Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sağol canım ben de iyiyim. İnşallah şubata kadar kendiliğinden olur da gerek kalmaz tüp bebeğe. Ben de ayın 11 i gibi adet olurum diye düşünüyorum. Bakalım Dr ne diyecek....

İnşallah güzel haberlerimiz ard arda gelir de büyük sevinçler yaşarız

Oyyy maşallah ilk günden o kadar büyük oluyor mu yumurtalar. Ben de 2. gün gittiğimde endometrium kalın dedi :) Ama ertesi gün gittiğimde normale düşmüştü. Kalın olduğundan kanaman yoğun olmuştur. İnce olması problem ama o zaman tutunma olmuyormuş sanırım.

Devrim82çok sevindim canım inşallah guzel haberlerle gelirsin dualarım seninle rabbim yüzünü guldursun inşallah :)

Kızlar az önce adet oldum hiç beklemiyordum hep geçikir di adetim ve ben 6 aydır ilaçla adet oluyorum.bu ay hiç ilaç kullanmadım. Tam 28. Gün adet oldum hayıt otu ve civanpercemi nin etkisi sanırım. Öyle bir güne denk geldi ki 3. Gün pazar gününe denk geliyo pazartesi gitsem doktora olur mu sizce kızlar

hastaneyi ara canım istersen. Ben devlet hastanesinde tedavi olmuştum. Onlar haftasonuna denk gelenlerin işlemlerini bile acilden kan alıp ultrasonuna bakıp yapıyorlardı. Gideceğin doktorun mutlaka bu durumlar için önerisi vardır.

Benim ki özel canim pazar günleri çalışmıyorlar. Doktoru arıyorum telefonu meşgul. Bi de ben tup bebege ara verecem diye karar almıştım. Tatil iki hafta uzayınca bunu degerlendirmek istedim. Kararsizim gideyim mi gitmeyeyim mi. Yine folikül görmezse doktor üzülürüm.

Sen bilirsin tatlım ama bana o zaman doktorum senin için her ay önemli hiç ara vermeyeceksin her ay geleceksin demişti. Bizim durumumuzda hangi ay yumurtanın olacağının garantisi yok

Sen bilirsin tatlım ama bana o zaman doktorum senin için her ay önemli hiç ara vermeyeceksin her ay geleceksin demişti. Bizim durumumuzda hangi ay yumurtanın olacağının garantisi yok
Bilmiyorum canım ama bi an once bir karar vermem lazim

cnm incir kürü çok fayda ediyor benim hiç folikül görülmüyordu.incir kürü yaptım.o ay 3 folikül görüldü.1'i gelişti ama erken çatladı.ertesi ay da 1 tane gelişti boş çıktı.size tavsiyem tedavi öncesinde (eğer kist yoksa, prolaktin yüksek değilse) incir kürünü mutlaka yapın.tedaviye başlarsanız yumurta toplanana kadar her gün aç karnına zeytinyağında bir gün bekletilmiş 2 incir yeyin.kaliteye çok faydası oluyormuş.bizde kalite sıkıntı.incir kürünün faydasını gören ancak yumurtası boş çıkan, amh düşük en az 2-3 kişi tanıyorum.dediğim gibi yaparsanız daha faydalı olur inşallah...

adet öncesinde 3 hafta incir kürü yaparsanız folikül görülür inşallah.benim hiç görülmüyordu. incir kürü denedim 3 tane görüldü...

cnm bir arkadaşın amh 0,01di.tedavisi tam 1 yıl sürdü.ama 3 embriyo biriktirdi.ve doktoru 3ünü de koydu.şimdi hamile çok şükür.imkanın varsa devam et cnm.en azından 2 olsun...

Biesteron u 3 aydır kullanıyorum ilk başarısız tüp bebekten sonra başladım. Faydasi oldu mu gorecez toplanir da dolu çıkarsa yumurtalar :)
Valla kuzum değişik bir durum. Eğer kanama azalirsa direkt toplayacak sanırım catlatma iğnesi falan da demedi. Hayırlısı. Vitaminler her zamanki gibi. Qenzim 10 e vit d Vit b12 vit biesteron
inşallah yumurtalarınız dolu çıkar güzel döllenir ve size tutunur.Rabbim yardımcınız olsun.yumurta toplanınca haber verirseniz seviniriz.umut olursunuz inşallah bizlere...

Kızlar Merhaba
Çok kanamam var hala pıhtılaşma atıyorum. Dr um bugunde bekleyelim yarun da kanama gecmezse parçaları temizleriz dedi. Rahim duvari baya kalınmış neden böyle oldu anlamadım.
Yumurya toplamı işlemi içinde bu ay çok spontangelisti dr um la konuştuk ve bu ay doğal deneme ye karar verdik. 20 mm ve 18 mm olan çatlar bugün ama geriden gelen iki yumurya mi takip edeceğiz olmazsa öbür adetle ignelere başlarız dedj. Ama bubay kanamam cok olduğu için başlamadım tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…