Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ayrıca yarın başka ilden misafirim var öf ne yapacağımı bilmiyorum
Canimm adet olmana çok sevindim ☺ demiştim sana bak ilacsiz oldun şükür. Belli bir zaman belirleme bence kafanda gelen giden işler bitmez sen dr una bırak her ay baksin hangi ay başlamak isterse o ay başlasın

Canimm adet olmana çok sevindim ☺ demiştim sana bak ilacsiz oldun şükür. Belli bir zaman belirleme bence kafanda gelen giden işler bitmez sen dr una bırak her ay baksin hangi ay başlamak isterse o ay başlasın
canım oldum ama hiç kanamam yok benimde sadece lavaboya gittiğimde peçeteye geliyo başka hiç yok niye böyle oldu yaa anlamadım.. doktora ulaşamadım ki fikrini alayım ne yapacağımı şaşırdım..

ben zaten önceden adet oluyordum hep ilaçsız sadece gecikiyordu 5-6 gün. ama tüp bebek yaptıktan sonra hiç artmadı kanamam çok azaldı niye böyle yaaa offf..

ben zaten önceden adet oluyordum hep ilaçsız sadece gecikiyordu 5-6 gün. ama tüp bebek yaptıktan sonra hiç artmadı kanamam çok azaldı niye böyle yaaa offf..
Benimde öyleydi kuzum ama son 3 aydır baya guzel oluyordum bu ay da işte evden çıkamadım kanamadan düşün hiç belli olmuyor moralini bozma

Benimde öyleydi kuzum ama son 3 aydır baya guzel oluyordum bu ay da işte evden çıkamadım kanamadan düşün hiç belli olmuyor moralini bozma
yaa benim adetim bitti dünkü birkaç lekeden başka gelmedi offf yoksa ben menapoza mı girdim.. niye böyle oldu doktoru arıyorum ulaşamıyorum napacam ben yaaa benim gibi olan var mı arkadaşlar..

yaa benim adetim bitti dünkü birkaç lekeden başka gelmedi offf yoksa ben menapoza mı girdim.. niye böyle oldu doktoru arıyorum ulaşamıyorum napacam ben yaaa benim gibi olan var mı arkadaşlar..
Yavrum işte benim de oyle oluyordu diyorum ya sana. 3 4 ay önce leke leke geliyordu bitiyordu son 3 aydır da çok oluyorum menapoz değil yani üzülme sakin

Yavrum işte benim de oyle oluyordu diyorum ya sana. 3 4 ay önce leke leke geliyordu bitiyordu son 3 aydır da çok oluyorum menapoz değil yani üzülme sakin
Hımm peki ben şimdi nasıl basliycam tedaviye pazartesi gitsem doktora başlar mi acaba yada olur mu adetim dün başladı bugün bitti

Hımm peki ben şimdi nasıl basliycam tedaviye pazartesi gitsem doktora başlar mi acaba yada olur mu adetim dün başladı bugün bitti
Benim de ilk tedavim öyle başlamıştı önemli olan başlaması reglinin ignelere başladığım gün benim de bitmişti reglim bence olur canım

Benim de ilk tedavim öyle başlamıştı önemli olan başlaması reglinin ignelere başladığım gün benim de bitmişti reglim bence olur canım
Peki canım pazartesi 4. Gün oluyo o zaman gidecem mecburen çünkü pazar günü calismiyorlar

kafanıza takmayın.kullandığımız ilaçlardan oluyor.bir de ağrı kesici aldınız mı bilmiyorum ama benim geçen adetimde ayağım çok ağrımıştı dayanamadım parol içtim 2. günü ve tamamen kesti nerdeyse.bir ağrı kesici bile bu kadar etkiliyorsa diğer iğneleri, ilaçları siz düşünün...

çalışıyorsa keşke bugün gitseniz.2. veya 3 gün gitmek gerekiyor.ama dün öğleden sonra olduysanız zaten pazartesi 3. günü olur sorun olmaz....

Git git önemli olan adetin başlaması ve folikul sayın hadi bakalım haber ver canimm
Doktor la görüştüm de canım bu durumun fsh yükseldiği anlamına geliyormus. Fsh ve e2 baktır sonucu bize bildir ona göre cagiracam seni dedi. Fsh yükselmiş midir sizce ben bu ay hep hayıt otu içtim ve şimdiye kadar hiç yükselmedi.

Yoo ağrı kesici kullanmadım hic

Tatlim insallah dogal yoldan olur onun icin tavsiyeletine uy bol bol yatip dinlen. Asilama onermediler mi.

yükselmemiştir inşallah hayıt düşürüyor.tahlil verin bugün belli olur.sonucu bize de bildirirseniz sevinirim...

rahim kalınlaşması varsa soğan suyu iyi geliyor.ama doğal deneyeceksiniz bol bol kuru incir tüketin yumurta gelişimi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…