Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm biz de hayırlısıyla o güzel haberi alacağız inşallah...

canım nasılsın uzun zamandan beri yoktun oldunmu tekrar transfer canım..

selamlar,bugün kontrol vardı 20 mm.olmuş doğal yumurtam;-)ovitrele bu gece vurup çarşamba sabah 9 da opu var,dua edermisiniz benim için bu sefer embriyo olsun bana...

Ayy cok sevindim cnm. Insallah Allahim ne olur olsun. Bak goreceksin bu yumurtan cok iyi olacak. Cunku dogalindan hormonsuz. Haber ver bana tmm mi

çok sağolun kızlar,tahlil sonuçlarımda çıktı e2:252 progesteron : 0.61 lh : 9.47 ,e2 düşükmüş biraz sanırım ama bakalım kısmetimde ne var

çok sağolun kızlar,tahlil sonuçlarımda çıktı e2:252 progesteron : 0.61 lh : 9.47 ,e2 düşükmüş biraz sanırım ama bakalım kısmetimde ne var
e2 gayet güzel cnım tek yumuta için yeterli progeteronunda güzel 0 rakamlarda çıkması gerek normal çıkmış seninnde..inş Rabim kan can versin sağlıklı bebiş olsun sana..canım birde normal silikus ilaçsız büyüdüğü için fiyat daha düşük oluyor doktoruna hatırlat telefonda fiat düşürsünler..bizden normal silikus diye 2200 tl ödemiştik..

çok sağol bilgiler ve güzel dilekler için,evet sağolsun doktorum bana söyledi fiyatı daha uygun naturelin diye 2.260 tl.senn normal siklusta nasıl olmuştu gelişmeler

çok sağol bilgiler ve güzel dilekler için,evet sağolsun doktorum bana söyledi fiyatı daha uygun naturelin diye 2.260 tl.senn normal siklusta nasıl olmuştu gelişmeler
canım ben klomen kullanmıştım fazla büyüme olmamıştı 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı bakalm nolur nolmaz diye 20mm benim yumutamda benim dolenme olmamıştı canım ya ins seninki kaliteli dölenip dondurulur..

canımm nasılsın, görüşemedik uzun zamandır.. ne yapıyorsun devammı havuz sistemine.. transferin nezaman olacak karar verildimi.. çok öpüyorum cnm kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…