Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende de erken rezerv azlığı var. fsh ım 13 ile 17 arasında değişti 3 sene önce sonrasında bir daha fsh ölçtürmedim amh ye hiç bakılmadı. ama en fazla 5 yumurta görünüyor.

1. tedavim. çok yüksek ilaç kullandırdılar. 5 yumurta oluştu. 2 tane 2. gün 2 ve 3. kalite embriyo transferi oldu. sonuç NEGATİF

2. tedavim başka bir merkezde çok daha az ilaç kullandım. 5 yumurta oluştu. 4 tanesi döllendi. 3. gün 1. ve 2. kalite 2 embriyo transferi yapıldı. sonuç POZİTİf (3 yaşında)

3. tedavim. çok çok az ilaç kullanıldı. sadece gonalf kullandım. 2 yumurta büyüdü. 1 tanesi döllendi. 3. gün 2. kalite 1 embriyo transfer edildi. NEGATİf

4. tedavimden önce 4 ay DHEA kullandım. 2. tedavimdeki ilaç protokolu uygulandı. 5 yumurta büyüdü. 5 tane toplandı. 5 tanesi de döllendi. 5ide 3. gün grade 1 idi. 5. güne bekletildi. 5ide blast oldu. 2 tanesi transfer edildi. herşey mükemmel üzeriydi. endumetrium 13,8 idi. yaş 27 ama sonuç NEGATİF.

4. tedavim doktorumun bile çok şaşırdığı bir şekilde bitti ne yazikki. doktorum bunu erken yaşlanmaya bağladı çünkü başkaca bir neden bulamadı. Tıp fakültesinde öncelikle karyotip analizi yaptırmamı istedi. genetik bozukluğu olabilir dedi. eğer ki sonucu normal çıkarsa yine tedaviden 3 ay öncesinde dhea kullanmamı ve tedaviden 1 ay öncesinde vajinaya ultrason eşliğinde çizikler atacağını söylediği, tutunmayı kolaylaştırmak için. Allahtan hayırlısı 2. evlat için uğraşıyorum ama sanırım 5. tedavi son tedavim olacak çünkü artık çokça yoruldum. Rabbim her birinizin yüzünü güldürsün.

KELEBEK0908 nasıl boş çıkar hormon değerlerin güzel çıkıp yumurtaların boş çıkamaz bence erken yumurtlamışsın yumurtlamayı engelleyici cetrotide adında ilaç kullanmadın mı?

Canim bence amh baktirmamakla iyi etmissin çünkü psikolojiyi olumsuz yönde çok etkiliyo. Ben amh ne olduğunu bilseydim baktirmazdim. Rezervinin az olduğunu bil yeter bence. Ayrıca sonucunu diğer topikte takip ediyordum çok üzüldüm. Herşeyde vardır bir hayır Rabbim yüzümüzü güldürsün Allah kızına sağlık versin..

KELEBEK0908 nasıl boş çıkar hormon değerlerin güzel çıkıp yumurtaların boş çıkamaz bence erken yumurtlamışsın yumurtlamayı engelleyici cetrotide adında ilaç kullanmadın mı?

cetrotide kullandım tabi opudan 2 gün evvel,valla e2 255 di tek yumurta için dr.iyi dedi.opudan hemen evvel usg de baktı folikül aynen duruyodu,boş çıktı bu durumda

Bende tiroid için yine kan verdim yüksek olmakla birlikte epey düşmüş ama fsh 40larda daha önce 50 idi postmenopoz diyor tablo sanırım bana son göründü yaş 38 tablo ortada :/

Bende tiroid için yine kan verdim yüksek olmakla birlikte epey düşmüş ama fsh 40larda daha önce 50 idi postmenopoz diyor tablo sanırım bana son göründü yaş 38 tablo ortada :/
öyle düşünmeyin.40 yaşında 12 tedaviden sonra hamile kalan var.ümitsizliğe kapılmayın.henüz vaktiniz var.fsh ilaçlarla düşer.aslanpençesi de düşürüyor.tiroid için de dereotu kürünü öneririrm.saraçoğlu tavsiye ediyor.Rabbim yardımcımız olsun.

Doktorlar bu tabloyla kabul etmiyor bakalım önüme geleni içicem dedilerki menopoza dur diyecek ya da azaltacak bir ilaç yok fsh düşer ama kalitesiz yumurtalar olur oda boşa para kaybı bakalım ben bi düşürmeyi deneyeyim de gerçi adette olamadım yine çok ümidim yok ama yinede içiyorum ilaç bitki vs :/

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben kendi doktorumu(konya-novafertil ali sami gürbüz) ya da izmir irenbe kaan bozkurtu öneririm.kaan bey fsh bile bakmıyor.önce vitaminlerle vs. tedavi ediyor.sonra tüp bebeğe başlıyor.yumurta olduğu sürece tedavi şansımız var.pes etmeyin derim.soracağınız birşey olursa yardımcı olurum...

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?herhangi fikri olan yada bilgisi oılan varsa lütfen.. doktor ulun ulup hakkında bilgisi olan varmı?tedavi gören yada daha önce tedavi görmüş olan varmı nasıl bi doktor iyi yada kötü izlenimleriniz nelrert

Yazinizi yillar sonra okudum.suanki durumuz nedir acaba..cok merak ettim.rabbim size bu muccuzeyi yasatmistir umarim

tüp bebekde kadında yaş önemi diyorlar süreklidoktorlar...maesef kadın yaşı degil yumurta yaşı cok önemliymiş.
bende cok etkilendim yazınızdan ...amam bebginizinn gitmesinede cok üzüldüm... inş rabbimmmm en kısa sürede yeni müjdeyle mutlu eder siziiii

Selam kızlar ,özdere de bayanların kalabileceği denize yakın uygun,otel,pansiyon varmı?özedereye gitmiş olan bilgisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum...

Ben Ulun Beye gidiyorum. Bugune kadar 11 tedavi denedim, ve icinde en guler yuzlu, gercekten Sizin icin uzulen ya da sevinen tek doktor diyebilirim. Bugun 12 inci tedavime basliyorum, bakalim neler olacak.

Evet canim. Bu topikte genelde yumurtalik rezervinde azalma olanlar olur, ben onlardanim. Hayirlisiyla tedavime basladim. Bakalim sonuc ne olacak.
inşallah bu sefer tedaviniz olumlu sonuçlanır dua edeceğim sizin için.ben de adet olunca tedavi düşünüyorum inşallah.dualarınızı bekliyorum...

ben şuan 31 yaşındayım 3 yıl önce fsh 72 lere çıktı ve bütün menepoz şikayetlerini yaşadım drum bu fshla tüp yapmazlar gösterme sonucu dedi bende tüp bebek merkezine göstermedim..Hayıt ve inciri düzenli bir şekilde kullandım fsh 25 lere düşürdüm fsh problemi ve yumurtlamada problemleri olanlar muhakkak kullanın derim ben çok faydasını gördüm ve herzaman inanın.Başka yerlerde tedaviyle bile olmaz diyen dr lar oldu ama ben dr uma hep inandım ve Haziran ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim olmuyacak diye bişey yoktur isteyin hep dua edin ve inanın.Allah ben ve benim gibi isteyen herkese verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…