Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar gündüz de yazmıştım ama bugün 1 tane yumurtamın döllendiğini ve sağlıklı bir embriyom olduğunu söyledi doktorum. (OHSS den dolayı bir sonraki ay transfer yapalım demişti.) Bugün bir sonraki ay için B planı olarak gene tüp bebek tedavisi yapıp bir kaç tane daha yumurta elde edelim çikolata kistinden dolayı sağ yumurtalığındaki rezerv azalmış dedi. Telefonda bir şeyler anlattı ama yüz yüze geldiğimizde (adet olduğumda yani 11 gün sonra gibi) daha detaylı konuşuruz dediği için net bir şey soramadım. Sizce neden bu 1 embroyoyu deneyip olmazsa hemen 2. denemeye geçelim demedi sonuçta 1 ayda rezervin azalması beklenemez değil mi amh değerim kan testinde düşük çıkmıyor. Kaliteli olduktan sonra 1 tane embriyo bile yeterli değil mi sonuçta

Hayirli ugurlu olsun cok guzel bir haber. Doktor secenekleri soyleyecektir mutlaka. Belki tutunma sansini artirmak icin 2 tane transfer etmek istemisti. Hadi bakalim insallah mutlu haberini de verirsin

Hayirli ugurlu olsun cok guzel bir haber. Doktor secenekleri soyleyecektir mutlaka. Belki tutunma sansini artirmak icin 2 tane transfer etmek istemisti. Hadi bakalim insallah mutlu haberini de verirsin
Canım benim teşekkür ederim aydınlattığın için. Dediğin içimi ferahlattı . İnşallah güzel haberlerimizi de hep beraber paylaşırız

Salonda tam olarak hasimatoya baglamiyorlar rezerv azligini çünkü her bünyede her vücutta farklı yan etkiler gösteriyor kişiye özel bi hastalık. Benim de adetim hiç gecikmez tıkır tıkır adet olurum mesela adetlerim hiç ağrılı olmaz çok rahat geçiririm bunyeden bünyeye fark ediyor bence.

Bu arada bu gün kontrole gittim normal tüp bebek için uygun değil istersen mini tüp yapalım dedi dr um ama ben bi ay daha bekleyelim dedim bu arada vitaminlerimi kullanmış olurum bi de incir kuru yapsam mi acaba diye dusunuyorum hem 2 ay üst üste yapmış olurum belki daha ise yarar diye, off gene karıştı kafam

Neden mini tüp bebek önermişti acaba sana? ve normal tüp bebekten farkı daha az ilaç mı acaba betul

Yok canım ya az yumurta olunca mini yapalım diyo bi kere daha mini yaptık ama yumurta boş çıktı bu sefer de ben istemedim önümüzdeki ay da bayrama denk geliyor bakalim noolcaak senin de tedavinin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de yazarsin :)

Anladım canım hayırlısı olsun... inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım

Canım kafan karışmasın öncelikle rahat olman lazım. İncir kürünü tabi ki yap ihmal etme. İncir yumurtalıklar için çok faydalı. Ben bi de inciri iş yerime aldım paket paket yedim. Kürü mutlaka yap onun dışında gün içinde de incir tüket bence

Sağol canım ben de yapmaya karar verdim sayende daha emin oldum çok sağol allah razı olsun :)
İnciri doktorlarda öneriyor zaten. Aslında inanarak yaptığın herşeyin faydasının olduğuna inanıyorum ben :) Placebo etkisi diyorlar ya içinde hiç bir etken madde olmayan boş hapları ilaç diye hastalara veriyorlar o hastalığına iyi geleceğine inandığı için bilmeden içiyor o hapları ve iyileşiyor onun gibi. Ne yaparsan yap inanarak yap :) İncir, hurma ve ceviz iş yerimde çekmecemde stok yapmıştım resmen o kadar çok yedim ki :) Burada tavsiye edilen diğer şeyleri de elimden geldiğince yedim faydası olmuştur diye düşünüyorum.

Gunaydin kizlar. Benim son 2 aydir reglim sasiyor.Hic böyle olmuyordu.Size sormak istedigim bunun nedeni ne olabilir.Umarim menopoza girmiyorumdur.Ne yapabilirim sizce?

Gunaydin kizlar. Benim son 2 aydir reglim sasiyor.Hic böyle olmuyordu.Size sormak istedigim bunun nedeni ne olabilir.Umarim menopoza girmiyorumdur.Ne yapabilirim sizce?
Günaydın canım... Eğer tedavi amaçlı ilaçlar kullandıysan onlar da düzeni bozabiliyormuş.Birkaç ay sonunda düzene giriyormuş diye biliyorum

Cnm mini tup bebek olayini duydum
Bence bizim gibi durumlar da ise arayabilir gibime geliyor.Cunku her ay yumurtana bakiliyor ve ona gore karar veriliyor.Bence dusunebilirsin

Bilemedim canım ya bi kere yaptırdık o da yumurta boş çıktı bütün tedavi iptal oldu ondan mi ne bi daha aynı olacak diye korktum herhalde şimdi kendimi bakıma soktum :) bi ay daha vitaminlerimi incir kurumu kullanayim belki ise yarar.

Ben de bakma aldim.Biraz kilo verdim.Yemek aliskanligimi degistirdim.Acaba onun etkisi diyecegim ama zannetmiyorum.Simdi vitaminlere ve incire baslicam

Ben de bakma aldim.Biraz kilo verdim.Yemek aliskanligimi degistirdim.Acaba onun etkisi diyecegim ama zannetmiyorum.Simdi vitaminlere ve incire baslicam
bende kansızlık olduğunda adetimin miktarı degisiyor bi de daha çabuk bitiyor aklima geldi yazayım dedim kansızlık gibi bi şey olabilir mi acaba

canımfazla incir proklaktin hormonunu arttırıyor. kürün yanında günde 1 2 den fazla yemesin bence arkadaşımız....

Zaten şu anda kuru ıncir bulmakta zorlanıyorum geçen bi aldım hepsi kurtlu bocekli çıktı götürdüm geri vermek için adam diyo ki bunlar organik ondan bocekli :) olur musun öldürür musun? neyse ki pazarda incir satan teyzede buldum şimdilik idare edicem artık. Cevapladıginız için teşekkürler ayrıca, zaman ayırdiginiz için hepinizden allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…