Yine boş çıktı folikül
Gecmis olsun cnm.Inan cok uzuldum. Ya bunu doktorlar nasil anlamiyor anlamiyorum. Cnm Allah sabir versin guc versin tekrar denemek icin. Uzme kendini. Sen elinden geleni yapiyorsun. Takdir Rabbimiizn. Tevekkul etcez napalim..Yine boş çıktı folikül
canımm nasılsın, görüşemedik uzun zamandır.. ne yapıyorsun devammı havuz sistemine.. transferin nezaman olacak karar verildimi.. çok öpüyorum cnm kendine iyi bak.
sağol canım ya,2 ay evvelkindede boş çıkmıştı,sordum doktora iyice nasıl belli olmaz diye ama e2 ve diğer tahlillerde normal çıktı daha dün,folikülün içini toplayıp mikroskop altında bakmadan bilemiyoruz dedi,anlaşılmıyormuş yani.o da üzgün çok ne diceğini bilemiyo,belki trnasfer olurum tek embriyomu bilemiyorum kiGecmis olsun cnm.Inan cok uzuldum. Ya bunu doktorlar nasil anlamiyor anlamiyorum. Cnm Allah sabir versin guc versin tekrar denemek icin. Uzme kendini. Sen elinden geleni yapiyorsun. Takdir Rabbimiizn. Tevekkul etcez napalim..
teşekkürler,bir sebebi yokmuş, bu 2.boş çıkması bende,Geçmiş olsun canımbunda da bir hayır vardır. Yumurta da güzel büyümüştü halbuki Neden oluyormuş peki bu boş çıkması özel bir sebebi var mı
geçmiş olsun cnm.benim de en sonuncu boş çıkmıştı.sabredeceğiz, bu bizim imtihanımız...Yine boş çıktı folikül
canımcığım çook üzüldüm ama benimde aynı olmuştu hormon değerler bile aynıydı ve sonu hüsran..şimdi üzgünsün cnım kafan karışık biraz daha kendine zman ver inş ikimizde 2. emriyoyuda dondurcaz Allahın izniyle..benimde son opuyu taksit yapmıştın bu ay bitiyor her ay yumurta takibi yaptırı yorum burdaki doktoruma..tekrar vitamin haplarıma başladım.sende dene elevit,benexol b12 vitamin,balık ya.,Qenzim10..birde her sabah aç karınla zeytın ya yapıyorum oda yumurta kalitesini çok etkiliyor..tarifi veriiyim sabah 2inciri zeytın yağında bir gün beklet sabah aç karınla ye..bununla hamiş kalanda çook..Yine boş çıktı folikül
Evt cnm ben gittim. Cok seker bi doktor ancak suan ozele gecti. Bagdat caddesinde. Nasil suan ki durumu bilmiyorum. Daha once Umuttaydi ve onu duydugum icin gitmistim. Cok severim kendisini biz zor hastalariz. O da zoru sever..Canlarim Merhaba Nasılsıniz? Aranızda ulun Uluğ a gide var mı hic
Evet canım asistanı ile konuştum rapor geçiyormus 3000 tl imiş tedavisiEvt cnm ben gittim. Cok seker bi doktor ancak suan ozele gecti. Bagdat caddesinde. Nasil suan ki durumu bilmiyorum. Daha once Umuttaydi ve onu duydugum icin gitmistim. Cok severim kendisini biz zor hastalariz. O da zoru sever..
Evet canım asistanı ile konuştum rapor geçiyormus 3000 tl imiş tedavisi
Kuzum fiyati 3000 işte hersey içinde. Çok uygun ondan şaşırdımcnm uyuyosa sana kesinlikle git derim ben. Fiyatida uygun hic bekleme. Dedigim gibi ben gittim cok memnun kaldim. Tavsiye ederim.
O yeni yer acti cnm zannedersem musteri toplamak ama doktoriyi bence haberin olsun. Ben de regli olamiyorum bikacgundur agri var tik yokKuzum fiyati 3000 işte hersey içinde. Çok uygun ondan şaşırdım
hikayenizi bir solukta okudum.hamile kalmanıza çok sevinmiştim devam edememiş ama yine kalırsınız inşallah.incirin,hayıtın ben de çok faydasını gördüm ama benim yumurta boş çıktı.şimdi zeytinyağı incire başladım.kaiteyi daha çok artırıyormuş.inşallah faydası olur....Merhaba arkadaşlar daha sayfayı takip edip bikaç kez yorum yapmıştım.Bende 3 yıldır tedavi görüyorum 1,5 yıl bir tıp merkezinde yumurtlama takibim yapıldı fakat eşimin degerleri normalin biraz altında oldugu icin hep ona yönlenildi daha sonra drum bende yumurtlamada azalma oldugunu söyledi ve tüp bebek merkezine yönlendirdi fakat ben arkadaşımın tavsiyesiyle Dokuz eylül üniversitesinde Dr Recep Emre Okyaya başladım 1,5 yıldırda ona gidiyorum ilk 6 ay 1 yumurtadan fazla yumurtam olmadı ilk tüp denememde iğnelere ragmen 1 yumurta gelişti sadece daha sonra incir kürüne ve hayıt suyuna başladım aralık ayında 3 yumurtam gelişti ve ilaçsız tüp bebek yapıldı ama malesef tutmadı ama ben incir kürüne ve hayıta devam ettim incir kilo aldırdığı icinde diyete başladım yani düzenli beslenmeye daha önce hiç kahvaltı yapmazdım dikkat etmezdim.Mayıs başında drma gittim 4 yumurta var başlıyoruz dedi bende biönceki ay fsh ımın yüksek çıktıgını hatırlattım onlara bakalım öyle başlayalım dedi bu sefer fsh düşmüştü fakat östrojenim çok yüksekti drum o yüzden son hakkın riske atmayalım önümüzdeki ay başlayalım dedi.Daha sonra incirden dolayı östrojenin yükseldiğini düşünüp inciri bırakıp hayıta devam ettim.7 Haziran akşamı evde otururken aklıma geldi ve gidip test aldım ama bisüre yapamadım çünkü hep geçikmem olurdu 40 günden önce pek gelmezdi daha 32ci gündü sonra hadi yapayım alıştık artık negatiflere dedim ve yaptım sonuç pozitifti inanamadım gittim 2 test daha aldım ilk aldığım 5 tllık testti eczde yine aynı testten vardı bitane ondan bitane predictor aldım 5 tllikte yine cıktı ama predictorde negatifti eşim gece isten geldi gece 1 de tıp merkezine gittim kan tahlili yaptırdım sonuç 232 di hamileydim sonra değer hergeçengün arttı 6 haftada kalp atışını gördük 9 haftada kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi ve kürtaj dendi kendi dr görüstüm 5 gün bekleyelim geç döllenme olabilir dedi ama malesef duyulmadı ve 13 temmuzda kürtaj oldum hayırlısı dedim vardır ondada bi hikmet enazından dogal yolla hamile kalabildiğimi öğrendim üzülmedimmi çok üzüldüm ama yapçak bişey yoktu.Dr um iyiki onu seçmişim her anımda yanımdaydı beni hiçbir zaman beni para olarak görmedi hep insan olarak gördü benden çok sevindi benden çok üzüldü.Dicegim o ki elbette özellerdede iyi dr vardı ama çoğu insanı para olarak görüyor İzmirde olan arkadaşlara tavsiyem ben Dokuz Eylül hastanesini hiç sevemedim o yüzdende geç kaldım gitmekte ama iyiki gitmişim Recep Emre Okyayla tanışmışım bikere gidin derim özelden bi farkı yok hastaneden ayrı bi merkez sadece tahlillerde hastaneyle muhattah oluyorsun yaşınız ve durumunuz uyuyorsa devletten yararlanıyorsunuz diger türlüde biçok yere göre daha uygun ilgi alakaysa dr da ekibide gayet ilgili.ben arkadaşımın tavsiyesıyle gittim ablamında 7 yıl olmadı şifada bir aşılama denedi tutmadı daha sonra oda deü geldi ve ilk aşımlamada tuttu.Özellerde kendinizide paranızıda harcattırmayın.Durumunuza göre bitkisel şeylere inanın fsh ımı 72 lerden düşürdüm inciride hayıtıda dr a danışarak kullandım.bana dedıği kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap yalnız çok şeyi aynı anda kullanma ve fabrikasyon olmasın kullandıkların.Başınızı ağrıttım icin özür dilerim ama kendim gibi birine faydam olursa ne mutlu bana.Allah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ensucum sen naptin? Nasilsin? Tekrar baslicakmisin tedaviye? Ben artik olmazsa kocami ikna edip donor dusunucem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?