Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

doktorunuz kim acaba.irenbede kaan bey çok başarılıymış.

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. Ben bu yaz tüp bebek yapacak tim ama nasip olmadı ilk ay 1 folikül görüldü doktor baslamadi tedaviye bu ay hiç folikül görülmedi doğal olarak hiç başlayamadık. Ben 4 ay dhea kullandim hiç faydasını görmedim gitgide folikül sayım azaldı ilk zamanlar 4-5 tane görülürken her ay daha da azaldı. Tabi bu durum stresten kaynaklı olabilir çünkü ben bu durumu öğrendim öğreneli her gün agliyorum psikolojim hiç iyi degil. Bende artık bir karar aldım tüp bebek dusunmicem hatta bebekte dusunmicem. Doktorun verdiği ilaçları bıraktım normal hayatıma geri doncem. Sadece arı sütü bal polen çörek otu hayıt tohumu bunları kullancam kendi sağlığım için çünkü artık sağlığım hiç iyiye gitmiyo ayaklarım 2 aydır şiş ve ağrı var gitmediğim doktor kalmadı bir sürü tahlil yapıldı hersey normal çıktı. Doktor artık en son psikolojik dedi. Durumum bundan ibaret beni en iyi siz anlarsınız diye burda paylaştım.

Canimm benimm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. düşünmüyorum qrtik oluruna bıraktım desem de artık gülüyor yüzüm ya da zoraki gülüyorum..İsyan etmek Istemiyirum çok şükür saglikliyim ailem hayatta eşim mükemmel biri. Ama bi an geliyor bir yumruk oturuyor içime. Bende bi aksilik olmazsa bu ay sonu başlıcam ama sanki yine olmayacak inancım kalmadı sanırım. Bi atabilsek kafanızdan

canım inan ki kendi kendimi kandırıyorum ağlamıyorum sonra rüyamda ağlıyorum hıçkıra hıçkıra eşim bu sabah benim hıçkırıklarıma uyanmış..bilmiyorum nolacak bu durumumuz Rabbim bize güç kuvvet sağlık versin sonra evlat versin ki bebeklerimize güç olalım bizde..benim tatil bitti zaten artık tüp bebek gelecek yaza kadar düşünmüyorum ama yinede nasip..

zor çok zor hemde sınavımız.. allahım dermansız acı yaşatmasın. inşallah karşılıgını alırız kucaklarımız dolar evlerimiz şenlenir. içim acıyor çünkü çok istiyorum.

psikoterapi almayı düşündünüz mü ben çok faydasını gördüm hala da ara ara devam ediyorum.maddi imkanınız varsa düşünün derim

Evet ben de duydum onu ama benim dr um israel aruh, ikinci ve son kez deniyecez birbirimizi eğer bu sefer de sonuç alamazsak kaan beye gitmeyi düşünüyorum ben de hakkımızda hayırlısı artık :)
kaan beye yönlendirdiğim arkadaşlar oldu.çom başarılı gerçekten ama çok uzak diye gidemiyorum.

psikoterapi almayı düşündünüz mü ben çok faydasını gördüm hala da ara ara devam ediyorum.maddi imkanınız varsa düşünün derim
evet bi ara düşündüm ama şimdi daha iyiyim toparladım biraz..bende haşimato var o da çok etkiliyo psikolojiyi yeni öğrendim ilaaç alıyorum günden güne kendimi daha iyi hissediyorum inşallah tekrarı olmaz..

Hasimato bende de var maalesef etkilemiyor diyorlar ama bence etkiliyor sonuçta bi hastalık hem de bazı gıdalara karşı intolerans gösteren bi hastalık yok iyotsuz tuz kullan yok gluten tüketme ve daha bir sürü şey artık evde peynir ekmek yoğurt yapma aşamasına geldim yakında balkonda sebze yetistiricem o derece :) sonuçta sağlıklı besleniyorum ama bi de emeklerimizin karşılığını alabilseydik allahın izniyle :)

Selam canım ben bişey sormak istiyorum sana, hz zekeriyanin duasını araştırdım duayı buldum ama nasıl okunması gerektiğini maalesef bulamadım eğer biliyorsan paylaşır misin?

inşallah alırız..ben yeni öğrendim sadece günlük bür hap kullanıyorum başkada bişey yapmıyorum. ama o hap çok etkisini gösterdi sende de oluyo mu yüzümün rengi değişiyo psikolojim altüst oluyo kendime güvenim olmuyo. ama ilacı kullandığımdan beridir hergün daha da iyiyim belirtilerini tam olarak bilmiyorum.

Selam canım ben bişey sormak istiyorum sana, hz zekeriyanin duasını araştırdım duayı buldum ama nasıl okunması gerektiğini maalesef bulamadım eğer biliyorsan paylaşır misin?
Canım ben onu belirli bir sayıda okumadım, yazdım cüzdanıma koydum boş olduğum zamanlarda açtım okudum. Zaten duanın türkçe mealinde de görürsün hayırlı evlatlar için Allaha yakaran bir dua. Ama bak bu forumda : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/subat-2015-tup-bebek-yaptiracaklar.789687/ kızlar sıra ile "lem yelid velem yuled" okuyorlar. Yani ihlasın bu kısmını sadece 70.000 adet. Başkasının başkasına yaptığı dua çok makbul. Burada da liste yaparsanız ben de sizler için seve seve okurum.

Meryem suresini de okuyabilirsin, ben onu okudum açıkcası, mealini de okumanı tavsiye ederim.

Canım ben de kullanıyorum eutroxtan bahsediyorsun herhalde benim hikayem daha eskilere dayanıyor maalesef ben 10 yıl önce hipertirodi idim ameliyat oldum nodül olmadığından benim tiroid bezlerim alındı daha dogrsu ben hepsinin alındığını zannediyordum yıllarca ilaç kullandım ilaca ilk bağımlılığım burda başladı :) kontrollerinin birinde ultrasonda tiroid bezinin bi kısmının durduğunu öğrendim ilaç dozlarim değişti daha sonra kalan tiroid bezim gene rahat durmadı hasimato olarak vücudumuz etkilemeye başladı , en önemli özellik bende aşırı bi göbek oldu daha sonra bayaa bi arastirdim deneme yanılma yoluyla kendimce biseyler yapmaya çalışıyorum :) sen de üzerinde dur bence ama en önemlisi antioksidan mutlaka al çünkü hasimato içimizde bir çok şeyi zehire dönüştürüyor

Çok sağol teşekkürler :) kendi kendime okumaya calisicam artık çok sağol :)

evet canım bende o ilacı kullanıyorum. antioksidan derken nasıl alcam?

Tiroidin tüp bebek tedavisinde çok önemli oldugunu doktorlardan duydum. Üst sınır olarak 1,5 istiyorlardı bizim hastanede. Benim 4,5dan 2ye düşürüp öyle başlamışlardı tedaviye. 1,5 üstü düşük sebebi olabiliyor demişlerdi. Yani o kadar emekten sonra sırf troid yüzünden sıkıntı çekmeye gerek yok. Ama alt sınırını bilmiyorum. 1,5 dolaylarına geldim ama sürekli eutrox diye bi ilaç içiyorum. Endokrin kontrolünü ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…