- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
Sağol canım ben de iyiyim. İnşallah şubata kadar kendiliğinden olur da gerek kalmaz tüp bebeğe. Ben de ayın 11 i gibi adet olurum diye düşünüyorum. Bakalım Dr ne diyecek....iyi canım çok şükür bende bugünlerde adet olurum ama tüp bebek düşünmüyorum bu ay kadın doğumcuya gidecem şubat tatiline kadar onun tedavisini uygulayacam olmazsa şubatta tüp bebek düşünürüm..çünkü bu yaz düşünüyordum 2 y vardı değerlendirebileceğim tatil olarak yani. ama nasip olmadı tüp bebek hayırlısı olsun..sen nasılsın?
inşallah canım innşallah bizimde yüzümüz güler inşallah..Sağol canım ben de iyiyim. İnşallah şubata kadar kendiliğinden olur da gerek kalmaz tüp bebeğe. Ben de ayın 11 i gibi adet olurum diye düşünüyorum. Bakalım Dr ne diyecek....
Oyyy maşallah ilk günden o kadar büyük oluyor mu yumurtalar. Ben de 2. gün gittiğimde endometrium kalın dedi :) Ama ertesi gün gittiğimde normale düşmüştü. Kalın olduğundan kanaman yoğun olmuştur. İnce olması problem ama o zaman tutunma olmuyormuş sanırım.Kızlar yq bi bakın hele.. bugün reglim in 2.gunu. Aşırı kanamam vardı parça parça. Kontrolüm vardı. Kontrol de rahim duvarım çok kalınmış ve ostrojen hormonu coj yükseklik dr um oyle dedi. Birde 3 tane yumurtam var biri 18 mm biri 19 mm hatta. Dr um bunları toplayabiliriz dedi. Yarin sabah aricam ve kanamam hakkında bilgi vereceğim ona göre hareket Edeceğiz. Bugün e2 im de 161 çıktı. Bu değer iyi mi peki.
Ilk isim size yazmak ☺☺
hastaneyi ara canım istersen. Ben devlet hastanesinde tedavi olmuştum. Onlar haftasonuna denk gelenlerin işlemlerini bile acilden kan alıp ultrasonuna bakıp yapıyorlardı. Gideceğin doktorun mutlaka bu durumlar için önerisi vardır.Kızlar az önce adet oldum hiç beklemiyordum hep geçikir di adetim ve ben 6 aydır ilaçla adet oluyorum.bu ay hiç ilaç kullanmadım. Tam 28. Gün adet oldum hayıt otu ve civanpercemi nin etkisi sanırım. Öyle bir güne denk geldi ki 3. Gün pazar gününe denk geliyo pazartesi gitsem doktora olur mu sizce kızlar
Benim ki özel canim pazar günleri çalışmıyorlar. Doktoru arıyorum telefonu meşgul. Bi de ben tup bebege ara verecem diye karar almıştım. Tatil iki hafta uzayınca bunu degerlendirmek istedim. Kararsizim gideyim mi gitmeyeyim mi. Yine folikül görmezse doktor üzülürüm.hastaneyi ara canım istersen. Ben devlet hastanesinde tedavi olmuştum. Onlar haftasonuna denk gelenlerin işlemlerini bile acilden kan alıp ultrasonuna bakıp yapıyorlardı. Gideceğin doktorun mutlaka bu durumlar için önerisi vardır.
Sen bilirsin tatlım ama bana o zaman doktorum senin için her ay önemli hiç ara vermeyeceksin her ay geleceksin demişti. Bizim durumumuzda hangi ay yumurtanın olacağının garantisi yokBenim ki özel canim pazar günleri çalışmıyorlar. Doktoru arıyorum telefonu meşgul. Bi de ben tup bebege ara verecem diye karar almıştım. Tatil iki hafta uzayınca bunu degerlendirmek istedim. Kararsizim gideyim mi gitmeyeyim mi. Yine folikül görmezse doktor üzülürüm.
Bilmiyorum canım ama bi an once bir karar vermem lazimSen bilirsin tatlım ama bana o zaman doktorum senin için her ay önemli hiç ara vermeyeceksin her ay geleceksin demişti. Bizim durumumuzda hangi ay yumurtanın olacağının garantisi yok
cnm incir kürü çok fayda ediyor benim hiç folikül görülmüyordu.incir kürü yaptım.o ay 3 folikül görüldü.1'i gelişti ama erken çatladı.ertesi ay da 1 tane gelişti boş çıktı.size tavsiyem tedavi öncesinde (eğer kist yoksa, prolaktin yüksek değilse) incir kürünü mutlaka yapın.tedaviye başlarsanız yumurta toplanana kadar her gün aç karnına zeytinyağında bir gün bekletilmiş 2 incir yeyin.kaliteye çok faydası oluyormuş.bizde kalite sıkıntı.incir kürünün faydasını gören ancak yumurtası boş çıkan, amh düşük en az 2-3 kişi tanıyorum.dediğim gibi yaparsanız daha faydalı olur inşallah...Bilemedim canım ya bi kere yaptırdık o da yumurta boş çıktı bütün tedavi iptal oldu ondan mi ne bi daha aynı olacak diye korktum herhalde şimdi kendimi bakıma soktum :) bi ay daha vitaminlerimi incir kurumu kullanayim belki ise yarar.
adet öncesinde 3 hafta incir kürü yaparsanız folikül görülür inşallah.benim hiç görülmüyordu. incir kürü denedim 3 tane görüldü...Sen bilirsin tatlım ama bana o zaman doktorum senin için her ay önemli hiç ara vermeyeceksin her ay geleceksin demişti. Bizim durumumuzda hangi ay yumurtanın olacağının garantisi yok
cnm bir arkadaşın amh 0,01di.tedavisi tam 1 yıl sürdü.ama 3 embriyo biriktirdi.ve doktoru 3ünü de koydu.şimdi hamile çok şükür.imkanın varsa devam et cnm.en azından 2 olsun...2 tane olursa tutunma şansı daha fazla olabiliyormuş doktorumun söylediği,tek embriyo olursa sadece onun durumuna bağlı kalyıyoruz diye bende olursa 2 koydurmak istiyorum ama bu seferde olmazsa,ozaman tek embriyomu transfer ettircem
Biesteron u 3 aydır kullanıyorum ilk başarısız tüp bebekten sonra başladım. Faydasi oldu mu gorecez toplanir da dolu çıkarsa yumurtalar :)
inşallah yumurtalarınız dolu çıkar güzel döllenir ve size tutunur.Rabbim yardımcınız olsun.yumurta toplanınca haber verirseniz seviniriz.umut olursunuz inşallah bizlere...Valla kuzum değişik bir durum. Eğer kanama azalirsa direkt toplayacak sanırım catlatma iğnesi falan da demedi. Hayırlısı. Vitaminler her zamanki gibi. Qenzim 10 e vit d Vit b12 vit biesteron
canım yumurta başına e2 en az 150 olması gerek..inş ikiside dölenir yada çatlatma iğnesiyle doğal deneyin..Ilk isim size yazmak ☺☺
Biriktirmek olayı gzuel de maddi manevi çok zor yavcnm bir arkadaşın amh 0,01di.tedavisi tam 1 yıl sürdü.ama 3 embriyo biriktirdi.ve doktoru 3ünü de koydu.şimdi hamile çok şükür.imkanın varsa devam et cnm.en azından 2 olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?