Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Eşinin değerlerinde problem yoksa neden olmasın canım, benim de bir tanecik yumurtam tüp bebeğe gidemeden aşılama normal artık hangisi tuttuysa öyle tuttu
Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Eşimin değerlerinde problem yok çok sukur

hurma çok faydalı incir gibi günlük yemeni tavsiye ederim ama sadece yumurta gelişimi sırasında yemelisin sonrasında ters etki yapıyor mesela düşüğe sebep olan meyvelerden
OPUYA KADAR YİCEM NE YİYORSAM YOKSA ÇOK KİLO ALACAM O DA OLMAYACAK

Öyle düşünme kiloyu bu meyveler aldırmaz zaten yağlı yemeklerden filan uzak dur sağlıklı beslen, zaten bunlar tok da tutuyor
YAĞLI PEK YEMİYORUM BU ARALAR AYRI BİR DİKKAT EDİYORUM SEN HİÇ TEDAVİ OLMUŞMUYDUN KAÇ YUMURTA TOPLANDI OLDUYSAN

çörekotu da yiyebilirsiniz çok faydalı.hepsini belli oranlarda yersenız kilo olmaz.faydalı yiyecek bunlar...
NE YİCEĞİMİ ŞAŞIRDIM İNAN SABAHLARI AÇ KARNINA ARISÜTÜ POLEN BAL KAARIŞIMI YİYORUM OLMAZSA ÜSTÜNE ÇÖREK OTU ATAYIM BİR KAŞIKTA SONRASINDA KURU İNCİR CEVİZ BADEM KURU KAYISI YİYORUM EŞİMDE YABAN MERSİNİ ALMIŞ AKŞAMDA ONDAN YİYORUM TERS TEPMEZ İNŞALLAH

Merhaha aynı yaş ve yaklaşık değerler içinde
bende zor günler geçiriyorum.
Dr kimdi acaba.

Hangi kürü yapacağımı şaşırdım.
dhea içiyorum
melatonin
testere dişli aslan pençesi
hayıt tohumu çayı
arı sütü
bal çörekotu
Aslında soğan kürü ve incir kürüde yapmak istiyorum fakat hangisini
ne zaman yapacağımı bilmiyorum.

önce soğan kürü sonra incir kürü yapabilrisiniz.ya da direk incir kürüyle de başlayabilirsiniz.amh değeri düşük olanlara iyi geliyormuş.ama aslanpençesi kürü bitince deneyin.aynı anda yapmayın...

Öncelikle herkese merhabalar inşallah herkes bebeğine kavuşur
Ben 5 yıllık evliyim ilk yıllarda istemedik bebek daha sonra istedik olmadı bir çok doktora gittim sorun yok dedıler en son arkadasımın tavsiyesiyle gittiğim doktor bağzı testler istedi ve sonucunda menapoza girmek üzere olduğumu öğrendim yaşım 31 çok üzüldüm doktor tüp bebek önerdi ve 3 yumurta toplandı 2 si gelişti geçtiğimiz çarşamba günü transfer yapıldı bu cumartesi gebelik testi yaptırıcam bekliyorum bide pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın

inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız.isminiz elif mi dua edeceğim sizin için inşallah...

Rezerv azlığı nedeniyle doktorum dhea vermişti bugün adet oldum yarın muayeneye gideceğim bakalım faydası oldu mu ?

Merhaba kızlar adetim yaklaştı tedavi başlayacak inşallah ama hala 2 dr arasında kaldım pffft korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…