Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Nabersin cnm?Neler yapiyosun?topik sessizlerde.Kimse gelip gitmiyolar da gelenler de benim gibi bakip cikiyor. Sen naptin? Ulun Beyle basladinmi?

Haberlerini beklyorum cnm
Başladım canimm vitamin kullanıyorum bazı takviyeler 25 i gibi regl olacam gidecem aksilik olmazsa baslicaz evet kimse birseyler yazmıyor herkesler kayıp desene

Başladım canimm vitamin kullanıyorum bazı takviyeler 25 i gibi regl olacam gidecem aksilik olmazsa baslicaz evet kimse birseyler yazmıyor herkesler kayıp desene

Ben de bi dahaki ay baslicam. Ben de vitamin kullaniyorum. Omega yla Q10.Dhea verdimi sana Ulun Bey?
Ben de cok setrese girdim Alahim yardimcimiz olsun. Bi de benim gelip gitmek zor oluyor bakalim artik hayirlisi.
Biraz dinlendinmi sen?tatil yapabildinmi? Ben insanlarin tatil fotolarina bakip ic geciriyorum

Bende omega qenzim 10 biesteron b12 d3 ve e vitamini elevit folbiol corsapin ☺ kullanıyorum. Tatil bayramda 1 hafta memlekete gittim köye..o güzeldi tavukların ineklerin arasına daldım ☺ 3 günde gökceada o kadar. Korkuyorum bende.yumurya olacak mı kaliteli mi nasjl öf off

Merhaba arkadaşlar gene ben :) son başarısız tüp bebek deneyiminden sonra gene burdayım her seferinde bu son deyip gene kendimi bu işlerin içinde buluyorum :) şimdi arkadaşlar sizin bu yazdığınız ilaçları dr unuz mu verdi yoksa kendiniz mi kullanıyorsunuz benim dr um sadece biesteron verdi ben de araştıra arastira kendi kendime bi tedavi uygulamaya çalışıyorum bi baktim ki benim kendi kendime uyguladığım şeyleri sizler de kullanıyorsunuz şaşırdım valla iyi yoldayim galiba ne dersiniz :) kullandığım ilaçları da yazayım bari co enzim q 10, selenyum, biesteron, omega 3, e vit, b vit, c vit şimdilik bu kadar yediğimiz içtiğimiz şifa olsun inşallah :)

Canim dr verdj ama dr dan önce bende senin gibi araştırıp başlamıştım çoğuna :)) iyi yoldasin yani devam et...

Çok sağol canım cevabın için malum bende bi de hasimato var bi de onunla savaşıyorum :) bu arada d vitamini alıyorum demissin ya onu nasıl alıyorsun ampul şeklinde mi yoksa damla olarak mi ben dün bi ampul içtim 15 gün sonra bi daha icicem umarım yalnış yapmiyorumdur, ben bu ilaçları hep işlemler başlayınca bırakmıştım yan etki yapmasın diye bu sefer birakmiycam.

D vıtamini bana da ampul verdi doktorum. 3 ampul 15 gub aralıklarla. Doğru canjm ☺☺ iğneler başladığında ilaçlara devam edilmiyor sanırım ağır gelebilir belki.onu sormak lazım. Birde b12 vitamini al benexol çok iyiymis

Canim ben biosteron disindaki tum takviyeleri kendim forumlardan internetten cevreden derleyip kullandim. Sadece biosteronu doktor verdi onu da fsh icin. İncir kurunu hastanede bir hoca oneriyordu. En zor hastalardan biriydim hastanede asilamam tutunca hemsireler neler yapyigimi yazdilar tanidiklarina vermek icin. Hatta bi kadin dogumcu ile ben hemsirelere tarif ettikten sonra eczanede karsilastik kadin bir yakinina benim dedikleimi aliyordu konustuk hatta hemsireyle o yakini gidip anlatmis o da hemen eczaneden almaya gelmis. Burdaki herkesten Allab razi olsun bu forum bana cok destek oldu

Canim benim grubumuzun güzel ikiz annesi ☺

Hepinize ayrı ayri teşekkürler allah razı olsun gerçekten harikasiniz :) ikiz benim de hayalim allah anali babalı büyütsün canım benim allah bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü guldursun inşallah :) incir kurunu ben de yaptım o ay 4 yumurtam oldu ben de çok memnun kaldım incir kurunden ama sanki vücudumda bisey bende toksik etki yapiyor ve tutunmayi engelliyor artık ne yiyip icecegimi şaşırdım öyle ki peynirimi bile evde yapıyorum artık bi ara york testi yaptirayim diye düşündüm ama bayaa pahalı geldi bi de guvenir olduğuna emin olamadım ben de herşeyi kestim artık haplarla besleniyorum resmen hasimato olduğum için gluten tukettmemeye çalışıyorum şeker zaten yok mayali seyleri de kestim salça kurutulmus meyve de yok e tavuk ta yiyemiyoz allahım şaşırdım valla haa bi de gece yatmadan sarmisakli yoğurt yiyorum yakında da kafayı yiyip kurtulucam :)

Dogru yoldasin o saydiklarini zaten hic yeme. Asitli herseyden uzak dur. Maden suyu dahil. Hem sen hem esin uzak durmali asitli seylerden. Sen herseyi en hassas noktasina kadar dusunurken o da dusunmeli kendi sagligina dikkat etmeli sonra etmesede olur. Tutunma icin de ananasi oneriyorlar ben tedavi baslamadan ananas ve ananas suyunu hergun tuketiyordum. Sonucta ilac degil hemen transferden sonra yeyince etki etsin. Bi faydasi varsa erkenden yeyim diye dusundum.

Bir de bebek olayi gercekten Allahin bir mucizesi o istemesse neler neler bahane oluyor. Ben ilk erken menopoz dedikleri gunden beri agliyorum bazen seviniyorum bazen uzuluyorum diye goz yasim hic dinmedi ama Rabbim onlari bana bagisladi. Cok sukur iyiler. Duanin gucune de inan. Hz zekeriyanin duasi diye bir duayi bulmustum yine internetten yazip cuzdanima koydum firsatim oldukca okudum okuyorum. Bir baska grupta kizlar 70000 adet "lem yelid velem yuled" okuyorlar. Ben ailemle bu sureci cok paylasamadim ama duanin ve birlikte edilen duanin gucu de cok buyuk. Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin.

Sevdiğim tüm şeyleri bıraktım malum tüm sevdikleri kötü seylerdi:)) çok düşünme boşver oluruna bırak diyorum ama işte ister istemez tün hayatımiz bebeğe endeksli oldu canimm inşallah güzel haberler alalım birbirimizden ☺

Her gün takip ediyorum burayi iyi ki varsınız valla ne diyelim allah yazdiysa olacak tabii ama yaş oldu 35 ben oldum asosyal :) bir kişi daha soracak diye kafamı pencereden uztmak istemiyorum önceleri sulaleden hamile haberleri gelinceçok kötü oluyordum allah affetsin şimdi diyorum ki senin olmuyor diye onlarin suçu ne allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Yeğenim var 1.5 yaşında erkek kardeşimin kızı. Ablamın 3 tüp bebek benim 1 olmuyor olmuyor :) ada jle her animiz. O kadar ilgileniyoruz ki anne baba dan daha yakın halalar ☺☺olacak birgün inanıyorum canimm sıkma kendini. Sen nerdesin ist mu

Allah bağışlasın ne tatlıdır şimdi o keşke benim de bi yeğenim olsa ınan başkasının bebeğini seevemiyorum ne derler nasıl düşünürler diye belki de ben çok derin düşünüyorum kim bilir :) allah her ikinizin de yardimcisi olsun inşallah ben izmirdeyim bir iptalle birlikte 4 kere denedik tüp bebek bu arada dis gebelik geçirdim bi tupum alındı diğerinde de hidrosalpenks çıktı o da alındı şimdi adetimi bekliyorum tekrar dr a gitmek için bu arada bikac ay daha gitmeyip ilaçları 3 aya mi tamamlasam acaba diye de düşünmüyor değilim bakalım neler olacak valla iyice atraksiyonlu filme döndü hayatım tek fark sinemada popkorn eşliğinde izliyorum filmleri kendi hayatımı da antioksidanlarla :)

Eşim ve bende oyleyiz ne duşa arastiriyoruz yapalım diye. Facebook ta kapalı gruplar var onlara bakıyorum birsey öğrenebilir miyim diye. Kontrole git duruma göre dr un karar versin canjm bence ne zaman başlayacağına ben başlamak için gittim geçen ay dr um vitaminler devam dedi. O en güzel kararı verir zaten. Bende oyleyim bebek görünce insanlar bana bakıyor mu acıyor lar mi bana diye düşünüyorum malesef herkes çok istediğimi biliyor çünkü

Antidepresanlarla izlemedigin surece sorun yok :) ben de ayni yollardan gectim. Simdi kucagima alamadim ya inan ayni duygularim devam ediyor aman bisey olacak korkusundan dogru durust sevinemiyorum bile. Ama biliyorum hersey Rabbimin takdirinde yoksa hic bisey teselli etmiyor

Doğru dedin valla :) allah evlatlarını sana bağışlasın bizi en iyi anlayanlardan birisin belki de :) burda olup destek verdiğin için de ayrıca teşekkürler allah razı olsun :)

bana da doktor sadece biesteron ve melatonin verdi.diğerlerini kendim kullanıyorum.aynı ilaçlar.inşallah faydasını görebiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…