Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Olacaksın gör bak 1 2 güne üzülme kafaya taktikca daha da gecikiyor
İnşallah erken menopoz diye düşündükçe bunalmalar terlemeler yaşamaya başladım tiroidimde çok yardımcı oluyo düşmüyo inatla doktorumu aradım beni hatırlamadı hatırlattım ama pek emin değilim bi adet görsem hemen randevu alıcam mehmet erdemden ama şans işte olmayınca olmuyo :/

Bende düzenli regl oluyirum da noluyo kuzum gittim dr a yumurta yok hiç dedi

canım mehmet erdeme kendini sürekli tanıtmalısın :) o kadar yoğun ki :))) inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Merhaba arkadaşlar bende bir yil once bu forumdaydim amh im 0.02 olup dr.umun umidi kesmesine bir bebek ölümü yasamama rağmen suanda çok şükür Allah a tup bebek yolu ve en o ce Allah in izniyle kucagimda kizim:) bizde cok sıkıntılar cektik ama umudumuzu hic kaybetmedik bol dua edin(Meryem suresi) Allah hepinizin yardimcisi olsun

Canim Merhaba hayırlısı saglikla büyüt bebeğini jnsallah canım. Bülent tıraş bende tedaviye başlamadi bile. Tüp bebekle olmaz çok zor dedi sağlıklı yumutta olmaz
1 kere denedim başka yerde olmadı. Sen nerde tedavi gördün canım ve nasıl bi tedavi uygulandı

canım dr değiltir tamam mı? morelini bozma. bazen dr lar başarılı odaklı oluyor bizim biraz zor oluyor biliyorsun. sakın morelini bozma tamam mı?

ne güzel maşallah bizlere umut oluyorsun.kaçıncı denemenizdi kısaca bahsederseniz sevinirim...

Merhaba ben bahceci fulyanin hastasyim bendede rezerv cok az ve nisan ayindaki reglimde gittim hoc uumurta gorulmedi buna ragmen dok.um tedaviye basladi ve 2 yumurtam oldu ikiside dollendi ve A kalite embriyolar oldu sonuc negayif ama sonucta oldu labaratuari iyi merkezlŕ secin canim bizim zaten yumurta az ins.sana umut olsun diye yazdim..hayirli jaberlr hepimizden ins.

NE güzel çok sevindim canım. Acıbadem sayfasını kapadim zaten bakalım ne kadar daha nerde denerim bilmiyorum bahçeci de guvenc beu in adını çok duydum

Canim aret kamar a gidiyorum şimdi klomen le deniyoruz iğneler iyi gelmiyor senin gibi olanlara dedi ama çok umudum yok
umutsuz olmak kula yakışmaz. rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde bu konuda yazan biri klomenle tedavinin iyi geldiğini söylmişti. ya bak tek yumurta aşılama ile gebe kalan oldu bu topikte ne diye umutsuz tek yumurta kendiliğinden hamile kalan oldu tam vazgeçmişken. sen duanı da umudunu da kaybetme tamam mı? dr morelini bozuyorsa değiştir, morel çok çok çok önemli

NE güzel çok sevindim canım. Acıbadem sayfasını kapadim zaten bakalım ne kadar daha nerde denerim bilmiyorum bahçeci de guvenc beu in adını çok duydum
bir de yüksek doz kimimize üyi gelmiyor ama mesela bana da ilk tedavimde düşük doz iyi gelmedi. o belli olmuyor...

Herkes bir dr öneriyor çevremde duyan arıyor her dr a gidemem kime gitmem lazım bilmiyorum e dr vesile bi yerden sonra da biliyorum ama inan yoruldum be canjm

S.a arkadaşlar bende 2 gün önce regl oldum. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktım 3 aydır ilaç kullanıyorum ama hiç yumurtaların sayısına etki etmemiş ilaçsız 4 yumurtam oluyordu bu ay 1 tane folikül gördü doktor ve tedaviye baslamadi. Bu sefer incir çivan perçemi Hayıt otu bunları kullan dedi.ilac olarak da sadece dhea kullanacam.

Canim ne yaptın tedaviye baslamadin mi
Canim bulent tıraş a gittim boşa uğraşma dedi yumurtan olsa da kalitesiz olur dedi. Paran yazık desi. Aret kamar ile klomen le başladık 1 yumurta gordu bakaljm büyüyecek mi büyürse toplayacak 1 yumurtayı ama pek de umudum yok :)

Hımmm benimde bu ay 1 yumurta var kadın doğum doktoru isterseniz tedaviye başlayalım dedi ama tüp bebek düşünürseniz oraya gidin ben vaktinizi almaya yim dedi. Tüp bebek için gittik doktor baslamadi tedaviyi. Hayirlisi olsun gelecek ay inşallah. .

Herkes bir dr öneriyor çevremde duyan arıyor her dr a gidemem kime gitmem lazım bilmiyorum e dr vesile bi yerden sonra da biliyorum ama inan yoruldum be canjm
okadar iyi anlıyorum ki seni. sen dr a karşı ne hissediyorsan o çok önemli inan bana. ilk dr umdan tiksinmiştim resmen haklıymışım.... dr elbette vesile.... google dan arat bak fshı nasıl yendim bi blok çıkıyor karşına yüksek fah folikül yok kendiliğinden 2 gebelik ve doğum... okuyunca sen de şaşıracaksın....

Zateb j yazılar o mucizeler de olmasa hiç umut kalmayacak ama allah o kadar büyük ki yoktan varediyorki pes etmek olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…