Yok kuzum bakalım çalışmalara devam :)Tatlim insallah dogal yoldan olur onun icin tavsiyeletine uy bol bol yatip dinlen. Asilama onermediler mi.
Doğum kontrol hapı verdi 21 gün onu kullanacam bakalım soğan sutu yapmıştım geçen aylarda sindi bir daha yapsam zararı olur murahim kalınlaşması varsa soğan suyu iyi geliyor.ama doğal deneyeceksiniz bol bol kuru incir tüketin yumurta gelişimi için
olmaz cnm zararı.bir ha yap bence 15 gün.rahimi inceltiyor zaten...Doğum kontrol hapı verdi 21 gün onu kullanacam bakalım soğan sutu yapmıştım geçen aylarda sindi bir daha yapsam zararı olur mu
Canim naptin gittin mi dr aPazartesi yapmayı düşünüyorum canim tahlilleri haber veririm
gittiğim doktor daha önce bana 3 aylık tedavi uygulayacak doktordu kadın doğum doktoru. baktı ultrasondan kan toplanmış ama adet olmamışsın dedi sonra beta hcg istedi tabi sonuç negatif çıktı sonra turlasol verdi adetimde bakacak yumurtalarımın durumuna göre tedavi uygulayacam yumurtaların ilaçlara tepki verecek mi diye öyle canım başladım turlasolaCanim naptin gittin mi dr a
Anladım canım bir daha ki adet de beli olacak yumurtalar yanigittiğim doktor daha önce bana 3 aylık tedavi uygulayacak doktordu kadın doğum doktoru. baktı ultrasondan kan toplanmış ama adet olmamışsın dedi sonra beta hcg istedi tabi sonuç negatif çıktı sonra turlasol verdi adetimde bakacak yumurtalarımın durumuna göre tedavi uygulayacam yumurtaların ilaçlara tepki verecek mi diye öyle canım başladım turlasola
evet canım inşallah olur yumurtalarımAnladım canım bir daha ki adet de beli olacak yumurtalar yani
Merhaba canım tedavi başlar ve inşallah hayırlı Sonuç alırsın. Fsh in yüksek biraz. 9 un altında olması iyi normal gebelik şansı için. Ama tüp bebek için değerlerin gayet iyi. 15 in altı olsun isterler. Senin esinde sıkıntı var mı bilmiyorum ama normal yolla bile bebeğin olabilir canım. 40 fsh jle kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımız var ☺merhabalar herkeze...ben tüp bebek için basvurdum yasımdan dolayı da cok umitsizdim ama son sansım diye cok istedim denemeyi..test sonuclarımın bazıları belli oldu amh sonucunu bekliyorum .konu hakkında cok bilgisizim ve tedirginim.dr umla henuz test sonucları için konusmadık bugun yarın arar konusur herhalde deneyip denememe kararı belli olur..
fsh 11,9
lh 8,3
e2 20,2
progesteron 0,9
prolaktin 15,8
bu degerler sizce nasıl cok mu kotu durumdayım yoksa deneme sansım olur mu? nolur bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinicem..
Değerlerin gayet iyi bence ben fsh 40 larda tedavisiz hamile kaldım diğer değerlerde pek normal değildi üstelik.Rabbim gönlünüze göre versinmerhabalar herkeze...ben tüp bebek için basvurdum yasımdan dolayı da cok umitsizdim ama son sansım diye cok istedim denemeyi..test sonuclarımın bazıları belli oldu amh sonucunu bekliyorum .konu hakkında cok bilgisizim ve tedirginim.dr umla henuz test sonucları için konusmadık bugun yarın arar konusur herhalde deneyip denememe kararı belli olur..
fsh 11,9
lh 8,3
e2 20,2
progesteron 0,9
prolaktin 15,8
bu degerler sizce nasıl cok mu kotu durumdayım yoksa deneme sansım olur mu? nolur bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinicem..
Merhaba,incir kürünü uyguladınız mı hiç?Ben çok faydasını gördümdekızlar benim tedavi iptal oldu yine tek yumurtam 13 de kaldı büyümedi e2.65 çok düşük çıktı 8.gün bugün,bir sonraki adetele tek embriyomu transfer edicez,dr.umutlu değil ama
nasıl uyguladın canım bize de anlatır mısın. ben kullandım ama aksadı tam olarak kullandığım söylenemezMerhaba,incir kürünü uyguladınız mı hiç?Ben çok faydasını gördümde
Incir kürü hariç herşeyi yaptım,ama şimdi ilk adetle transferim olcak,bu arada incir kürü nasıl yarar sağlarmı bana?sen nasıl gördün faydasınıMerhaba,incir kürünü uyguladınız mı hiç?Ben çok faydasını gördümde
Allah yardimcin olsun cnm inş cogalir yumurtan..benimde fazla olmuyor bugun kontrol den geldim e2 dusmus artacagina..ilac dozu artirildi..Allah hepimoxin yardmcisi olsun. .Selam kızlar ,bende haberler bulutlu...bu ay yine deneyelim dedikyine 1 yumurta var,tek yumurtayla h.sonu opu ya gitçem,lüten dua istiyorum sizlerden ,daha evvel hatırlayan varsa beni,2 kez boş çıktı,birinde döllenmedi,tek embriyomu çiftlemek istiyoruz inşallah bu sefer olsun ,pek umutsuzum ama Allah'tan ümit kesilmez ...
Cnm bu msji şimdi gördüm bu sayfayi yeni inceliyrdum..üzüldüm. .inşallah diger ay buyur yumurta larin.kızlar benim tedavi iptal oldu yine tek yumurtam 13 de kaldı büyümedi e2.65 çok düşük çıktı 8.gün bugün,bir sonraki adetele tek embriyomu transfer edicez,dr.umutlu değil ama
12-13 adet inciri 2.5 bardak kaynayan suya 2 ye bölüp attım 20 dk kadar kapağı kapalı kaynattım kısık ateşte suyunu içtim incirlerdende 1-2 yedim hergün 21 gün yapıp 7 gün ara verdim.Bende yumurtlama problemi var 1 yumurtadan fazla gelişmiyordu inciri kullandıktan sonra e2 yükseldi ve yumurtalarım çoğaldı 3-4 yumurta olmaya başladı tam tedaviye başlıcağımız ay e2 çok yüksek olunca dr önümüzdeki ay başlayalım dedi fakat ben o ay tedavisiz hamile kaldım(kalp atışı durduğu için kürtaj oldum başa sardım yani)fshımda yüksekti onun içinde hergün hayıt tohumu kaynatıp içtim 2 bardak inşallah faydasını görürsünüznasıl uyguladın canım bize de anlatır mısın. ben kullandım ama aksadı tam olarak kullandığım söylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?