Hayirli ugurlu olsun cok guzel bir haber. Doktor secenekleri soyleyecektir mutlaka. Belki tutunma sansini artirmak icin 2 tane transfer etmek istemisti. Hadi bakalim insallah mutlu haberini de verirsinArkadaşlar gündüz de yazmıştım ama bugün 1 tane yumurtamın döllendiğini ve sağlıklı bir embriyom olduğunu söyledi doktorum. (OHSS den dolayı bir sonraki ay transfer yapalım demişti.) Bugün bir sonraki ay için B planı olarak gene tüp bebek tedavisi yapıp bir kaç tane daha yumurta elde edelim çikolata kistinden dolayı sağ yumurtalığındaki rezerv azalmış dedi. Telefonda bir şeyler anlattı ama yüz yüze geldiğimizde (adet olduğumda yani 11 gün sonra gibi) daha detaylı konuşuruz dediği için net bir şey soramadım. Sizce neden bu 1 embroyoyu deneyip olmazsa hemen 2. denemeye geçelim demedi sonuçta 1 ayda rezervin azalması beklenemez değil mi amh değerim kan testinde düşük çıkmıyor. Kaliteli olduktan sonra 1 tane embriyo bile yeterli değil mi sonuçta
Canım benim teşekkür ederim aydınlattığın için.Hayirli ugurlu olsun cok guzel bir haber. Doktor secenekleri soyleyecektir mutlaka. Belki tutunma sansini artirmak icin 2 tane transfer etmek istemisti. Hadi bakalim insallah mutlu haberini de verirsin
Salonda tam olarak hasimatoya baglamiyorlar rezerv azligini çünkü her bünyede her vücutta farklı yan etkiler gösteriyor kişiye özel bi hastalık. Benim de adetim hiç gecikmez tıkır tıkır adet olurum mesela adetlerim hiç ağrılı olmaz çok rahat geçiririm bunyeden bünyeye fark ediyor bence.canım bişey diycem ben birkaç gündür araştırıyorum da bizim rezervin az olması haşimato dan dolayı mı benim kafam karıştı. çünkü bizim ailede erken menapoz olan kimse yok herkesin en az 7 çocuğu var biz 7 kardeşiz. ayrıca sigara alkol kist vs hiçbiri yok bende erken menapoz olmak için bir sebep bulamıyorum. kendimi bildim bileli de adetim gecikir ilk günden beri hep gecikiyo. yani ben en başından beridir menapoz tehlikesi mi yaşadım hiç anlamıyorum yaa kafam çok karışık.
Neden mini tüp bebek önermişti acaba sana? ve normal tüp bebekten farkı daha az ilaç mı acaba betulBu arada bu gün kontrole gittim normal tüp bebek için uygun değil istersen mini tüp yapalım dedi dr um ama ben bi ay daha bekleyelim dedim bu arada vitaminlerimi kullanmış olurum bi de incir kuru yapsam mi acaba diye dusunuyorum hem 2 ay üst üste yapmış olurum belki daha ise yarar diye, off gene karıştı kafam
Anladım canım hayırlısı olsun... inşallah hepimizin güzel haberlerini alalımYok canım ya az yumurta olunca mini yapalım diyo bi kere daha mini yaptık ama yumurta boş çıktıbu sefer de ben istemedim önümüzdeki ay da bayrama denk geliyor bakalim noolcaak senin de tedavinin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de yazarsin :)
Canım kafan karışmasın öncelikle rahat olman lazım. İncir kürünü tabi ki yap ihmal etme. İncir yumurtalıklar için çok faydalı. Ben bi de inciri iş yerime aldım paket paket yedim. Kürü mutlaka yap onun dışında gün içinde de incir tüket benceBu arada bu gün kontrole gittim normal tüp bebek için uygun değil istersen mini tüp yapalım dedi dr um ama ben bi ay daha bekleyelim dedim bu arada vitaminlerimi kullanmış olurum bi de incir kuru yapsam mi acaba diye dusunuyorum hem 2 ay üst üste yapmış olurum belki daha ise yarar diye, off gene karıştı kafam
İnciri doktorlarda öneriyor zaten. Aslında inanarak yaptığın herşeyin faydasının olduğuna inanıyorum ben :) Placebo etkisi diyorlar ya içinde hiç bir etken madde olmayan boş hapları ilaç diye hastalara veriyorlar o hastalığına iyi geleceğine inandığı için bilmeden içiyor o hapları ve iyileşiyor onun gibi. Ne yaparsan yap inanarak yap :) İncir, hurma ve ceviz iş yerimde çekmecemde stok yapmıştım resmen o kadar çok yedim ki :) Burada tavsiye edilen diğer şeyleri de elimden geldiğince yedim faydası olmuştur diye düşünüyorum.Sağol canım ben de yapmaya karar verdim sayende daha emin oldum çok sağol allah razı olsun :)
Günaydın canım... Eğer tedavi amaçlı ilaçlar kullandıysan onlar da düzeni bozabiliyormuş.Birkaç ay sonunda düzene giriyormuş diye biliyorumGunaydin kizlar. Benim son 2 aydir reglim sasiyor.Hic böyle olmuyordu.Size sormak istedigim bunun nedeni ne olabilir.Umarim menopoza girmiyorumdur.Ne yapabilirim sizce?
Yok canım ya az yumurta olunca mini yapalım diyo bi kere daha mini yaptık ama yumurta boş çıktıbu sefer de ben istemedim önümüzdeki ay da bayrama denk geliyor bakalim noolcaak senin de tedavinin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de yazarsin :)
Yok maalesef ondan degil.Hormonlarim la alakali.Korkmaya basladimGünaydın canım... Eğer tedavi amaçlı ilaçlar kullandıysan onlar da düzeni bozabiliyormuş.Birkaç ay sonunda düzene giriyormuş diye biliyorum
bende kansızlık olduğunda adetimin miktarı degisiyor bi de daha çabuk bitiyor aklima geldi yazayım dedim kansızlık gibi bi şey olabilir mi acabaBen de bakma aldim.Biraz kilo verdim.Yemek aliskanligimi degistirdim.Acaba onun etkisi diyecegim ama zannetmiyorum.Simdi vitaminlere ve incire baslicam
canımfazla incir proklaktin hormonunu arttırıyor. kürün yanında günde 1 2 den fazla yemesin bence arkadaşımız....Canım kafan karışmasın öncelikle rahat olman lazım. İncir kürünü tabi ki yap ihmal etme. İncir yumurtalıklar için çok faydalı. Ben bi de inciri iş yerime aldım paket paket yedim. Kürü mutlaka yap onun dışında gün içinde de incir tüket bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?