Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin... Tek embriyo mu konmuştu 2 mi sende?

tebrik ederim canım. irenbede tedavi oldun sanırım. bir çok arkadaşım da orada pozitifi gördü. hala ayynı doktora mı gidiyosun takip için

tebrik ederim saağlıkla kucagınıza alın...ne mutlu basarı hikayeleri okumak .bizde mutlu sona ulaştık darısı tümm mücadele eden yürekli annelere olsunn

tebrik ederim saağlıkla kucagınıza alın...ne mutlu basarı hikayeleri okumak .bizde mutlu sona ulaştık darısı tümm mücadele eden yürekli annelere olsunn

aminn çok teşekkür ederim.
savaşan herkes kazansın istiyorum. daha yolun başındayım inşallah Allah devamını da yaşamayı nasip eder.

tebrik ederim canım. irenbede tedavi oldun sanırım. bir çok arkadaşım da orada pozitifi gördü. hala ayynı doktora mı gidiyosun takip için
Evet irenbe ye gidiyorum tedavi için. Tek embriyom dondurulmuştu. Kistcikler oluşmuş o yüzden dr um 1 ay doğum kontrol hapı verdi. Ay sonunda da lucrin daily estrofem e başlayacağım transfere hazırlık için. İnşallah sonuç güzel olur

inşallah Allahım uğraştırmasın. çimen diye bi arkadaşım var o da transfer bekliyor. Allah ikinizin de olumlu sonuç almasını nasip etsin

merhaba inciri 7-8 tane atın.15 çok oluyor.8 dk kaynattıktan sonra içine bir havuç atın dilimleyip.5 dk kaynatın öyle için.havuç atmazsanız kist yapabiliyor.havuç çatlaması için.benden demesi

çok sevindim.bizlere umut oluyorsunuz.özelden mesaj attım bakar mısınız.

merhaba inciri 7-8 tane atın.15 çok oluyor.8 dk kaynattıktan sonra içine bir havuç atın dilimleyip.5 dk kaynatın öyle için.havuç atmazsanız kist yapabiliyor.havuç çatlaması için.benden demesi
tamam peki,ben 1 ay sonra transfer olcam bunu yapmamın sakıncası olurmuki?

evet azalıyor fakat incirleri 2 ye bolerseniz daha iyi olur bide incirdende yiyin 1-2 tane

Merhaba,

Bitki uygulayan adamın telefonunu yazar mısınız? Nasıl bulabiliriz..

Merhaba arkadaşlar daha önce bende çok fazla takıldım burada şimdi güzel haberler vermeye geldim şükürler olsun uzun tedaviler sonucu hamileyim Allahım kucağıma almayı nasip eder inşallah...kısaca durumum şöyleydi amh 0.01 FSH 21 di 2,5 sene önce.7 defa tedavi gördüm 4 tedavide yumurta döllenmedi.sonra 1 sene kadar vitaminler kullandım spor diyet yaptım havuz sistemi uygulandı 3 embiryo biriktirdik üçüde transfer oldu biri tuttu şükürler olsun..darısı size olsun inşallah

Yaa umut oldun bana resmen benimde ikinci tedavi denemem 2yumurtq transferi yapildi bayramin 4.gunu belli olucak boyle seyleri duyunca insan umutlaniyor.

Hayırlı olsun arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. 1 yıl vitamin kullandım demişsin nelerdi onlar öğrenebilirmiyim? bende uzun zamandır arada fireler versemde coenz10, devit3, evicap, c vitamini ve selenyum içiyorum...faydalarının olduğunu düşünüyorum..

Yaa umut oldun bana resmen benimde ikinci tedavi denemem 2yumurtq transferi yapildi bayramin 4.gunu belli olucak boyle seyleri duyunca insan umutlaniyor.
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
Bnde coenzm,devit3,c vitamin,biosteron,melatonin,b12plus,ace selenyum,arısütü tablet,omega3 kullandım..son tedavimdede bol hurma yedim zeytinyağlı incir kürü yaptım 2 yumurtadan ikiside kaliteli döllendi

Allah kucağında göstersin canım sağlıklı hayırlı olsun inşallah burdaki herkese ve tabiiki bana da anne olmayı nasip etsin allahim inşallah :) benim de bi sorum olacak bu ilaçları dr un mu tavsiye etti yoksa sen mi araştırıp öğrendin benim gibi :)

Amin canım inşallah.Allahım hepinizede nasip etsin.bana doktorum tavsiye etti bu vitaminleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…