Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin... Tek embriyo mu konmuştu 2 mi sende?
tebrik ederim saağlıkla kucagınıza alın...ne mutlu basarı hikayeleri okumak .bizde mutlu sona ulaştık darısı tümm mücadele eden yürekli annelere olsunnmerhaba arkadaşlar. ben de aynı dertten sıkıntılıyım. yaşım 37, FSH en son 29 küsürdü AMH 1 yıl önce bakıldı 0,54 tü. östrojen 20 nin altında olduğu için değer saptanamıyor. ilk denemede 2 yumurta oldu ikisi de döllendi bölündü transfer oldu ama biyokimyasal oldu. doktor omega 3, coenzim q10, dhea kullanmamı önerdi. şubat ayının sonundan itibaren başladım. bunların yanında arısütü, polen de kullandım. nisan ayında tekrar tedaviye başlandı 1 yumurta görüldü ama büyümedi ve tedavi iptal edildi. temmuz ayının 18 inde kullandığım gıda takviyelerine destek yaptım ve bunlara aslan pençesi , hayıt otu çayı ve agnucaston hapı ekledim. FSH 9 küsür östrojen 28 çıktı. hemen tedaviye başladık. 5 yumurta görüldü. 3 ü işe yaradı 2 si transfer oldu 1 i Allahıma şükürler olsun tuttu. geçtiğimiz cuma kalbini de duydum. bu FSH illetiyle baş edebiliriz. düştüğü an tedavide yüzümüzü güldürüyo. lütfen ama lütfen pes etmeyin. Allah kimseyi çok uğraştırmasın. isteyen herkese nasip etsin.
tebrik ederim saağlıkla kucagınıza alın...ne mutlu basarı hikayeleri okumak .bizde mutlu sona ulaştık darısı tümm mücadele eden yürekli annelere olsunn
Evet irenbe ye gidiyorum tedavi için. Tek embriyom dondurulmuştu. Kistcikler oluşmuş o yüzden dr um 1 ay doğum kontrol hapı verdi. Ay sonunda da lucrin daily estrofem e başlayacağım transfere hazırlık için. İnşallah sonuç güzel olurtebrik ederim canım. irenbede tedavi oldun sanırım. bir çok arkadaşım da orada pozitifi gördü. hala ayynı doktora mı gidiyosun takip için
Evet irenbe ye gidiyorum tedavi için. Tek embriyom dondurulmuştu. Kistcikler oluşmuş o yüzden dr um 1 ay doğum kontrol hapı verdi. Ay sonunda da lucrin daily estrofem e başlayacağım transfere hazırlık için. İnşallah sonuç güzel olur
Amin canim, nerde varsa isteyen herkese...inşallah Allahım uğraştırmasın. çimen diye bi arkadaşım var o da transfer bekliyor. Allah ikinizin de olumlu sonuç almasını nasip etsin
merhaba inciri 7-8 tane atın.15 çok oluyor.8 dk kaynattıktan sonra içine bir havuç atın dilimleyip.5 dk kaynatın öyle için.havuç atmazsanız kist yapabiliyor.havuç çatlaması için.benden demesiMerhaba,ben tarifteki gibi 15 tane inciri ağzı kapalı yavaş ateşte 20 dk.kaynattım(ortadan bölmedim)1 su bardağının yarısı kadar ancak su çıktı ,sabah aç karna içtim,sizde de bu kadar azalıyomuydu suyu
çok sevindim.bizlere umut oluyorsunuz.özelden mesaj attım bakar mısınız.merhaba arkadaşlar. ben de aynı dertten sıkıntılıyım. yaşım 37, FSH en son 29 küsürdü AMH 1 yıl önce bakıldı 0,54 tü. östrojen 20 nin altında olduğu için değer saptanamıyor. ilk denemede 2 yumurta oldu ikisi de döllendi bölündü transfer oldu ama biyokimyasal oldu. doktor omega 3, coenzim q10, dhea kullanmamı önerdi. şubat ayının sonundan itibaren başladım. bunların yanında arısütü, polen de kullandım. nisan ayında tekrar tedaviye başlandı 1 yumurta görüldü ama büyümedi ve tedavi iptal edildi. temmuz ayının 18 inde kullandığım gıda takviyelerine destek yaptım ve bunlara aslan pençesi , hayıt otu çayı ve agnucaston hapı ekledim. FSH 9 küsür östrojen 28 çıktı. hemen tedaviye başladık. 5 yumurta görüldü. 3 ü işe yaradı 2 si transfer oldu 1 i Allahıma şükürler olsun tuttu. geçtiğimiz cuma kalbini de duydum. bu FSH illetiyle baş edebiliriz. düştüğü an tedavide yüzümüzü güldürüyo. lütfen ama lütfen pes etmeyin. Allah kimseyi çok uğraştırmasın. isteyen herkese nasip etsin.
tamam peki,ben 1 ay sonra transfer olcam bunu yapmamın sakıncası olurmuki?merhaba inciri 7-8 tane atın.15 çok oluyor.8 dk kaynattıktan sonra içine bir havuç atın dilimleyip.5 dk kaynatın öyle için.havuç atmazsanız kist yapabiliyor.havuç çatlaması için.benden demesi
evet azalıyor fakat incirleri 2 ye bolerseniz daha iyi olur bide incirdende yiyin 1-2 taneMerhaba,ben tarifteki gibi 15 tane inciri ağzı kapalı yavaş ateşte 20 dk.kaynattım(ortadan bölmedim)1 su bardağının yarısı kadar ancak su çıktı ,sabah aç karna içtim,sizde de bu kadar azalıyomuydu suyu
birde bunun içine havuç katılan varmış,siz havuç lu yaptınızmı?evet azalıyor fakat incirleri 2 ye bolerseniz daha iyi olur bide incirdende yiyin 1-2 tane
Havuçlu olan yumurta çatlama problemi olanlar için ben bikeresindf havuçlu olanı denedim daha sonra hep sadece incir yaptım.birde bunun içine havuç katılan varmış,siz havuç lu yaptınızmı?
zararı olmaz herhalde ama havuçlu yapmazsanız kist falan olursa sıkıntı çıkarabilir.havuçlu yapın bence...tamam peki,ben 1 ay sonra transfer olcam bunu yapmamın sakıncası olurmuki?
ne dnörü ya daha kaç yaşındasın canım birkaç sene çabala muhakak düşer dhea ve hayıt çayını muhakak günlük iç onlar düşürüyor birde canım ankarada ulusda istanbul baharatcılık var banada burda nazen diye bir arkadaşım söylemişti o kargo ile getittirmişti bu adam bal ve bitkilerden ilaç hazırlıyor tahlillerine bakmadan yapmıyor ama yıllardır bu işle uğraşmış ben bizzat yanına gittim dosyasında gösterdi 100 lerden 15 lere inenler vardı
sonra bana sende çok çok çok birşey yok olanda düzelir sadece sigara kola kahve birkaç birşey daha demişti bunları içme arı sütü bal polen karışımı ye dedi
ama benim alerjik astımım var polenede alerjim olduğu için yiyemem....eşin önemli hazırlayacağım macunu her gün yiyecek dedi ama benim akıllı kocam inanmadı kaan aydosa gitti ordada orta derece bir sonuç aldı
istersen bir araştır çok gelenler vardı ha sakın hem sana hem doktor tedavisini uygulayacağız deme :) yaptır ilacını zaten bitkisel ek vitamin olarak düşün doktorunu ihmal etme yine....
bende kendimce hayıt felan uyguladım doğru düzgün yumurtlamayan tarafım diğerinden fazla yumurtlamaya başladı bak gör seninde olacak sabırla uygula zaten belli bir süreden sonra alışıyorsun dün hayıtım bitti uykum gelmedi düşün :)
Yaa umut oldun bana resmen benimde ikinci tedavi denemem 2yumurtq transferi yapildi bayramin 4.gunu belli olucak boyle seyleri duyunca insan umutlaniyor.Merhaba arkadaşlar daha önce bende çok fazla takıldım burada şimdi güzel haberler vermeye geldim şükürler olsun uzun tedaviler sonucu hamileyim Allahım kucağıma almayı nasip eder inşallah...kısaca durumum şöyleydi amh 0.01 FSH 21 di 2,5 sene önce.7 defa tedavi gördüm 4 tedavide yumurta döllenmedi.sonra 1 sene kadar vitaminler kullandım spor diyet yaptım havuz sistemi uygulandı 3 embiryo biriktirdik üçüde transfer oldu biri tuttu şükürler olsun..darısı size olsun inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. 1 yıl vitamin kullandım demişsin nelerdi onlar öğrenebilirmiyim? bende uzun zamandır arada fireler versemde coenz10, devit3, evicap, c vitamini ve selenyum içiyorum...faydalarının olduğunu düşünüyorum..Merhaba arkadaşlar daha önce bende çok fazla takıldım burada şimdi güzel haberler vermeye geldim şükürler olsun uzun tedaviler sonucu hamileyim Allahım kucağıma almayı nasip eder inşallah...kısaca durumum şöyleydi amh 0.01 FSH 21 di 2,5 sene önce.7 defa tedavi gördüm 4 tedavide yumurta döllenmedi.sonra 1 sene kadar vitaminler kullandım spor diyet yaptım havuz sistemi uygulandı 3 embiryo biriktirdik üçüde transfer oldu biri tuttu şükürler olsun..darısı size olsun inşallah
İnşallah seninde güzel haberlerini alırızYaa umut oldun bana resmen benimde ikinci tedavi denemem 2yumurtq transferi yapildi bayramin 4.gunu belli olucak boyle seyleri duyunca insan umutlaniyor.
Bnde coenzm,devit3,c vitamin,biosteron,melatonin,b12plus,ace selenyum,arısütü tablet,omega3 kullandım..son tedavimdede bol hurma yedim zeytinyağlı incir kürü yaptım 2 yumurtadan ikiside kaliteli döllendiHayırlı olsun arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. 1 yıl vitamin kullandım demişsin nelerdi onlar öğrenebilirmiyim? bende uzun zamandır arada fireler versemde coenz10, devit3, evicap, c vitamini ve selenyum içiyorum...faydalarının olduğunu düşünüyorum..
Allah kucağında göstersin canım sağlıklı hayırlı olsun inşallah burdaki herkese ve tabiiki bana da anne olmayı nasip etsin allahim inşallah :) benim de bi sorum olacak bu ilaçları dr un mu tavsiye etti yoksa sen mi araştırıp öğrendin benim gibi :)İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
Bnde coenzm,devit3,c vitamin,biosteron,melatonin,b12plus,ace selenyum,arısütü tablet,omega3 kullandım..son tedavimdede bol hurma yedim zeytinyağlı incir kürü yaptım 2 yumurtadan ikiside kaliteli döllendi
Amin canım inşallah.Allahım hepinizede nasip etsin.bana doktorum tavsiye etti bu vitaminleri.Allah kucağında göstersin canım sağlıklı hayırlı olsun inşallah burdaki herkese ve tabiiki bana da anne olmayı nasip etsin allahim inşallah :) benim de bi sorum olacak bu ilaçları dr un mu tavsiye etti yoksa sen mi araştırıp öğrendin benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?