- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
Evet canim tüp bebek değil normal yollardantüp bebek yapmayacak ama değil mi takiple yumurta gelişince normal yollarla mı deneyecek yoksa ben yanlış mı anladım
Evet canim tüp bebek değil normal yollardan
Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Eşimin değerlerinde problem yok çok sukurEşinin değerlerinde problem yoksa neden olmasın canım, benim de bir tanecik yumurtam tüp bebeğe gidemeden aşılama normal artık hangisi tuttuysa öyle tuttu
OPUYA KADAR YİCEM NE YİYORSAM YOKSA ÇOK KİLO ALACAM O DA OLMAYACAKhurma çok faydalı incir gibi günlük yemeni tavsiye ederim ama sadece yumurta gelişimi sırasında yemelisin sonrasında ters etki yapıyor mesela düşüğe sebep olan meyvelerden
OPUYA KADAR YİCEM NE YİYORSAM YOKSA ÇOK KİLO ALACAM O DA OLMAYACAK
çörekotu da yiyebilirsiniz çok faydalı.hepsini belli oranlarda yersenız kilo olmaz.faydalı yiyecek bunlar...OPUYA KADAR YİCEM NE YİYORSAM YOKSA ÇOK KİLO ALACAM O DA OLMAYACAK
YAĞLI PEK YEMİYORUM BU ARALAR AYRI BİR DİKKAT EDİYORUM SEN HİÇ TEDAVİ OLMUŞMUYDUN KAÇ YUMURTA TOPLANDI OLDUYSANÖyle düşünme kiloyu bu meyveler aldırmaz zaten yağlı yemeklerden filan uzak dur sağlıklı beslen, zaten bunlar tok da tutuyor
NE YİCEĞİMİ ŞAŞIRDIM İNAN SABAHLARI AÇ KARNINA ARISÜTÜ POLEN BAL KAARIŞIMI YİYORUM OLMAZSA ÜSTÜNE ÇÖREK OTU ATAYIM BİR KAŞIKTA SONRASINDA KURU İNCİR CEVİZ BADEM KURU KAYISI YİYORUM EŞİMDE YABAN MERSİNİ ALMIŞ AKŞAMDA ONDAN YİYORUM TERS TEPMEZ İNŞALLAHçörekotu da yiyebilirsiniz çok faydalı.hepsini belli oranlarda yersenız kilo olmaz.faydalı yiyecek bunlar...
merhaba arkadaşlar. ara ara burada paylaşımlarda bulundum. belki anımsayanınız olur. önce kendimden kısaca bahsedeyim ve içinde bulunduğum ve deneyimlediğim şeylerden size umut olabilmek niyetim. yaşım 34. 3 yıllık evliyim. geçen yıl bebeğim olmuyor diye doktor doktor gezerken amh:0.13 fsh:21 ile tanıştım ve tüp bebek maceram geçen sene bu zamanlar başladı. öncelikle ne kadar zor bir grubun içinde olduğumun farkında değildim. tüp bebek doktorumu bulduktan sonra çok zorlu bir yola girmiştim. 1 sene içerisinde 4 opu ve 2 iptalim oldu. sayısız ilaç ve sayısız iğne yedim. denemediğim hiç bir kür kalmadı. bazen doktorum şaşkınlıkla tedavimi yürüttü ama sonunda hüsranda oldu. gözyaşları hüzün... ama ne doktorum ne ben yılmadık. inandık. borç harçla bugünlere kadar geldik. ve 3 embriyom oldu. 4,5 ve 6 hücreli. 21 mayısta transferim oldu ve zorlu geçen sürenin sonunda gebelik testini yaptığımda pozitifi gördüm. ama daha herşey bitmemişti, tekrarlar dan sonra kese ve kalp atışları insanın sabrını zorlayacak türdendi. çok şükür bugün kalp atışlarını duyduk. ve ikizlere gebeyim. rabbim dualarımı kabul etti. çok çabaladım. hiç yılmadım. hiç yıkılmadım. inandım. doktorumda seni gebe bırakmadan seni bırakmayacağım demişti. doktorunuza güvenin. ve lütfen olumsuzlukta yıkılmayın. bir gün mutlaka olacağına inanın. Dualarım sizinle arkadaşlar. inşallah birgün sizde anne olacaksınız.
Merhaba. Doktorum izmir dr. Kaan Bozkurt. Umarım sizin içinde güzel günler gelir.Merhaha aynı yaş ve yaklaşık değerler içinde
bende zor günler geçiriyorum.
Dr kimdi acaba.
Merhaba. Doktorum izmir dr. Kaan Bozkurt. Umarım sizin içinde güzel günler gelir.
önce soğan kürü sonra incir kürü yapabilrisiniz.ya da direk incir kürüyle de başlayabilirsiniz.amh değeri düşük olanlara iyi geliyormuş.ama aslanpençesi kürü bitince deneyin.aynı anda yapmayın...Hangi kürü yapacağımı şaşırdım.
dhea içiyorum
melatonin
testere dişli aslan pençesi
hayıt tohumu çayı
arı sütü
bal çörekotu
Aslında soğan kürü ve incir kürüde yapmak istiyorum fakat hangisini
ne zaman yapacağımı bilmiyorum.
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınÖncelikle herkese merhabalar inşallah herkes bebeğine kavuşur
Ben 5 yıllık evliyim ilk yıllarda istemedik bebek daha sonra istedik olmadı bir çok doktora gittim sorun yok dedıler en son arkadasımın tavsiyesiyle gittiğim doktor bağzı testler istedi ve sonucunda menapoza girmek üzere olduğumu öğrendim yaşım 31 çok üzüldüm doktor tüp bebek önerdi ve 3 yumurta toplandı 2 si gelişti geçtiğimiz çarşamba günü transfer yapıldı bu cumartesi gebelik testi yaptırıcam bekliyorum bide pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız.isminiz elif mi dua edeceğim sizin için inşallah...Öncelikle herkese merhabalar inşallah herkes bebeğine kavuşur
Ben 5 yıllık evliyim ilk yıllarda istemedik bebek daha sonra istedik olmadı bir çok doktora gittim sorun yok dedıler en son arkadasımın tavsiyesiyle gittiğim doktor bağzı testler istedi ve sonucunda menapoza girmek üzere olduğumu öğrendim yaşım 31 çok üzüldüm doktor tüp bebek önerdi ve 3 yumurta toplandı 2 si gelişti geçtiğimiz çarşamba günü transfer yapıldı bu cumartesi gebelik testi yaptırıcam bekliyorum bide pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsininşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız.isminiz elif mi dua edeceğim sizin için inşallah...
hangi iki doktor arasında kaldınız.ilk defa mı başlayacaksınız tedaviyeMerhaba kızlar adetim yaklaştı tedavi başlayacak inşallah ama hala 2 dr arasında kaldımpffft korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?