Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam kızlar,epeydir yazamadım burada,ama okudum hep ,sevindim,üzüldüm sizlerle,benim uzuuunn tedavim devam ediyor,bugün yine 1-2 folikülle ve klomen+gonal-f 225 ile bir kez daha deneyim istedim belki 2.embiyo koyabiliriz diye,inşallah bu sefer olur,9 aydır koyamadık henüz maalesef.

Merhaba canim hayirlisi olsun senin icinde. Tek embriyonu neden koymayi tercih etmediler acaba? Benim de gecen hafta yumurta toplama islemim yapildi tek embriyo donduruldu ama dr ikinci defa tedaviye baslayip biraz daha toplayalim adet oldugunda gel konusalim dedi. telefonda havada kaldi hersey kafam karisti

2 tane olursa tutunma şansı daha fazla olabiliyormuş doktorumun söylediği,tek embriyo olursa sadece onun durumuna bağlı kalyıyoruz diye bende olursa 2 koydurmak istiyorum ama bu seferde olmazsa,ozaman tek embriyomu transfer ettircem

Sanirim o yuzden ikinci tedaviyi oneriyor doktorum...

Kızlar yq bi bakın hele.. bugün reglim in 2.gunu. Aşırı kanamam vardı parça parça. Kontrolüm vardı. Kontrol de rahim duvarım çok kalınmış ve ostrojen hormonu coj yükseklik dr um oyle dedi. Birde 3 tane yumurtam var biri 18 mm biri 19 mm hatta. Dr um bunları toplayabiliriz dedi. Yarin sabah aricam ve kanamam hakkında bilgi vereceğim ona göre hareket Edeceğiz. Bugün e2 im de 161 çıktı. Bu değer iyi mi peki.

aaa çok ilginç adetinin 2. günü ve yumurtaların boyutu büyük baya maşallah canım ne güzel. ilaç kullanmadan büyümüş..:) Rabbim sonunu güzel yapsın. ne kullandın bu ay.. e2 ile ilgili hiç bilgim yok ne zaman ne olur canım..

Merhaba kizlar nasilsiniz? :)
iyi canım çok şükür bende bugünlerde adet olurum ama tüp bebek düşünmüyorum bu ay kadın doğumcuya gidecem şubat tatiline kadar onun tedavisini uygulayacam olmazsa şubatta tüp bebek düşünürüm..çünkü bu yaz düşünüyordum 2 y vardı değerlendirebileceğim tatil olarak yani. ama nasip olmadı tüp bebek hayırlısı olsun..sen nasılsın?

Valla kuzum değişik bir durum. Eğer kanama azalirsa direkt toplayacak sanırım catlatma iğnesi falan da demedi. Hayırlısı. Vitaminler her zamanki gibi. Qenzim 10 e vit d Vit b12 vit biesteron

Valla kuzum değişik bir durum. Eğer kanama azalirsa direkt toplayacak sanırım catlatma iğnesi falan da demedi. Hayırlısı. Vitaminler her zamanki gibi. Qenzim 10 e vit d Vit b12 vit biesteron
ben bu vitaminleri hiç kullanmadım ama biesteronu kullandım onun da bi faydasını görmedim aşırı tüylenme yaptı o yanıma kar kaldı..

ben bu vitaminleri hiç kullanmadım ama biesteronu kullandım onun da bi faydasını görmedim aşırı tüylenme yaptı o yanıma kar kaldı..
Biesteron u 3 aydır kullanıyorum ilk başarısız tüp bebekten sonra başladım. Faydasi oldu mu gorecez toplanir da dolu çıkarsa yumurtalar :)

Biesteron u 3 aydır kullanıyorum ilk başarısız tüp bebekten sonra başladım. Faydasi oldu mu gorecez toplanir da dolu çıkarsa yumurtalar :)
ben 4 ay kullandım sonra olmayınca doktor bırak dedi bitkisellere başla dedi. civanperçemi hayıt otu incir kuru üzüm ceviz önerdi 2 aydır bunları kullanıyorum bide ar sütü bal polen karışımı. bal çörek otu karışımı yiyorum sabah akşam aç karınla. bakalım faydası olacak mı. bu ay adet olmak için ilaç kullanmadım ilk defa.adetim hep gecikirdi bugün27. günüm adet belirtileri var bitkiseller işe yaradı sanırım.. inşallaah yumurtalarıma da yarar.

Hadi inş kendi kendine olacaksın canım. Faydasi olur tabi olmaz mı hiç. Benim de 24 gün e düşmüştü adet dongum çok şükür yıne 28 güne çıktı. Ve azalan adetlerim arttı bu sefer de fazla oluyor hatta :)

:) maşallah canım.benimde azalmıştı tüp bebekten sonra bayağı. bu sefer ne olur bilmiyorum inşallah artar. ama ben gittiğim kadın doğum doktoruna sordum o önemli değil o engel değil kafanı takma dedi.

:) maşallah canım.benimde azalmıştı tüp bebekten sonra bayağı. bu sefer ne olur bilmiyorum inşallah artar. ama ben gittiğim kadın doğum doktoruna sordum o önemli değil o engel değil kafanı takma dedi.
Inşallah güzel olacak canım ay bakalım yarin ne dicek dr. Catlatma iğnesi falan vurulmadan toplama olursa.. herşey de bi değişik durum bulur beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…