- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
ne güzel bizlere ümit oluyorsunuz.Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip eylesin.inciri ve hayıtı nasıl kullandınız acaba.ben zeytinyağında incir kullanıyorum bu ay.hayıtı da poşet çay olarak içiyorum.ben şuan 31 yaşındayım 3 yıl önce fsh 72 lere çıktı ve bütün menepoz şikayetlerini yaşadım drum bu fshla tüp yapmazlar gösterme sonucu dedi bende tüp bebek merkezine göstermedim..Hayıt ve inciri düzenli bir şekilde kullandım fsh 25 lere düşürdüm fsh problemi ve yumurtlamada problemleri olanlar muhakkak kullanın derim ben çok faydasını gördüm ve herzaman inanın.Başka yerlerde tedaviyle bile olmaz diyen dr lar oldu ama ben dr uma hep inandım ve Haziran ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim olmuyacak diye bişey yoktur isteyin hep dua edin ve inanın.Allah ben ve benim gibi isteyen herkese verir inşallah
Hayiti agnucoston diye bir hap formunda,gunde bir hap,alabilirsin.Yarari oluyor mu bilmiyorum ama ben iki aydir aliyorum.ne güzel bizlere ümit oluyorsunuz.Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip eylesin.inciri ve hayıtı nasıl kullandınız acaba.ben zeytinyağında incir kullanıyorum bu ay.hayıtı da poşet çay olarak içiyorum.
ben de almıştım ama çok fazla yan etki yaptı.bıraktım o yüzden çayını içiyorumHayiti agnucoston diye bir hap formunda,gunde bir hap,alabilirsin.Yarari oluyor mu bilmiyorum ama ben iki aydir aliyorum.
Hazır çayından ziyade aktardan tohumunu alıp 1 su brdk kaynamış suya 1 t.kaşığı hayıt koyup 5-10 dk bekletip günde 2 defa yapıp içerseniz daha etkili.incirde 10adet incir kaynayan 2,5 bardak suya atıp 15 dak kaynatın gün içerisinde için yada bi defada 1-2 de incirden yiyin ben çok faydasını gördümben de almıştım ama çok fazla yan etki yaptı.bıraktım o yüzden çayını içiyorum
Merhaba arkadaşlar bende bir yil once bu forumdaydim amh im 0.02 olup dr.umun umidi kesmesine bir bebek ölümü yasamama rağmen suanda çok şükür Allah a tup bebek yolu ve en o ce Allah in izniyle kucagimda kizim:) bizde cok sıkıntılar cektik ama umudumuzu hic kaybetmedik bol dua edin(Meryem suresi) Allah hepinizin yardimcisi olsun
çok saolun cevabınız içinHazır çayından ziyade aktardan tohumunu alıp 1 su brdk kaynamış suya 1 t.kaşığı hayıt koyup 5-10 dk bekletip günde 2 defa yapıp içerseniz daha etkili.incirde 10adet incir kaynayan 2,5 bardak suya atıp 15 dak kaynatın gün içerisinde için yada bi defada 1-2 de incirden yiyin ben çok faydasını gördüm
Merhaba arkadaşlar bende bir yil once bu forumdaydim amh im 0.02 olup dr.umun umidi kesmesine bir bebek ölümü yasamama rağmen suanda çok şükür Allah a tup bebek yolu ve en o ce Allah in izniyle kucagimda kizim:) bizde cok sıkıntılar cektik ama umudumuzu hic kaybetmedik bol dua edin(Meryem suresi) Allah hepinizin yardimcisi olsun
Sizin adiniza çok sevindim.. bu süreçte neler yaptiniz hangi merkezde tedavi gordunz bizim le paylasirsaniz hem fikir olur hem de umut
ben amh değişmez deseler de inanmıyorum.değişkenlik gösteriyor bence.amh 0.01 ile kendiliğinden hamile kalan çok kişi var.nasibimizde varsa amh, fsh önemli değil aslındaKızlar herkese merhaba..8 ay önce tüp bebek tedavisine başladığımızda amh 1.89 idi 11 yumurta toplandı 2 olgun bir sağlıklı embriyo transferim oldu tutmadı.2.deneme 2 ay sonra 3 yumurta toplandı döllenme olmadı 1 olgun yumurta çıktı..Doktor doktor gezmeye başladım..Amh tekrar ölçüldü 0.80 -aynı labda 5 gün sonra 0.40 aynı hafta devlette 1.15 ..Bukadar değişken olması tuhaf..Yanlış ölçülüyor olabilir.İstanbulda Biruni labaratuarında yaptırdım iki düşük olan değerler orada çıktı..Sonuçlar gerçekteb çok saçma..
Sizlere tavsiyem birkaç yerde ölçtürün biryere güvenmeyin.
8 ay önceki ölçümde özel bir labdaydı.Ama doktor diyor oda dişüktü yanlış sonuç çıkmış muhtemelen.
Haklısınız..Rabbim yazmış olsun yeterki zamanı gelmiş olsun amh fsh farketmiyor ama işte insanın içini korku kaplıyor.Olanlardan olmayanlar daha çokDüşük amh ile gebelik şansı ciddi oranda düşüyor malesefben amh değişmez deseler de inanmıyorum.değişkenlik gösteriyor bence.amh 0.01 ile kendiliğinden hamile kalan çok kişi var.nasibimizde varsa amh, fsh önemli değil aslında
haklısınız benim amh 0,14 çıktı 1 sene önce başka yaptırmadım.amh değeri bizde strese neden oluyor.o yüzden öğrenmesek daha iyiydi aslında diyorum.ultrasonda görülüyor zaten durumumuz.saraçoğlu amh düşük derler, çocuğunuzun olması zor derler inanmayın dedi.incir kürü çok iyi geliyor dedi.denedim aslında iyi geldi ama benim yumurtanın içi boş çıktı.incirin iyi geldiği muhakkak.kur'anda geçiyormuş zaten.Rabbim bizlere kolaylık versin.Haklısınız..Rabbim yazmış olsun yeterki zamanı gelmiş olsun amh fsh farketmiyor ama işte insanın içini korku kaplıyor.Olanlardan olmayanlar daha çokDüşük amh ile gebelik şansı ciddi oranda düşüyor malesef
İncir küründ bende başlıycam canm .Evet ultrasonda görünüyor zaten durum.Benim son muayenede 5 tane göründü sayı kritik.Ama Rabbim bilir doktorlar değil!!Olur diyorlar olmuyor olmaz diyorlar oluyor..Rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürsün herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Aminhaklısınız benim amh 0,14 çıktı 1 sene önce başka yaptırmadım.amh değeri bizde strese neden oluyor.o yüzden öğrenmesek daha iyiydi aslında diyorum.ultrasonda görülüyor zaten durumumuz.saraçoğlu amh düşük derler, çocuğunuzun olması zor derler inanmayın dedi.incir kürü çok iyi geliyor dedi.denedim aslında iyi geldi ama benim yumurtanın içi boş çıktı.incirin iyi geldiği muhakkak.kur'anda geçiyormuş zaten.Rabbim bizlere kolaylık versin.
Kızlar herkese merhaba..8 ay önce tüp bebek tedavisine başladığımızda amh 1.89 idi 11 yumurta toplandı 2 olgun bir sağlıklı embriyo transferim oldu tutmadı.2.deneme 2 ay sonra 3 yumurta toplandı döllenme olmadı 1 olgun yumurta çıktı..Doktor doktor gezmeye başladım..Amh tekrar ölçüldü 0.80 -aynı labda 5 gün sonra 0.40 aynı hafta devlette 1.15 ..Bukadar değişken olması tuhaf..Yanlış ölçülüyor olabilir.İstanbulda Biruni labaratuarında yaptırdım iki düşük olan değerler orada çıktı..Sonuçlar gerçekteb çok saçma..
Sizlere tavsiyem birkaç yerde ölçtürün biryere güvenmeyin.
8 ay önceki ölçümde özel bir labdaydı.Ama doktor diyor oda dişüktü yanlış sonuç çıkmış muhtemelen.
Doktorun ne yorum yaptı bu duruma?Hangisini baz almalı acabaBenimde aynisi oldu birkac arayla iki kati fark vardi ilki düşük ikincisi yüksekti.. Biri Acıbadem laboratuvar diğeri bezmi alem
Doktorun ne yorum yaptı bu duruma?Hangisini baz almalı acaba
Normaldir dedi farklilik gösterebilir dedi
doktorunuza danışarak adet söktrücü kullanın.bizim gecikme çok oluyor.vakit kaybetmeyinselam kızlar benim de rezervimde azalma var şubattan beri adetim gününde olmuyor 55 güne uzadığı oldu
geçen ay tüp tedavisine başlmıştım ama iptal oldu progesteron yükselmesinden
bu ayda adetim gelmiyo tekrar başlayım kesin uzayacak yine çünkü tüm belirtilerim kayboldu
geçen aylardada böyle olmuştu adet olacağım gün adet sancıdı çekiyorum ama sonra herşey normale dönüyo
napacam ben yaa tatil bitiyo
kızlar nerelerdesiniz napıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?