bebege kullaniyorum. Esim isyanlarda. Allahim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine emeklerimizi bosa cikarmasin.
Ne bilim canım ya umutsuz başlıyorum tedaviye sanki tüp bebekle olmayacakmis gibi geliyor bana. Ama yapmadan duramiyorum allah mübarek günlerde yüzümüze baksin inşallah canimmDaha ne olsunElinden geleni yapiyomussun. Bulent Tiras iyiymis evt cnm. Ayy inan ben de oyleyim. Tail tatil diye agliyorum ama diyorum bu zamanlarda onemli 3 ayda 1 ben Istanbula gidiyorum.
Bol sans cnm. Guzel haberlerle gel insallah
Ne bilim canım ya umutsuz başlıyorum tedaviye sanki tüp bebekle olmayacakmis gibi geliyor bana. Ama yapmadan duramiyorum allah mübarek günlerde yüzümüze baksin inşallah canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?