Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ne güzel bizlere ümit oluyorsunuz.Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip eylesin.inciri ve hayıtı nasıl kullandınız acaba.ben zeytinyağında incir kullanıyorum bu ay.hayıtı da poşet çay olarak içiyorum.

ulun bey transfer ve toplamyı jinemedde yapıyormuş duyan bilen varmı yada giden tedavi olan .labratuvarı nasıl acaba hiç duyulmamış bi yer sanırım kimse bilmiyor çünkü sizce nasıldır kızlar

Hayiti agnucoston diye bir hap formunda,gunde bir hap,alabilirsin.Yarari oluyor mu bilmiyorum ama ben iki aydir aliyorum.

ben de almıştım ama çok fazla yan etki yaptı.bıraktım o yüzden çayını içiyorum
Hazır çayından ziyade aktardan tohumunu alıp 1 su brdk kaynamış suya 1 t.kaşığı hayıt koyup 5-10 dk bekletip günde 2 defa yapıp içerseniz daha etkili.incirde 10adet incir kaynayan 2,5 bardak suya atıp 15 dak kaynatın gün içerisinde için yada bi defada 1-2 de incirden yiyin ben çok faydasını gördüm

inşallah sağlıkla huzurla büyürsünüz bebeğinizi
hangi merkezde tedavi oldunuz yazabilir misiniz

çok saolun cevabınız için

Kızlar herkese merhaba..8 ay önce tüp bebek tedavisine başladığımızda amh 1.89 idi 11 yumurta toplandı 2 olgun bir sağlıklı embriyo transferim oldu tutmadı.2.deneme 2 ay sonra 3 yumurta toplandı döllenme olmadı 1 olgun yumurta çıktı..Doktor doktor gezmeye başladım..Amh tekrar ölçüldü 0.80 -aynı labda 5 gün sonra 0.40 aynı hafta devlette 1.15 ..Bukadar değişken olması tuhaf..Yanlış ölçülüyor olabilir.İstanbulda Biruni labaratuarında yaptırdım iki düşük olan değerler orada çıktı..Sonuçlar gerçekteb çok saçma..
Sizlere tavsiyem birkaç yerde ölçtürün biryere güvenmeyin.
8 ay önceki ölçümde özel bir labdaydı.Ama doktor diyor oda dişüktü yanlış sonuç çıkmış muhtemelen.

ben amh değişmez deseler de inanmıyorum.değişkenlik gösteriyor bence.amh 0.01 ile kendiliğinden hamile kalan çok kişi var.nasibimizde varsa amh, fsh önemli değil aslında

ben amh değişmez deseler de inanmıyorum.değişkenlik gösteriyor bence.amh 0.01 ile kendiliğinden hamile kalan çok kişi var.nasibimizde varsa amh, fsh önemli değil aslında
Haklısınız..Rabbim yazmış olsun yeterki zamanı gelmiş olsun amh fsh farketmiyor ama işte insanın içini korku kaplıyor.Olanlardan olmayanlar daha çokDüşük amh ile gebelik şansı ciddi oranda düşüyor malesef

haklısınız benim amh 0,14 çıktı 1 sene önce başka yaptırmadım.amh değeri bizde strese neden oluyor.o yüzden öğrenmesek daha iyiydi aslında diyorum.ultrasonda görülüyor zaten durumumuz.saraçoğlu amh düşük derler, çocuğunuzun olması zor derler inanmayın dedi.incir kürü çok iyi geliyor dedi.denedim aslında iyi geldi ama benim yumurtanın içi boş çıktı.incirin iyi geldiği muhakkak.kur'anda geçiyormuş zaten.Rabbim bizlere kolaylık versin.

İncir küründ bende başlıycam canm .Evet ultrasonda görünüyor zaten durum.Benim son muayenede 5 tane göründü sayı kritik.Ama Rabbim bilir doktorlar değil!!Olur diyorlar olmuyor olmaz diyorlar oluyor..Rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürsün herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin

Benimde aynisi oldu birkac arayla iki kati fark vardi ilki düşük ikincisi yüksekti.. Biri Acıbadem laboratuvar diğeri bezmi alem

selam kızlar benim de rezervimde azalma var şubattan beri adetim gününde olmuyor 55 güne uzadığı oldu
geçen ay tüp tedavisine başlmıştım ama iptal oldu progesteron yükselmesinden
bu ayda adetim gelmiyo tekrar başlayım kesin uzayacak yine çünkü tüm belirtilerim kayboldu
geçen aylardada böyle olmuştu adet olacağım gün adet sancıdı çekiyorum ama sonra herşey normale dönüyo
napacam ben yaa tatil bitiyo

doktorunuza danışarak adet söktrücü kullanın.bizim gecikme çok oluyor.vakit kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…