- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
cnm biz de hayırlısıyla o güzel haberi alacağız inşallah...Kızlar içim bir tuhaf bu gece moral diplerde yine,biz aynı binanın 3 komşu kızı aynı doktordayız tesadüfle ,birbirimizden habersiz...çok şükür birinin 2 yaşında evladı oldu,diğeri pozitifi aldı ,çok sevindim şuanda yan dairede ne kadar mutludurlar arkadaşımın adına çok sevindim tabiki,bi ben kaldım yaaa...bu doktor banada uğurlu gelsin neolur yaaa...
canım ıyı bayramlar bir yumoşun inş dolu çıkar dölenir çiftlersin emriyoları..Iyi bayramlar kızlar...
canım nasılsın uzun zamandan beri yoktun oldunmu tekrar transfer canım..Merhaba ben bahceci fulyanin hastasyim bendede rezerv cok az ve nisan ayindaki reglimde gittim hoc uumurta gorulmedi buna ragmen dok.um tedaviye basladi ve 2 yumurtam oldu ikiside dollendi ve A kalite embriyolar oldu sonuc negayif ama sonucta oldu labaratuari iyi merkezlŕ secin canim bizim zaten yumurta az ins.sana umut olsun diye yazdim..hayirli jaberlr hepimizden ins.
inşallah canım,bakalım bugün kontrolüm var yine.canım ıyı bayramlar bir yumoşun inş dolu çıkar dölenir çiftlersin emriyoları..
selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...
selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...
Aminnn...çok teşekkürler canım,Çok güzel bir haber bu :) Allah tamamına erdirsin, dualarımdasın
Ayy cok sevindim cnm. Insallah Allahim ne olur olsun. Bak goreceksin bu yumurtan cok iyi olacak. Cunku dogalindan hormonsuz. Haber ver bana tmm mi[/Q
canım ya ne güzel içten bir dua,çok teşekkürler,haber veririm tabi
inşallah yumurtan güzel kaliteli olur, güzel döllenir ve tutunur inşallah...çok sağolun kızlar,tahlil sonuçlarımda çıktı e2:252 progesteron : 0.61 lh : 9.47 ,e2 düşükmüş biraz sanırım ama bakalım kısmetimde ne var
e2 gayet güzel cnım tek yumuta için yeterli progeteronunda güzel 0 rakamlarda çıkması gerek normal çıkmış seninnde..inş Rabim kan can versin sağlıklı bebiş olsun sana..canım birde normal silikus ilaçsız büyüdüğü için fiyat daha düşük oluyor doktoruna hatırlat telefonda fiat düşürsünler..bizden normal silikus diye 2200 tl ödemiştik..çok sağolun kızlar,tahlil sonuçlarımda çıktı e2:252 progesteron : 0.61 lh : 9.47 ,e2 düşükmüş biraz sanırım ama bakalım kısmetimde ne var
çok sağol bilgiler ve güzel dilekler için,evet sağolsun doktorum bana söyledi fiyatı daha uygun naturelin diye 2.260 tl.senn normal siklusta nasıl olmuştu gelişmelere2 gayet güzel cnım tek yumuta için yeterli progeteronunda güzel 0 rakamlarda çıkması gerek normal çıkmış seninnde..inş Rabim kan can versin sağlıklı bebiş olsun sana..canım birde normal silikus ilaçsız büyüdüğü için fiyat daha düşük oluyor doktoruna hatırlat telefonda fiat düşürsünler..bizden normal silikus diye 2200 tl ödemiştik..
canım ben klomen kullanmıştım fazla büyüme olmamıştı 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı bakalm nolur nolmaz diye 20mm benim yumutamda benim dolenme olmamıştı canım ya ins seninki kaliteli dölenip dondurulur..çok sağol bilgiler ve güzel dilekler için,evet sağolsun doktorum bana söyledi fiyatı daha uygun naturelin diye 2.260 tl.senn normal siklusta nasıl olmuştu gelişmeler
canım ben klomen kullanmıştım fazla büyüme olmamıştı 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı bakalm nolur nolmaz diye 20mm benim yumutamda benim dolenme olmamıştı canım ya ins seninki kaliteli dölenip dondurulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?