Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Incir kürü hariç herşeyi yaptım,ama şimdi ilk adetle transferim olcak,bu arada incir kürü nasıl yarar sağlarmı bana?sen nasıl gördün faydasını
Bende yumurtlama problemi var ve fshım yüksek 12-13 kuru inciri 2.5 bardak kaynayan suya 2ye bölüp attım 20 dk kapağı kapalı kısık ateşte kaynattım suyun gün içerisinde veya hepsini bianda içtim 1-2 de incirden yedim21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar yaptım.Fsh içinde 1 bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı hayıtotu atıp 5 dk demleyip içtim.Hayıtıda günde 2 defa içtim.ben 1 aşılama 1 tüp denedim malesef tutmadı fakat incir ve hayıtı yaptığım dönemde beslenmemede dikkat ettim ve o ay tedaviye başlıcakken e2 yüksek çıktı dr bidahaki aya başlayalım dedı ama ben o ay tedavisiz hamile kaldım(14temmuzda 2.5 aylıkken kalp atışı durdugu için kürtaj oldum ve tekrar başa sardım şimdide kürtajdan beri regl olamıyorum)inşallah faydasını görürsünüz.Benim dr incir ve hayıta devam etmemi söyledi çünkü bende çok etkisi olduğunu oda gördü.

Anladım. Geçmiş olsun sizede üzüldüm. Denerim bende ams adetle başlancak dimi buna

Anladim canim massllah peki ne zaman başlayıp ne zaman ara verdiniz adetin kaçıncı günü başladınız.

Anladim canim massllah peki ne zaman başlayıp ne zaman ara verdiniz adetin kaçıncı günü başladınız.
Herhangi bi zamanda başladım illaha adetliyken başlamak gerekmiyor e2 yi yükseltiyor yumurtlamayı arttırıyor.Sadece kullandığınız ay değil sonraki 1-2 ayda faydası oluyor(kür 21 gün kullan 7 gün ara tekrar 21 gün şeklinde uygulanıyor zaten)

Kızlar tekrar selam gene bi soru ile rahatsız edicem sizleri :) solgar in kadınlar için olan vitamininden kullanan var mi aranızda? Gnc 'nin arginmaxini bulamadım ben de solgarinkini aldım merak ettim aranızda kullanan oldu mu diye sorayım dedim.

Solgarın ürünleri gnc ye göre çok daha iyi zaten

Teşekkürler canım cevapladigin için inşallah ise yarar :) ben bi önceki tedavimde eşime de kendime de gnc almıştım bu sefer ikimize de solgarinkini aldım Gnc 'nin arginmaxi piyasada kalmamış :) desene iyi ki kalmamış sağol tekrar :)

Kizlar cok az yumurtayla tup bebek de basarili olan varmi

Merhabalar.... tabii ki var hem de sayısız örnek var... Bir tanesi de benim... Amh 0,1 in altında... 2 tanesi iptal olmak üzere toplam 4 opu.... Zar zor 3 embriyo ve sonucum pozitif....

Önemli olan Sabırlı olmak, inancını kaybetmemek ve sakin olmak... Tabi ehil ellerde olmak çok önemli... Lütfen doktorunuzu ve tüp bebek merkezinizi seçerken çok dikkatli olun... İzmir'de tedvi olma olanağı bulunanlara İRENBE ve Dr. Kaan Bozkurtu Şiddetle tavsiye ediyorum.... Allah bu yolda şansınızı açık etsin..

Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.

Sizin icin cok sevindim..ayy bu ornekde bana iyi gelicek ins.bendende amh istendi daha yapilmadi. .bu hafta baslayan tup bebek tedavim dun son buldu yumurta buyumuyor e2 hep dusdu..cok agladim cok üzüldüm. ..irenbede bir tüp bebek yapildi bana..bu sene mart ayinda .once pozitif..sonra deger dusdu...fakat yumurta vs.takiplerim bulundugm sehirde..toplama ve transfer izmir irenbe aral beyle oldu..
Bana biraz daha tedaviniz hakkinda bilgi verirmisiniz..dr bana birkac ay ilac tedavisi yapicaz dedi..oyle kolay vaka degilsin zor olcak dedi...

Benimde iğnelerle tek oluyordu incir sayesinde çoğaldı yapın bence ben cok faydasını gördüm.iğneleri kullanırkende az az yaptım yine

merhaba arkadaşlar.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
Allah yardimcin olsun cnm. .inşallah tedaviye cevap verir yumurtaliklarin..dua ederim bende . Sende bana dua ediver..benimde yumurtam buyumedi

Benimde iğnelerle tek oluyordu incir sayesinde çoğaldı yapın bence ben cok faydasını gördüm.iğneleri kullanırkende az az yaptım yine
Merhaba,ben tarifteki gibi 15 tane inciri ağzı kapalı yavaş ateşte 20 dk.kaynattım(ortadan bölmedim)1 su bardağının yarısı kadar ancak su çıktı ,sabah aç karna içtim,sizde de bu kadar azalıyomuydu suyu

merhaba arkadaşlar. ben de aynı dertten sıkıntılıyım. yaşım 37, FSH en son 29 küsürdü AMH 1 yıl önce bakıldı 0,54 tü. östrojen 20 nin altında olduğu için değer saptanamıyor. ilk denemede 2 yumurta oldu ikisi de döllendi bölündü transfer oldu ama biyokimyasal oldu. doktor omega 3, coenzim q10, dhea kullanmamı önerdi. şubat ayının sonundan itibaren başladım. bunların yanında arısütü, polen de kullandım. nisan ayında tekrar tedaviye başlandı 1 yumurta görüldü ama büyümedi ve tedavi iptal edildi. temmuz ayının 18 inde kullandığım gıda takviyelerine destek yaptım ve bunlara aslan pençesi , hayıt otu çayı ve agnucaston hapı ekledim. FSH 9 küsür östrojen 28 çıktı. hemen tedaviye başladık. 5 yumurta görüldü. 3 ü işe yaradı 2 si transfer oldu 1 i Allahıma şükürler olsun tuttu. geçtiğimiz cuma kalbini de duydum. bu FSH illetiyle baş edebiliriz. düştüğü an tedavide yüzümüzü güldürüyo. lütfen ama lütfen pes etmeyin. Allah kimseyi çok uğraştırmasın. isteyen herkese nasip etsin.

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin... Tek embriyo mu konmuştu 2 mi sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…