Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Biosteronu içmeye cesaret edemedim, doktor bana gerek yok demişti ama diğerlerini içtim sadece melotonin ve arı sütü dışında. Arı sütünün yan etkilerini okudum karaciğer enzimlerini artırıyormuş bazı kişilerde, cesaret edemedim onun yerine bal tarçın çörek otu yaptım, artık ondan tiksindim galiba son adetimde 3 günden fazla yapamadım. Bende bunları son tedavimde kullandım 2 ay öncesinden,sonuç negatif olsada blast 3 embriyom olmuştu, , o yüzden bende faydası olduğunu düşünüyorum. Negatif sonrası yeni tedaviye kadar tekrar başladım içmeye inşallah bu sefer olur..
Birde arkadaşım iğnelere devam ederken coenz ve e vitaminine devam ettin mi, bıraktınmı?

Ben zararlarını hiç düşünmedim bebek isteğim herşeyin üstündeydi ne duyduysam yaptım korkmadan bütün hepsini de kullandım hiç zararını da görmedim bütün kan değerlerim güzelde çıktı.senin uyguladıklarında sende işe yaramış 3 blast çok güzel tutmama sebebi neymiş rahim incelendimi tutmaya engel bişey varmı yokmu diye..ben son tedavide 1 ay öncesi bırakmıştım vitaminleri ama ondan öncekilerde iğnelerle beraber vitlere devam ettim

Valla canım doktor rahim duvarın ince dedi ama yinede transfer etti, ben ondan şüphelendim. Negatif sonrası yaklaşık 2 ay sonra İstanbulda Memorial hastanesine gittim, muayene eder etmez doktor sende yapışıklık var dedi, hsg çekindim gerçektende yapışıklık bariz belliyi, nebileyim bunu görmedimi doktor veya o zaman sonrsındamı oldu bu yapışıklık bilemedim. Yeni histereskopi oldum yapışıklık açıldı, bu arada geçen senede histereskopi olmuştum o zaman böyle bir sorun yoktu. Tedaviler rahime zarar verdi anlaşılan..Toplamda 5 deneme 4 transferim oldu, artık çok yoruldum.
Bu arada sen İrenbe Kaan beyin hastasısın demi?

Çok üzüldüm canım tedaviler çok yoruyo insanı gerçekten Allah yardımcın olsun.evet İrenbe kaan bozkurt doktorum

Canım şuanda b12 plus ve decavit kullanıyorum omega 3 daha sonra başlatıyo sanırım
Allah razı olsun canım benim çoook teşekkürler verdiğin cevaplar için hep araştırıyorum ama bi cevap bulamamistim gebelikte antioksidan ve omega 3 desteği ile ilgili :) az da olsa fikir sahibi oldum sayende allah sağlıklı bi gebelik geçirmeni nasip etsin sonunda da sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin insallah :)

Amin canım saol senden de Allah razı olsun.Allahım sana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Selam beni bilen bilirgeçen hafta 13 mm de kaldığı için iptal olan tedavim vardı yazmıştım.@gulneva77 ve @ummuselemesayesinde adetin 19. Günü gideyim dedim bir iğneyle büyümeyen yumurtanın akıbeti ne diye. Bugün gittim dr 19 mm olmuş ümitlenme ama bi kan tahlil bakalım dedi e2 365. Lh 44. Devam dedi ve bugün cetrotide vurdum bir saat sonra çatlatma iğnemi vurup pazartesi sabah inşallah opu olcam. Ama riskli dedi dr erken çatlatma riski var lh yüksekmiş. Sizce çokmu yüksek? Birde ricam var adım selda benim için dua edebilirmisiniz çok ihtiyacım var çünkü bu yumurtaboşda çıkabilir. Allahım bu tek ve süpriz yumurta ma can versin inşallah

Amin canım saol senden de Allah razı olsun.Allahım sana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
baharcığım buranın en eski takipçileri biziz ve sen bu savaşı kazandın diğerleri gibi..mücadele ettin hep inanadın Allah vesile etti doktorunu hamiş kaldın..darısı bizlere olsun bu sayfadan kimler geldi geçtti hepsi bu savaşı kazandı hamiş kaldı bebişler büyümüştür Allahında izniyle..kelebekçiğim baharda çook çekti bizler gibi çook büyük hayal kırıkları yaşadı ama şimdi bebiş sıcacık göbüşte..inş seninde tek yumoşun dölenir çift transfer olursun..

Merhaba kızlar Nasılsıniz
Bende bayram sonrasını bekliyorum 2. Tedavi için allah yardimcimiz olsun

Mesajini simdi gordum. İnsallah guzel haberlerle gel dualarim seninle

Çok üzüldüm canım tedaviler çok yoruyo insanı gerçekten Allah yardımcın olsun.evet İrenbe kaan bozkurt doktorum
çok sağol canım, bir arkadaş sizin doktorun verdiği takviyelerden bahsetti, oraya giden senin gibi arkadaşlara sordum sağolsunlar senin gibi yardımcı oldular, bende aldım içtim, içmeye devam ediyorum, hatta onların hepsi hamile kaldılar...çoğu doktor böyle şeyler vermiyorlar, ben sormadan içtim söylemedim , faydaları olduğunu düşünüyorum, inşallah bu sefer işe yarar...Sanada bebğinle sağlıklı, mutlu günler dilerim, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..

Evet canım çok çektim yoruldum yıprandım ama mücadele etmekten vazgeçmedim gücümün yettiğince.şükür şuanda bebişim benimle inşallah kucağımada almak nasip olur.eskilerden sen,ben kalmıştık şimdi sıra sende inşallah.
Saol canım Allah razı olsun.bazı doktorlar bu tür ilaçların işe yaramıcanı düşünüyo ve vermiyorlar benimde ilk doktorum sadece biosteron vermişti başka bişey vermemişti kaliteyi arturcak bişey yok demişti.ama antioksidanların işe yaradığını düşünüyorum ve bana özellikle işe yarayan spor ve diyet oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…