Bende yumurtlama problemi var ve fshım yüksek 12-13 kuru inciri 2.5 bardak kaynayan suya 2ye bölüp attım 20 dk kapağı kapalı kısık ateşte kaynattım suyun gün içerisinde veya hepsini bianda içtim 1-2 de incirden yedim21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar yaptım.Fsh içinde 1 bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı hayıtotu atıp 5 dk demleyip içtim.Hayıtıda günde 2 defa içtim.ben 1 aşılama 1 tüp denedim malesef tutmadı fakat incir ve hayıtı yaptığım dönemde beslenmemede dikkat ettim ve o ay tedaviye başlıcakken e2 yüksek çıktı dr bidahaki aya başlayalım dedı ama ben o ay tedavisiz hamile kaldım(14temmuzda 2.5 aylıkken kalp atışı durdugu için kürtaj oldum ve tekrar başa sardım şimdide kürtajdan beri regl olamıyorum)inşallah faydasını görürsünüz.Benim dr incir ve hayıta devam etmemi söyledi çünkü bende çok etkisi olduğunu oda gördü.Incir kürü hariç herşeyi yaptım,ama şimdi ilk adetle transferim olcak,bu arada incir kürü nasıl yarar sağlarmı bana?sen nasıl gördün faydasını
Anladım. Geçmiş olsun sizede üzüldüm. Denerim bende ams adetle başlancak dimi bunaBende yumurtlama problemi var ve fshım yüksek 12-13 kuru inciri 2.5 bardak kaynayan suya 2ye bölüp attım 20 dk kapağı kapalı kısık ateşte kaynattım suyun gün içerisinde veya hepsini bianda içtim 1-2 de incirden yedim21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar yaptım.Fsh içinde 1 bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı hayıtotu atıp 5 dk demleyip içtim.Hayıtıda günde 2 defa içtim.ben 1 aşılama 1 tüp denedim malesef tutmadı fakat incir ve hayıtı yaptığım dönemde beslenmemede dikkat ettim ve o ay tedaviye başlıcakken e2 yüksek çıktı dr bidahaki aya başlayalım dedı ama ben o ay tedavisiz hamile kaldım(14temmuzda 2.5 aylıkken kalp atışı durdugu için kürtaj oldum ve tekrar başa sardım şimdide kürtajdan beri regl olamıyorum)inşallah faydasını görürsünüz.Benim dr incir ve hayıta devam etmemi söyledi çünkü bende çok etkisi olduğunu oda gördü.
Anladim canim massllah peki ne zaman başlayıp ne zaman ara verdiniz adetin kaçıncı günü başladınız.12-13 adet inciri 2.5 bardak kaynayan suya 2 ye bölüp attım 20 dk kadar kapağı kapalı kaynattım kısık ateşte suyunu içtim incirlerdende 1-2 yedim hergün 21 gün yapıp 7 gün ara verdim.Bende yumurtlama problemi var 1 yumurtadan fazla gelişmiyordu inciri kullandıktan sonra e2 yükseldi ve yumurtalarım çoğaldı 3-4 yumurta olmaya başladı tam tedaviye başlıcağımız ay e2 çok yüksek olunca dr önümüzdeki ay başlayalım dedi fakat ben o ay tedavisiz hamile kaldım(kalp atışı durduğu için kürtaj oldum başa sardım yani)fshımda yüksekti onun içinde hergün hayıt tohumu kaynatıp içtim 2 bardak inşallah faydasını görürsünüz
Ben adetle başlamadım zaten her kürde adete denk gelmiyor.Hemen başlayabilirsiniz.Anladım. Geçmiş olsun sizede üzüldüm. Denerim bende ams adetle başlancak dimi buna
Herhangi bi zamanda başladım illaha adetliyken başlamak gerekmiyor e2 yi yükseltiyor yumurtlamayı arttırıyor.Sadece kullandığınız ay değil sonraki 1-2 ayda faydası oluyor(kür 21 gün kullan 7 gün ara tekrar 21 gün şeklinde uygulanıyor zaten)Anladim canim massllah peki ne zaman başlayıp ne zaman ara verdiniz adetin kaçıncı günü başladınız.
Solgarın ürünleri gnc ye göre çok daha iyi zatenKızlar tekrar selam gene bi soru ile rahatsız edicem sizleri :) solgar in kadınlar için olan vitamininden kullanan var mi aranızda? Gnc 'nin arginmaxini bulamadım ben de solgarinkini aldım merak ettim aranızda kullanan oldu mu diye sorayım dedim.
Kizlar cok az yumurtayla tup bebek de basarili olan varmi
Sizin icin cok sevindim..ayy bu ornekde bana iyi gelicek ins.bendende amh istendi daha yapilmadi. .bu hafta baslayan tup bebek tedavim dun son bulduMerhabalar.... tabii ki var hem de sayısız örnek var... Bir tanesi de benim... Amh 0,1 in altında... 2 tanesi iptal olmak üzere toplam 4 opu.... Zar zor 3 embriyo ve sonucum pozitif....
Önemli olan Sabırlı olmak, inancını kaybetmemek ve sakin olmak... Tabi ehil ellerde olmak çok önemli... Lütfen doktorunuzu ve tüp bebek merkezinizi seçerken çok dikkatli olun... İzmir'de tedvi olma olanağı bulunanlara İRENBE ve Dr. Kaan Bozkurtu Şiddetle tavsiye ediyorum.... Allah bu yolda şansınızı açık etsin..
Benimde iğnelerle tek oluyordu incir sayesinde çoğaldı yapın bence ben cok faydasını gördüm.iğneleri kullanırkende az az yaptım yineSelam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.
Allah yardimcin olsun cnm. .inşallah tedaviye cevap verir yumurtaliklarin..dua ederim bende . Sende bana dua ediver..benimde yumurtam buyumedimerhaba arkadaşlar.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
senin de Allah yardımcın olsun cnm...Allah yardimcin olsun cnm. .inşallah tedaviye cevap verir yumurtaliklarin..dua ederim bende . Sende bana dua ediver..benimde yumurtam buyumedi
Allah razı olsunsenin de Allah yardımcın olsun cnm...
Merhaba,ben tarifteki gibi 15 tane inciri ağzı kapalı yavaş ateşte 20 dk.kaynattım(ortadan bölmedim)1 su bardağının yarısı kadar ancak su çıktı ,sabah aç karna içtim,sizde de bu kadar azalıyomuydu suyuBenimde iğnelerle tek oluyordu incir sayesinde çoğaldı yapın bence ben cok faydasını gördüm.iğneleri kullanırkende az az yaptım yine
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin... Tek embriyo mu konmuştu 2 mi sende?Merhabalar.... tabii ki var hem de sayısız örnek var... Bir tanesi de benim... Amh 0,1 in altında... 2 tanesi iptal olmak üzere toplam 4 opu.... Zar zor 3 embriyo ve sonucum pozitif....
Önemli olan Sabırlı olmak, inancını kaybetmemek ve sakin olmak... Tabi ehil ellerde olmak çok önemli... Lütfen doktorunuzu ve tüp bebek merkezinizi seçerken çok dikkatli olun... İzmir'de tedvi olma olanağı bulunanlara İRENBE ve Dr. Kaan Bozkurtu Şiddetle tavsiye ediyorum.... Allah bu yolda şansınızı açık etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?